Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

Благодаря за доуточнението - това означава, че в този форум не трябва да се показват всякакви подобни файлове. Поздрави

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 64,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

Два бързи линка :hxxp://dox.bg/files/dw?a=c7c2344e74 hxxp://dox.bg/files/dw?a=a5d5404538-как са Kaspersky,Nod,Rising :cool::):cool:

незнам какви са тия рарове, но ги изтеглям с .htm разширение. аваст не гъква.

Свалят се нормално пак ги пробвах

Или ги свали с браузър, различен от опера или пробвай с десен бутон и save as.

пак мълчи и на двата архива. дори и при разархивиране и сканиране на exe-тата

Другият проблем е, че google също не прави такава проверка, а просто индексира и по-късно показва Калдата заедно с пиратските страници сред резултатите си. Идеята е Калдата да се дистанцира от тази среда.

Това е страшно неприятно наистина. Мислили ли сте по въпроса да направите някои теми с ограничен достъп? Само регистрирани потребители да ги виждат. Също така мисля,че във доста файлове - крака и ръце има вредоносен код и така да се ограничава или пък всеки да имадостъп до файловете е неприемливо.

Нека линковете и другите такива - се дават само в прикачен текстов файл,тогава само регистрираните ще ги виждат.

Благодаря за вниманието

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Това е страшно неприятно наистина. Мислили ли сте по въпроса да направите някои теми с ограничен достъп? Само регистрирани потребители да ги виждат. Също така мисля,че във доста файлове - крака и ръце има вредоносен код и така да се ограничава или пък всеки да имадостъп до файловете е неприемливо.

Нека линковете и другите такива - се дават само в прикачен текстов файл,тогава само регистрираните ще ги виждат.

Благодаря за вниманието

Никси, невъзможни неща няма, въпросът е дали резултатът оправдава усилията, които трябва да се положат. Като цяло мисля, че Калин не желае да има теми, които да са недостъпни за "гостите", от друга страна не всички потребители са добронамерени и съм сигурен, че много биха злоупотребили с тези неща. Затова е избран и най-лесният начин - всичко, развалящо репутацията на страницата да се забрани и да се следи в последствие за спазване на забраната. Преди време аз бях един от хората, които в темата "Какво бихте променили..." настоявах за разрешаването на тези неща, докато в последствие ми бе обяснено, че Калдата се стреми към съвсем различни среди и софтуерното пиратство е табу. Все пак хората, които тествате тези файлове за въшки не сте много - може би сте 10 човека, нищо не ви пречи да си разменяте подобни линкове в ЛС, така вие ще си чешете крастата, а на нас няма да се налага да водим неприятни разговори и да налагаме наказания на възрастни хора, чието възпитание отдавна е приключило :)

Никси, невъзможни неща няма, въпросът е дали резултатът оправдава усилията, които трябва да се положат. Като цяло мисля, че Калин не желае да има теми, които да са недостъпни за "гостите", от друга страна не всички потребители са добронамерени и съм сигурен, че много биха злоупотребили с тези неща. Затова е избран и най-лесният начин - всичко, развалящо репутацията на страницата да се забрани и да се следи в последствие за спазване на забраната. Преди време аз бях един от хората, които в темата "Какво бихте променили..." настоявах за разрешаването на тези неща, докато в последствие ми бе обяснено, че Калдата се стреми към съвсем различни среди и софтуерното пиратство е табу. Все пак хората, които тествате тези файлове за въшки не сте много - може би сте 10 човека, нищо не ви пречи да си разменяте подобни линкове в ЛС, така вие ще си чешете крастата, а на нас няма да се налага да водим неприятни разговори и да налагаме наказания на възрастни хора, чието възпитание отдавна е приключило :)

Това, като призив да спрем с линковете ли да се приема или как?Извинявам се, но не схванах точния смисъл, защото самото изказване не беше много конкретно.:)

Вече линковете по ЛС ли да ги пращаме?

Вече линковете по ЛС ли да ги пращаме?

Явно сте изпуснали и двамата за какво говорим - става въпрос само за линковете към кракове и генератори за серийни номера, които вие тук тествате и са забранени от правилата.

Ами всички ,които участват в темата да си кажат мнението... :clap:

Два линка от мен тогава hxxp://dox.bg/files/dw?a=279d85ceb3 hxxp://dox.bg/files/dw?a=dd5f42d1ac :down:

Търсенето на зловреден код в кийгени е загубено време,аз и затова никога не търся под вола теле:clap:

А който настоява все пак да ги пуска,има начин да се заобиколи тази забрана съвсем законно,и калдата да не е свързана,който иска

обяснявам на лична как да постъпи.

Ами всички ,които участват в темата да си кажат мнението... :cool:

Два линка от мен тогава hxxp://dox.bg/files/dw?a=279d85ceb3 hxxp://dox.bg/files/dw?a=dd5f42d1ac :cool:

NAV 2010 хвана и двата вируса.

Ето още едно линкче hxxp://dox.bg/files/dw?a=27dd48efb2 :cool:

Kaspersky i Nod -как са?

Свалих Nero 8 от офицялния сайт. Пробвах да го инсталирам и Нортон изпищя.

FP ли е ?

В първи пост има помощна тема,възползвай се.

Ето още едно линкче hxxp://dox.bg/files/dw?a=27dd48efb2 :cool:

Kaspersky i Nod -как са?

VIRUSTOTAL Result: 11/41 (26.83%)

Comodo не реагира,изпратен.

В първи пост има помощна тема,възползвай се.

VIRUSTOTAL Result: 11/41 (26.83%)

Comodo не реагира,изпратен.

Добре дошъл отново!

Ако пак си с модераторски права, няма да е лошо да се направи поразчистване, че в последно време....

Ето още едно линкче hxxp://dox.bg/files/dw?a=27dd48efb2  :cool:

Kaspersky i Nod -как са?

Авира е много добре за другите не знам  :cool:

aetf12.png

уеб гарда трябва да засече файла при опит за сваляне,а не спира зареждането на страницата

Тук как са другите hxxp://bbs.houdao.com/r3124741/

Теглете EXE файла.

Редактирано от mihnev_sz
Активна връзка (преглед на промените)

Теглете EXE файла.

Network Access Message: The page cannot be displayed Блокиране. Поздрав и добри пожелания към mihnev_sz!!!

Теглете EXE файла.

Avira гонокаутира 2-3 пъти :speak:  

rbmvxh.png

Тук едно линкче давам аз hxxp://dox.bg/files/dw?a=8884d11a24

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.