Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

По-добре я ползвай самостоятелно, за да пробваш на какво е способна.На мен ми допада.Естествено, че винаги ще се намери кусур, но програмата е идеална за защита на нормално ползващ се компютър.:)

Вероятно с Mamutu 2.0 ще се получи нещо леко и доста добро и при по-екстремално ползване на компютъра. Сега с Twister+PrivateFirewall 7 домашния компютър направо го тероризирам. Двете програми добре се подсигуряват, а азиатецът работи по-леко дори от Нод 32. Допуска обаче доста FP.
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 95k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Вероятно с Mamutu 2.0 ще се получи нещо леко и доста добро и при по-екстремално ползване на компютъра. Сега с Twister+PrivateFirewall 7 домашния компютър направо го тероризирам. Двете програми добре се подсигуряват, а азиатецът работи по-леко дори от Нод 32. Допуска обаче доста FP.

Тя си има IDS.Има и възможност за по-детайлна настройка.На мен ми стигат тези features, които предлага програмата.Аз я сложих също, докато чакам бетата на KIS 2011.;)

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

DubaTool_AV_Killer. Twister здраво стреля и по своите - това е подходящо за изследвания hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=a47718e43429137e1aedf5b7a5a92a5d https://www.virustotal.com/analisis/c6fad01b3c07d4e2f44c951b06cea5d6e85ad006159cf629e5e7e246ec906e2c-1271337015 Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Нови серии от сапунката Norton! :P

Сваляйте и гледайте! :ph34r:

Филмчето е качено на 2 места!

http://rapidshare.com/files/376250748/Norton.avi.html

https://docs.google.com/leaf?id=0B22h0Xn0U6FCYjU3ZWEwNzItZDY4Ny00OGQ5LTkyZTUtNmRmMDg1NjMyMDAy&hl=en

Благодаря, прави ми впечатление, че ако Kaspersky по някаква причина, засече вирус от ръчен скан, малко е трудно да разбере човек, как да го премахне, или дали го е премахнал вече, докато при Нод-а директно си пише. Както и да е, засега съм с Kaspersky отново, да видим, дали ще ми върне доверието към него.;-)

Напротив,много ясно изписва всичко - засечени - изтрити и т.н.

В настройките е удачно да се постави отметката "Поправи,ако е невъзможно - изтрий" Кой продукт да ползваш? Който ти душа иска.Ако не ти харесва Касперски Антивирус го смени,ако ли не ясно е. Също така Kaspersky Internet Security осигурява доста по голяма защита от антивируса поради наличието на подобренията в проактивната защита и наличието на HIPS модул.

Публикувано изображение

Ако си с Windows XP ще има още повече опции. При Windows 7 са излишни.

От последните псевдо тестове на горният спец се вижда как умишлено бута колата към пропаста,така и не видяхме никакви настройки,единствено само голи фрази и голи клипчета. Поне да беше добавил и музика :ph34r:

Нови серии от сапунката Norton! :yanim:

Сваляйте и гледайте! :yanim:

https://docs.google.com/leaf?id=0B22h0Xn0U6FCYjU3ZWEwNzItZDY4Ny00OGQ5LTkyZTUtNmRmMDg1NjMyMDAy&hl=en

Каква програма ползвате за такива клипове,тази която ползвам прави такива големи файлове че не стават за качване.

Благодаря :yanim:

Тези клипове не са ли също спам... Няма да гледам повече такива неща - да си ги гледат непробвалите програмите. То те и за такива като тях са предназначени - на мен например ми е ясно: Nod 32 v.4 е за предпочитане спрямо KAV 2010, обаче KIS 2010 е по-добър избор сравнено с ESS 4! Иначе и двете "марки" не отговарят на изискванията ми за екстремални експерименти и естествено - сега не разчитам на тях. Тествайте самостоятелно. Поздрави

Camtasia Studio 7,вижда се на един от клиповете ;)

15.4.2010 г. 21:52:44 ч. CAMTASIA.MSI Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:52:49 ч. WISECUSTOMCALLA3.EXE Помещено в группу Доверенные Известно по базе данных известного программного обеспечения

15.4.2010 г. 21:55:26 ч. TechSmith MSI Setup Helper Помещено в группу Доверенные Известно по базе данных известного программного обеспечения

15.4.2010 г. 21:55:26 ч. GLB476C.TMP Помещено в группу Слабые ограничения Имеет высокое значение эвристически рассчитанного рейтинга опасности

15.4.2010 г. 21:55:26 ч. Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs GLB476C.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs Winlock.AppInit_DLLs

15.4.2010 г. 21:55:27 ч. Запрещено: Установка хуков GLB476C.TMP Установка перехватчиков C:\Windows\system32\MSCTF.dll Установка хуков

