Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов алкохол: пиеш, без да се напиваш

Featured Replies

Британски учени са пред завършване на заместител на алкохола, който при употреба не предизвиква силно замайване и махмурлук, съобщи вчера в. "Сънди телеграф". Новият алкохол се разработва от екип на Импириъл колидж в Лондон, ръководен от проф. Дейвид Нът.

Image_325768_5.jpg

Синтетичният алкохол ще се произвежда с помощта на съставки, аналогични при тези, които се съдържат във валиума. Заместителят не води до привикване. Освен това след неговата употреба човек спокойно може да седне зад волана на колата си. Дори да обърне повече чашки, на сутринта няма да го мъчи никакъв махмурлук.

"Той ще създаде свят, в който хората ще пият, без да се напиват", обяснява проф. Нът. Заедно със сътрудниците си той е насочил усилия към създаване на ново психоактивно вещество от вида бензодиазепин. Ученият вярва, че скоро ще стигнат до краен резултат.

Новото вещество ще е без вкус и цвят както алкохола. То ще може да се влага в уиски, вино или бира, без да нарушава вкуса на съответното питие.

За да бъде пуснат в употреба, заместителят на алкохола първо трябва да получи разрешение на здравните власти на Острова. Проф. Нът е убеден, че за това няма да има пречки. Само през 2009 г. във Великобритания са регистрирани 6500 смъртни случая, причинени от прекомерна употреба на алкохол.

Ученият лично е изпробвал ефекта на бензодиазепините. "Една минута бях упоен, почти бях заспал. Но след 5 минути станах без проблем и отидох на лекции", разказва проф. Дейвид Нът, който неотдавна бе уволнен като съветник на правителството за твърде либерални коментари за канабиса. (24часа)

Еми то като няма да се напия, за какво да пия... ;) Губи се идеята,дет се вика...

А кога не ти се замае главата , кога не ти дойде настроението да викаш да се кефиш и да правиш щуротии , неща нов алкохол , ракииката си ми стига ;)

Стига бе! Тея ще ми отнемат предимството така  :)

Чиста водица - мирна главица

:)

Горките катаджии, за тях не помислихте ли... :)

Аз предлагам, да пуснат на пазара таратор без краставици и кисело мляко, хляб без брашно и омлет без яйца. :eek:

А какъв ще е смисъла да се пие, след като човек няма да може да се напие ?

Явно само лудите ще го пият :whist:

Че то какъв алкохол е тогава това нещо. :whist:

Това е все едно да измислят пържоли,които колкото и да изядеш, все да си гладен.

Само хабене на маТриала е тази работа.

Че то какъв алкохол е тогава това нещо. :angry:

Това е все едно да измислят пържоли,които колкото и да изядеш, все да си гладен.

Само хабене на маТриала е тази работа.

Е поне ще има някъкво предназначение - Детски алкохол (не се препоръчва на болни деца, съдържа газировка!) :):biggrin::baby:

Тука имам чувство че съм във форум на алкохолиците

Вече почнаха отрицателните мнения , всъшност някои на сила ли ви кара да си пиете !!! Ами поне имате избор .

Та с новото откритие се надявам повече да няма теми от сорта " натрових се с ракия менте" и три дена да е център на коментарите а след това колко глюкоза трябвало.

Та прави и впечетление че някои много се гордеят с колкичествата алкохол които могат да поемет.

Нов алкохол: пиеш, без да се напиваш
звучи ми като тъпо и безсмислено. Ето за пример челния руски опит Пускат водка на хапчета за тези които могат да объркат дозата и сутринта да се освестят в изтрезвителя.

За мен това ще е супер защото като се напия с наще водки уискита и какво ли още не(боклуци де) и че доста често ми се губат спомени от педишната вечер ами и на другия ден ме цепи главата няма да ви казвам колко и цял ден лежа в леглото и се наливам със газирана вода,че друго не ми понася ами от време на време и на по другия ден не съм се оправил на 100%.Та извода за мен е по добре това ако не боли глава и не се повр... от него ще е супер...

Нещо не ми се вярва...но дано измислят :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.