Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

ame='URIEL' date='24 април 2010 - 19:32 ' timestamp='1272126724' post='1688761']

Само ме е яд,че не мога да добавя музика http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Едно метъл парче ще е много яко.

Можеш просто пусни някой плеър да свири и готово сега пробвах и стана :)
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Ти в ред ли си? Да си сваля аз гащите и се нагъ...я ;)

Едва ли някой за толкова кратко време ще оспее да те изненада :)

Ти в ред ли си? Да си сваля аз гащите и се нагъ...я ;)

Веднага ти го забивам.... :)

Веднага ти го забивам.... :P

Късно чадо,късно...нищо не усетих :baby:

Едва ли някой за толкова кратко време ще оспее да те изненада :wub:

Да бре,ти от къде знаеш къде влизам? Виетнам,Китай все местенца хубавки.

Това обаче ми е за последно,че искам да се разходя и другаде.Стига с тези видеозаписи без пари ;)

http://dox.bg/files/dw?a=f3c5fedab2

Да бре,ти от къде знаеш къде влизам? Виетнам,Китай все местенца хубавки.

кАжи някои интересни местнеца на ЛС, да се поразходя и аз, че съм на голям кеф, след разгрома който направи Веско Топалов над Ананд още на 30-ия ход! :baby:

От https://www.grc.com/

Публикувано изображение

nikssi пробвай да спреш защитната стена на KIS и сканирай.

Разликата между Нортън и Касперски :( Nikssi Кофти е но ще го преживееш хихи.

Публикувано изображение

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Няма какво да се притеснявам. Аз съм стелт :ph34r:

Хм..... Pure на Vivacom също не е стелт при мене...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

@M_Polyce ще се върна към един твой мнооого ранен пост в тази тема

"От 2г. се една и съща песен просто развитието при теб е спряло.Има и други сайтове освен руските разшери кръгозора скучно е.

П.П Надявам се си посетил скоро сайта на av-comparatives някой грабна златото и първото място за най добър продукт на 2009г.Това е оценка за цялата изминала година." (съжелявам но ми се е бъгнала нещо опцията "вмъкни цитат").Та исках да те питам, дали можем да вярване на преценката и на проведените тестове на тези хора от сайтът www.av-comparatives.org?

edit: и я кажете от този сайт в който провеждат тия тестове на програмите, кой е таз годишния победител, че аз много не можах да се оправя с английския и нищо несхванах, има там някакви Main Test, Dynamic Test ,някой който по ги разбира тия неща нка ми каже?

Редактирано от chino_sz (преглед на промените)

post-232875-1272146230,83_thumb.pngpost-232875-1272146238,99_thumb.png Здравейте, какво трябва да означава това .. и по какъв начин трябва да се подобри защитата, за да е всичко на шест... Защо при теста в ввв.грц.цом се провалих, след като имам 2 затворени порта, а др-те са стиилт.. Като е затворен порта не е ли защитен .. ? За дргуия тест каква е причината за да не е в стиилт TCP NULL.. ? Малко множко питам .. ама .. :ph34r: Системата ми е следната: Windows 7 Ultimate x64, WindowsFirewall, Microsoft Security Esentials x64... Абонат на Евроком съм .. Използвам рутер, за да разпределя нета между пц-тата вкъщи .. ;)

Можеш ли да закачиш интернет кабела направо за компютъра и да сканираш на ново. А иначе всичко е наред, защитен си.

Ами трябва да качвам настолния компютър на 2-я етаж където ми е кабела .., за да направя тестовете с кабел директно на пц-то, което съм описал .. Апък това е много играчка .. имам всякакви видове кабели и джаджи по него .. Но на другото пц, където ми е и жицата от нета, ще направя 2-та теста с кабел директно в пц-то и после на същото пц, през рутера .. То е с WindowsXP SP3, WindowsFirewall, Microsoft Security Essentials..

Но на другото пц, където ми е и жицата от нета, ще направя 2-та теста с кабел директно в пц-то и после на същото пц, през рутера .. То е с WindowsXP SP3, WindowsFirewall, Microsoft Security Essentials..