15.4.2010 г. 21:55:37 ч. GLB7169.TMP Помещено в группу Слабые ограничения Имеет высокое значение эвристически рассчитанного рейтинга опасности

15.4.2010 г. 21:55:37 ч. Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs GLB7169.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs Winlock.AppInit_DLLs

15.4.2010 г. 21:55:37 ч. Запрещено: Установка хуков GLB7169.TMP Установка перехватчиков C:\Windows\system32\MSCTF.dll Установка хуков

15.4.2010 г. 21:55:40 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLB7169.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\INTERNET SETTINGS\Security_HKLM_only Winlock.Policies.Values.Sub

15.4.2010 г. 21:55:47 ч. LAME Audio Encoder Помещено в группу Доверенные Известно по базе данных известного программного обеспечения

15.4.2010 г. 21:55:48 ч. Camtasia Studio DirectShow Filters Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:55:50 ч. iZotope Vocal Enhancement Помещено в группу Доверенные Известно по базе данных известного программного обеспечения

15.4.2010 г. 21:55:51 ч. iZotope Consumer Restoration Помещено в группу Доверенные Известно по базе данных известного программного обеспечения

15.4.2010 г. 21:55:52 ч. Camtasia Studio PowerPoint Add-In Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:55:56 ч. TechSmith EnSharpen Installer Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:55:59 ч. GLBC5BF.TMP Помещено в группу Слабые ограничения Имеет высокое значение эвристически рассчитанного рейтинга опасности

15.4.2010 г. 21:55:59 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLBC5BF.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS NT\WINDOWS FILE PROTECTION\KnownDllList Winlock.Policies.Values.Sub

15.4.2010 г. 21:55:59 ч. Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs GLBC5BF.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs Winlock.AppInit_DLLs

15.4.2010 г. 21:55:59 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLBC5BF.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\INTERNET SETTINGS\Security_HKLM_only Winlock.Policies.Values.Sub

15.4.2010 г. 21:55:59 ч. Запрещено: Установка хуков GLBC5BF.TMP Установка перехватчиков C:\Windows\system32\MSCTF.dll Установка хуков

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. TechSmith Screen Capture Codec Installer Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. GLBEF2F.TMP Помещено в группу Слабые ограничения Имеет высокое значение эвристически рассчитанного рейтинга опасности

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLBEF2F.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS NT\WINDOWS FILE PROTECTION\KnownDllList Winlock.Policies.Values.Sub

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs GLBEF2F.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs Winlock.AppInit_DLLs

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLBEF2F.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\INTERNET SETTINGS\Security_HKLM_only Winlock.Policies.Values.Sub

15.4.2010 г. 21:56:09 ч. Запрещено: Установка хуков GLBEF2F.TMP Установка перехватчиков C:\Windows\system32\MSCTF.dll Установка хуков

15.4.2010 г. 21:56:11 ч. Запрещено: CurrentVersion_Drivers32 GLBEF2F.TMP Изменение hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\DRIVERS32\vidc.tscc CurrentVersion_Drivers32

15.4.2010 г. 21:57:00 ч. Camtasia Studio Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:57:04 ч. TechSmith HTML Help Helper Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:59:00 ч. Camtasia Recorder Помещено в группу Доверенные Подписано цифровой подписью доверенных производителей

15.4.2010 г. 21:55:40 ч. Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub GLB7169.TMP Чтение hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\INTERNET SETTINGS\Security_HKLM_only Winlock.Policies.Values.Sub

И на лични ти казах- за мен програмата си е нормална! Много си страхлив! Естествено, че може да има нещо "притеснително", все пак тя ти снима всяко едно движение..което няма как да стане, ако няма по-дълбок достъп...Ако помниш- файла от ВИАС- kiip.exe се засичаше с 25% във ВТ, но се съвсем нормална програма! Не се стряскай толкова....прекалено много се доверяваш на хипсовата "преценката" Касапа!

Изтрили са линка откъдето я изтеглих - обнови се до 30 март 2009 година !В познатия стил програмата Ad Aware Se Pro 1.06 ми намери 6 нови потенциално опасни обекти. После тръгнах да ловя едно вградено руско творение и още не съм го хванал... Twister му уби автоматично скрития процес! Даже ми е интересно, че програмката не е сама.Май в подходящата тема трябва да е пуснато - та и други ловци да се включат. Поздрави P.S. Благодаря за правилното преместване - ето отново hxxp://depositfiles.com/en/files/4342482 Хайде да действаме.За информация https://www.virustotal.com/analisis/2238950b2d6f0a3da0598e0144286eaf444fbc3e7bd62e05dc7c16bc1d11b6bf-1271367477 Мишоците с минусите няма ли да се объркат да пробват нещо над възможностите им? Иначе докараха ужасната ми репутация до уникално състояние...

