Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Гледайте клипа,интересен е и касперски участва :baby:

http://www.filehoster.ru/files/fb5833

http://rapidshare.com/files/375021406/capture-1.WMV.html

http://hotfile.com/dl/37591152/6a9b6c7/capture-1.WMV.html

Искам да предупредя Никсси преди да ме е нарекъл пак лъжец,че няма нищо нагласено всичко е реално а ментето е от поста на юриелчо :)

Касперски не реагира при сваляне...

Хи хи хи....не реагира, както и не реагира снощи при стартирането на "Царя"....щот няма "дефинишън"! :yanim:

Браво за клипчето! :rolleyes:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 92,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Странно защо при мен KIS 2010 хвана тоя Fake AV и то евристично! Публикувано изображение

А при опит за стартиране направо го уби Публикувано изображение

Ха Ха Ха малка трагико-комедия наистина участваше и Касперски в ролята на поп Кръстьо предаде операционната система на хакерите :biggrin:

По-смешен клип не бях гледал,хареса ми начина как избра какво решение да вземеш когато ти зададе въпрос Касперски Ха Ха Ха като че пускаш ТОТО Ха Ха Ха

С нетърпение очаквам нови епизоди Ха Ха Ха

Той Никсси затова скатаваше файла така усърдно,и не даваше линк към него,знаел е, че Касперски мълчи като партизанин :yanim:

Ето фейк AV hXXp://www.skatafka.com/download.php?file=2b16bffb95948fc2e2be79663c84110a :biggrin:

W32.Sality.aa.awlq.mg Що за фейк е - Twister така го класифицира и го разстреля. Азиатецът дали греши?Ето и другите https://www.virustotal.com/analisis/3911687b5531ac366d47a7a72e2554c81a8bcfd558207a529176cda945885144-1271086998

Редактирано от TNN (преглед на промените)

W32.Sality.aa.awlq.mg Що за фейк е - Twister така го класифицира и го разстреля. Азиатецът дали греши?

Може би да, може би не, казва ли ти някой.:biggrin:)

Публикувано изображение

Исках да пробвам и ЕСЕТ на това менте,но не ми позволи,закова го.Определя го като Adware не е сериозно.

Публикувано изображение

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Исках да пробвам и ЕСЕТ на това менте,но не ми позволи,закова го.Определя го като Adware не е сериозно.

Публикувано изображение

Как го класифицира, не е от никакво значение...важното е, че го кове...за разлика от други!

Е ми това беше а уж Нортон напреднали с материала аз като говоря че не могат да се справят с фейковете никой не ме слуша :cool:

Ще има утре продължение... най добре пращайте навреме на Симатек защото утре ще е късно вече. Този път ще сваля файловете,ще ги кача поотделно ако трябва и ще ги стартирам всичките.

Винаги съм казвал,че програмите с настройки по подразбиране се дънят,дъни се и Нортон нищо че на мене страшно ми харесва и го ползвам.

Инсталиран е на компа на съпругата ми и трябва да знам каква точно защита осигурява и колко може да му се вярва.

Гледайте клипа,интересен е и касперски участва :)

Искам да предупредя Никсси преди да ме е нарекъл пак лъжец,че няма нищо нагласено всичко е реално а ментето е от поста на юриелчо ;)

Публикувано изображение

Какви са му настройките?

Странно защо при мен KIS 2010 хвана тоя Fake AV и то евристично! Публикувано изображение

А при опит за стартиране направо го уби Публикувано изображение

Защо да е странно. То е явно защо

Защо да е странно. То е явно защо

Написах странно, защото при мен го лови,а при другите не.

Гледайте клипа,интересен е и касперски участва :cool:

Искам да предупредя Никсси преди да ме е нарекъл пак лъжец,че няма нищо нагласено всичко е реално а ментето е от поста на юриелчо :)

Публикувано изображение

Ами защо изобщо не му забрани защитата,след като умишлено поставяш дадено приложение в сигурната зона? Също така,настройките нещо многоооо бързичко ги мина и дори не видях да си пипал нещо по тях. Сигурен съм и че не са маркирани всички заплахи.Също така ясно се вижда и от поста на баровеца че въпросният файл се засича с евристика.

За разлика от тебе аз първо си настройвам програмите и после ги ползвам. Може би не си във възможност да го направиш или нещо друго?

Доволен съм обаче от едно - видях най сетне целият екран на декстопа ти. Имаш развитие.

- Защо при тебе файла не се засича а се засича при други?

Ако желаете може и всеки да избере програма и да участва само с нея но при спазване на правилата. Честно и коректно.

Може ли и аз да участвам с КИС 2010?

Бих участвувал и аз - сега обаче се чудя защо нямам достъп до свои предложения в постове 571,573.Някой от Вас може ли да ги намери в мрежата? Ако не - утре ще изровя отново тези "бегълци" и ще ги кача на още места за публичен достъп. Намерили на кого да въртят номера - пак ще ги хвана!

