Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Nikssi, качи ги някъде тези инсталационни файлове - да не се мотам да ги търся из мрежата. Искам да проверя Symantec EP 11 дали ще ги допусне по подобен начин. Twister + Online Armor Free също ми е интересно как ще отреагират. Поздрави

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 92,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Nikssi защо си мислиш че все някой те лъже?всичко съм показал,и да искаш повече няма какво да покаже Касперски :) Линкове няма ли да дадеш да видим как ще се справи Нортън при мен. Линковете от заразите за разлика от теб,съм ги пуснал 1 час преди да започна теста в темата за ловенето.Струва ми се че ти увърташ нещо и си намерил от някъде някое тъпо менте и си мислиш че кой знае какво станало,като си го инсталирал.

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Nikssi, качи ги някъде тези инсталационни файлове - да не се мотам да ги търся из мрежата. Искам да проверя Symantec EP 11 дали ще ги допусне по подобен начин. Twister + Online Armor Free също ми е интересно как ще отреагират. Поздрави

TNN писах от форума на МВАМ са http://forums.malwarebytes.org/index.php?showforum=30

TNN писах от форума на МВАМ са http://forums.malwarebytes.org/index.php?showforum=30

Там не всеки има достъп та така че ги качи някъде :)

Nikssi защо си мислиш че все някой те лъже?всичко съм показал,и да искаш повече няма какво да покаже Касперски :)

Линкове няма ли да дадеш да видим как ще се справи Нортън при мен.

Не все някой. Ти излъга - даде четвърт екран,никаква информаци и накрая кото ти казах че се засича файла евристично отговаряш че бързо били добавили дефиниции :) Търси из форума на МВАМ има лик към страницата

Не все някой. Ти излъга - даде четвърт екран,никаква информаци и накрая кото ти казах че се засича файла евристично отговаряш че бързо били добавили дефиниции :) Търси из форума на МВАМ има лик към страницата

За какво съм излъгал хаха.Трудно ти е да осъзнаеш истината май.

Явно линкове към ментето няма да видим,странно защо ли :)

За какво съм излъгал хаха.Трудно ти е да осъзнаеш истината май.

Явно линкове към ментето няма да видим,странно защо ли :)

Защо не свалиш от страницата и не пробваш? С настройки по подразбиране естествено. Нали ти така пробва Касапа :)

Линк няма как да дам за конкретният файл защото при стартирането му директо изчезна от папката,първо засиче при разхивиране един ботнет ино този го пропусна,както и другият. Защо мислиш че те лъжа? Отдавна не ми дреме кой какво мисли за която и да е програма. :)

Напоследък не влизам там - а и често Rogue AV са лъжливо-безобидни. Дори понякога стандартно и без следи се деинсталират. Пусни ги като резултати от Вирустотал, ако още са при теб. И защо не ни ги подадеш за експерименти - да не си експериментирал с някакък кракнат NIS !?

Защо не свалиш от страницата и не пробваш? С настройки по подразбиране естествено. Нали ти така пробва Касапа :)

Линк няма как да дам за конкретният файл защото при стартирането му директо изчезна от папката,първо засиче при разхивиране един ботнет ино този го пропусна,както и другият. Защо мислиш че те лъжа? Отдавна не ми дреме кой какво мисли за която и да е програма. :)

Аз не мисля,че ме лъжеш,за разлика от теб,редно е да дадеш и линк към това което ти тествал.

П.П. Може да си спокоен,не мисля да инсталирам Касперски скоро :)действа зле на харда...

Ето фейк AV hXXp://www.skatafka.com/download.php?file=2b16bffb95948fc2e2be79663c84110a :)

Ето фейк AV hXXp://www.skatafka.com/download.php?file=2b16bffb95948fc2e2be79663c84110a :)

нортон не го хвана но Malwarebytes' Anti-Malware го гепа

Malwarebytes' Anti-Malware

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

нортон не го хвана но Malwarebytes' Anti-Malware го гепа

Malwarebytes' Anti-Malware

Публикувано изображение

А дали Нортон ще му позволи да се инсталира че тук има спор :)

А дали Нортон ще му позволи да се инсталира че тук има спор :)

позволи му и още как

Публикувано изображение

позволи му и още как

Публикувано изображение

Е ми това беше а уж Нортон напреднали с материала аз като говоря че не могат да се справят с фейковете никой не ме слуша :)

позволи му и още как

Публикувано изображение

И като му е позволил,та какво?това менте се определя от Нортън като trusted,не е опасно.Това са ментета насочени да убиват МБАМ явно има хора които я мразят.