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Нови серии от сапунката Norton! :cool:

Сваляйте и гледайте! :champagne1:

Видео отговор

http://www.filehoster.ru/files/fc4569

Смятам да ги тествам двете,може и видео да направя :clap:

Публикувано изображение

Ето резултата от бързия тест между Есет Смарт Секюрити и Нортън.Исках да направя и видео,но Нортън минава в режим Silent Mode като пусна камерата и

спира да ме уведомява,действа си автоматично,и няма как да го снимам,а Есет мълчи не стават за артисти и двамата :wors:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nonstopacc.com/tmp/bb.php?v=200&id=554905388&b=3427374464&tm=3
Публикувано изображение

Тук Есет не усеща че ме атакуват...

---------------------------------------------------------------------------

188.124.16.96/file_.exe
Публикувано изображение

91.206.31.8/bot.exe
Публикувано изображение

Тук взе че се обади,да се отсрами.

serv7.in/pic72/movie.exe
Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тук Нортън предупреждава при сваляне,Есет мълчи.При стартиране Есет отново мълчи...

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

hxxp://www.2shared.com/file/3543199/424d4fd/sample_virus.html А тук как са нещата?

Касперски го закова

Баровец,идеята тук в тази тема не е дали им дефиниция или няма! :cool:

hxxp://www.2shared.com/file/3543199/424d4fd/sample_virus.html А тук как са нещата?

Кои неща?

TNN,ще те помоля да пишеш в съответната тема!

Edit; Така,ще се наложи да редактирам заглавието на темата,понеже в случая сходни коментари в две теми,означава или да се обединят или тази да се затвори!

Баровец,идеята тук в тази тема не е дали им дефиниция или няма! :cool:

Кои неща?

TNN,ще те помоля да пишеш в съответната тема!

Edit; Така,ще се наложи да редактирам заглавието на темата,понеже в случая сходни коментари в две теми,означава или да се обединят или тази да се затвори!

До колкото аз съм си мислел- тази тема е за индивидуални тестчета, сравнения на резултати от отделни програми...

Защо са ми преместени постовете в другата тема? Според мен тук им е мястото!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

До колкото аз съм си мислел- тази тема е за индивидуални тестчета, сравнения на резултати от отделни програми...

Резултатите в тази тема: Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Тук ще се предоставят самостоятелни видео материали,предполагам така ще е по нагледно и интересно за всички!

Както го бяха направили по назад в темата,Nikssi,Nightmaree и ти също : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&st=645

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&st=615

Защо са ми преместени постовете в другата тема? Според мен тук им е мястото!

Какво тестваш в случая,дали има дефиниция или няма,има си тема за тази цел.

Някой желае ли видео с звук и картина на DW3 как се справя изберете 2 проби вие и ми ги дайте ако искате и после да нямя ама това ама онова ... :cool:Иначе ако няма желаещи няма смисъл а теста ще е на реалната ми машина :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ето ви клип как DW3 се справя с Virut -извинявам се за гласа ми но имах ангина а и engineer да гледа внимателно http://dox.bg/files/dw?a=7a33827ef7 ;)

Ето ви клип как DW3 се справя с Virut -извинявам се за гласа ми но имах ангина а и engineer да гледа внимателно http://dox.bg/files/dw?a=7a33827ef7 ;)

Нещо нито Winamp, нито Windows Media Player ми дават някакъв образ!!! Имаш някаква грешка в записа явно...

Нещо нито Winamp, нито Windows Media Player ми дават някакъв образ!!! Имаш някаква грешка в записа явно...

С KMPlayer го гледам без проблеми ;)

С JetAudio също ;)

Записа е перфектен. Картина има и Winamp и с Windows Media Player BS.Player PRO

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да - пробвах с няколко плеара - нормално - с GOM Player е най-добро възпроизвеждането при мен. А дали не са останали някакви скрити процеси? Проверка примерно с XueTr какво ли би показала?

Да - пробвах с няколко плеара - нормално - с GOM Player е най-добро възпроизвеждането при мен. А дали не са останали някакви скрити процеси? Проверка примерно с XueTr какво ли би показала?

Какви процеси сканирал съм с dr.WEB с А-squared, MBAM и нищо няма а при Вирут остане ли нещо само формат ;)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Какви процеси сканирал съм с dr.WEB с А-squared, MBAM и нищо няма а при Вирут остане ли нещо само формат ;)

Отвори се единствено с Camtasia Studio. Малко тихичко си говорил...едвам ти се чува гласа.... ;)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.