Бих участвувал и аз - сега обаче се чудя защо нямам достъп до свои предложения в постове 571,573.Някой от Вас може ли да ги намери в мрежата? Ако не - утре ще изровя отново тези "бегълци" и ще ги кача на още места за публичен достъп. Намерили на кого да въртят номера - пак ще ги хвана!

Аз ги свалям без проблеми.Виж Twister да не омагьосва нещо.:)

Тях и сега ги лови F-Secure.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ще трябват други за тестовете.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Аз ги свалям без проблеми.Виж Twister да не омагьосва нещо.;)

Само антивирусни ли ще участват? :)

TNN им е направил магия

Качих ги тук.Пробвай да ги свалиш

hййp://dox.bg/files/dw?a=8c68d297f6

DefenseWallHIPS мачка :)

Само антивирусни ли ще участват? :)

TNN им е направил магия

Глупости, защо?;))На мен ще ми е интересно представянето на DW, в интерес на истината.:))

Е ще правим ли тестове :) Кога обаче ;) И как ?

Е ще правим ли тестове ;)

Сега ли? :) Никой не се е организирал за това, мисля.nikssi предлагаше да уеднаквим колкото е възможно повече условията.Това едва ли е възможно сега.:))

DefenseWallHIPS 100% Protection of Malware by AV-Comparatives Не сега а питам кога и как? Че ходя и на работа а имам и дете та така

Качих ги тук.Пробвай да ги свалиш

r0x_hacker - trojan.Joaseh.vskd Азиатецът хем лови, хем прави ограничени достъпи...Къде е trojan.Vundo ? P.S.Добавям го и тук hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=b0e64403c910b86576200e4880c24a04 https://www.virustotal.com/analisis/fea1d6e1f5cb837e4c3eb6f29f36c006accd33250cd571649926e0e135990d1d-1271136560 Авира, Касперски и Нод 32 продължават ли да мълчат? Кои грешат? Хайде да проверим.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

До края на седмицата имам намерение да подложа Аваст на доста солидна интервенция. Във връзка с това имам предложение към Инженера:

- Инсталираме Аvast HOME без никаква друга подръжка и стена. Само тази с Windiows

- Инсталираме Avast IS

Предлагам двамата ако иска и още някой да се включи,като давам файловете и ги стартираме заедно. Ще имам грижата да намеря най актуалните в момента заплахи. Това обаче трябва стане едновременно и без пращане.

Дефинициите да са еднакви

Настройките еднакви

ОС еднаква

Логове от действията на Аваст и МВАМ

това можем при желание да го направим със всички програми. Заедно,без конспирации и без тънки номера.Може ли да го направим?

Ако искате да помолим някой да ги достави тези файлове.

Ако желаете може и всеки да избере програма и да участва само с нея но при спазване на правилата. Честно и коректно.

Опаааа....отново нищо ново под слънцето! Много умело прехвърлихте приказката от Касапа към Аваст...и отново с участието на т.н. Хипс! Същият номер беше прилаган и за НОД! За какъв Хипс говорим изобщо?! Аваст, както и НОД- няма хипс! За сметка на това официални тестове, както и беглият поглед от сканиране във ВТ, както и тук, показва, че Аваст лови с една идея повече от Касапа...или хайде, да кажем, че ловят по равно! В този ред на мисли, предлаганите експерименти са без смисъл! Както и преди съм казвал- трябва да се сравняват съпоставими неща, а не да сравняваме "домат с краставица"! На мен ми е достатъчен факта, че като АВ програма, Аваст с 40% по-малко дефиниции от Касапа, се представя повече от добре, като лови колкото него, като и това се подтвърждава от официални тестове!

Кво има да коментирам повече!

Кракнатата според TNN версия

Публикувано изображение

Свалените архиви отново от форума на МВАМ

Публикувано изображение

Разхивираме

Публикувано изображение

Файловете които оцеляха след разхивирането и сканирани с NIS 2010

Публикувано изображение

Вижда се,че NIS 2010 мълчи като пън. Да видим Сонара как ще реагира след малко.

Качвам архива този път предварително да няма пак иронии. Ще се справи ли Нортон или не гледайте след рекламите... :cool:

Скатафката нещо се е сбъгясала или има проблем с по големи архиви. затова се налага да повторя качването на целият архив.

Процедурата ще е следната:

Всеки стартиран файл ще бъде качван предварително на някой хостинг и после ще се стартира. След стартирането следва почистване и така към следващият.

Тези които обърнаха предният път Нортон този път ще са последни.

Операционна система:

Windows XP Professianal версия 2002 SP3 + IE8 без никакви ъпдейти.

Инсталирани приложения:

Norton Internet Security 2010

Malwarebytes' Anti-Malware 1.45

WinRAR

7-Zip

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вижда се,че NIS 2010 мълчи като пън. Да видим Сонара как ще реагира след малко. Качвам архива този път предварително да няма пак иронии. Ще се справи ли Нортон или не гледайте след рекламите... :)

Вижда се,че NIS 2010 мълчи като пън. Да видим Сонара как ще реагира след малко.

Качвам архива този път предварително да няма пак иронии. Ще се справи ли Нортон или не гледайте след рекламите... :)

Много дълги реклами давай да видим и коментираме :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.