Е ми това беше а уж Нортон напреднали с материала аз като говоря че не могат да се справят с фейковете никой не ме слуша :)

Честито вече имаш двойна защита :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ти като мълчиш изглеждаш по умен,възползвай се от съвета,безплатен е :)

Ти като мълчиш изглеждаш по умен,възползвай се от съвета,безплатен е :)

Ей живея в Плевен я ела да ти покажа как работи сонара на Нортон и аз безплатно ще ти го покажа

Нещо по сериозно няма ли да покажете,или с това лигаво менте ви се изчерпаха възможностите :) цялото менте 3 регистъра 1 файл) F2 – REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\system32\winlogon32.exe O4 – HKLM\..\Run: [smss32.exe] C:\WINDOWS\system32\smss32.exe O4 – HKCU\..\Run: [smss32.exe] C:\WINDOWS\system32\smss32.exe O4 – HKCU\..\Run: [security essentials 2010] C:\Program Files\Securityessentials2010\SE2010.exe

Ето по-сериозно - Trojan.Vundo hxxp://www.4shared.com/file/ZO4J-v1E/Wof_Hook_V32_For_Private.html https://www.virustotal.com/analisis/fea1d6e1f5cb837e4c3eb6f29f36c006accd33250cd571649926e0e135990d1d-1271073455 Има ли желаещи да изследват отреагирането на някои от мълчащите програми?

Ето по-сериозно - Trojan.Vundo hxxp://www.4shared.com/file/ZO4J-v1E/Wof_Hook_V32_For_Private.html https://www.virustotal.com/analisis/fea1d6e1f5cb837e4c3eb6f29f36c006accd33250cd571649926e0e135990d1d-1271073455 Има ли желаещи да изследват отреагирането на някои от мълчащите програми?

Пратих го до Авира а за Касперски -нека го пробват ако искат защото ако го пратя ще има дефиниция след час :) A-squared хваща отново

Пратих го до Авира а за Касперски -нека го пробват ако искат защото ако го пратя ще има дефиниция след час :) A-squared хваща отново

Защо си така уверен - ето още един Virus.Win32.Trojan hxxp://www.4shared.com/file/4BHBlqdc/rOx_hacker.html https://www.virustotal.com/analisis/99f3415ab0848db3c7f64f968ab2977e1dd51c74de6ac976f9647c3dcfc20e92-1271075142 Ами ако са случаи на FP? Може да се провери какво се случва с DW или с Online Armor... По-късно ще проверя Twister дали е с дефиниции за тези случаи.

Гледайте клипа,интересен е и касперски участва :rolleyes:

http://www.filehoster.ru/files/fb5833

http://rapidshare.com/files/375021406/capture-1.WMV.html

http://hotfile.com/dl/37591152/6a9b6c7/capture-1.WMV.html

Искам да предупредя Никсси преди да ме е нарекъл пак лъжец,че няма нищо нагласено всичко е реално а ментето е от поста на юриелчо :yanim:

Касперски не реагира при сваляне...

Публикувано изображение

Nightmaree

Гледайте клипа,интересен е и касперски участва :rolleyes:Искам да предупредя Никсси преди да ме е нарекъл пак лъжец,че няма нищо нагласено всичко е реално а ментето е от поста на юриелчо:yanim:Касперски не реагира при сваляне...

Ха Ха Ха малка трагико-комедия наистина участваше и Касперски в ролята на поп Кръстьо предаде операционната система на хакерите :baby:

По-смешен клип не бях гледал,хареса ми начина как избра какво решение да вземеш когато ти зададе въпрос Касперски Ха Ха Ха като че пускаш ТОТО Ха Ха Ха

С нетърпение очаквам нови епизоди Ха Ха Ха

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.