Става
post-232875-1272190913,72_thumb.pngpost-232875-1272190945,32_thumb.png post-232875-1272190960,41_thumb.pngpost-232875-1272190968,36_thumb.png Ето това са резултатите от горното ми пц.. (WindowsXP SP3, WindowsFirewall, Microsoft Security Essentials).. Без рутер ввв.грц.цом ми показва, че портове 80 и 443 са отворени .. , но незнам каква е разликата от др-я сайт, който без рутер ми показа, че съм напълно защитен.. Сега почна да ме глозга да пробвам и на моето си пц.., защото съм почти сигурен, че стената на 7-цата х64 е поне 2 пъти по-добра от тази на ХПСП3, но поради многото играчка покрай местенето на пц-то, ще отложа малко опита във времето .. :no-no:
Спокойно аз вече от месец съм така и пак съм защитен :no-no:Важното е да няма отворени както е при втория тест :shy11:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

post-232875-1272190913,72_thumb.pngpost-232875-1272190945,32_thumb.png

post-232875-1272190960,41_thumb.pngpost-232875-1272190968,36_thumb.png

Ето това са резултатите от горното ми пц.. (WindowsXP SP3, WindowsFirewall, Microsoft Security Essentials).. Без рутер ввв.грц.цом ми показва, че портове 80 и 443 са отворени .. , но незнам каква е разликата от др-я сайт, който без рутер ми показа, че съм напълно защитен..

Сега почна да ме глозга да пробвам и на моето си пц.., защото съм почти сигурен, че стената на 7-цата х64 е поне 2 пъти по-добра от тази на ХПСП3, но поради многото играчка покрай местенето на пц-то, ще отложа малко опита във времето .. :no-no:

Предполагам че първите ти две снимки са когато си зад рутер, а вторите две без.

На снимките без рутер, на първата от pcflank.com си стелт.

На втората от grc.com отнови си стелт, но имаш отворени два порт 80 и 443. Най-вероятна Skype ги ползва. Затвори Skype и сканирай на ново от grc.com

Това че grc.com ти показва тези два порта отворени, не означава че не си стелт. Просто някое приложение ги ползва в момента.

При сканиране когато си зад рутера, най вероятно той връща пакети за прекратяване на връзката, и заради това резултатите от двата сайта са такива. Не ти показва отворени портове 80 и 443, понеже най-вероятно не си ги пренасочил към компътъра с XP на който някое приложение ги ползва.

Иначе компютъра ти е защитен/стелтнат от стената, която е зад рутера.

Сега почна да ме глозга да пробвам и на моето си пц.., защото съм почти сигурен, че стената на 7-цата х64 е поне 2 пъти по-добра от тази на ХПСП3

Едва ли е нужно. Резултатите може да ги видиш и на това ПС с ХР. Просто затвори всички програми които ползват интернет и сканира без рутер.

Стената на Windows по нищо не отстъпва на която й да е друга стена, по отношение Стелт.

Опс, то имената на снимките си казва :shy11:

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Странна работа

Сложил си Нортън на първия компютър,да ти покрива касперски и сега се чудиш защо минаваш теста,ами благодари на американците че си стелт :)

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Сложил си Нортън на първия компютър,да ти покрива касперски и сега се чудиш защо минаваш теста,ами благодари на американците че си стелт :whist:

"Мен" .. убий ме, ако разбирам и 1 сричка от умисъла, който си вложил в коментара на моя пост... Какъв Нортън .., какъв Касперски .. :whist: Тоя отговор изобщо към моя пост ли е .. или си се объркал .. ?

"Мен" .. убий ме, ако разбирам и 1 сричка от умисъла, който си вложил в коментара на моя пост... Какъв Нортън .., какъв Касперски .. :) Тоя отговор изобщо към моя пост ли е .. или си се объркал .. ?

Поправено :) цъкнал съм грешното копче за отговор.

да ви питам, според многото тестове проведени от по-разбиращи от мен "хорица" за установили че G Data е най-доброто решения за нашата защита от вируси и зловреден софтуер, ако може така да се каже.Някой ползвал ли я, и дали е добра...?Дали товари излишно системата и имали смисъл да си я инсталирам.Питам да знам, да не би да си играя само да я инстална а накрая да няма нищо насреща.Аз съм с Windows 7 и не мислих да си слагам антивирусна, тъй като Windows7 е доса сигурен и не съм имал проблеми.

да ви питам, според многото тестове проведени от по-разбиращи от мен "хорица" за установили че G Data е най-доброто решения за нашата защита от вируси и зловреден софтуер, ако може така да се каже.Някой ползвал ли я, и дали е добра...?Дали товари излишно системата и имали смисъл да си я инсталирам.Питам да знам, да не би да си играя само да я инстална а накрая да няма нищо насреща.Аз съм с Windows 7 и не мислих да си слагам антивирусна, тъй като Windows7 е доса сигурен и не съм имал проблеми.

Програмата е много добра, да не кажа отлична, но...има едно НО- трябва ти "як" компютър! На "простосмъртен" компютър няма да стои добре...тежка е!

Сложил си Нортън на първия компютър,да ти покрива касперски и сега се чудиш защо минаваш теста,ами благодари на американците че си стелт :mad:

Добре де :wors: По гръб не падаш http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Хареса ли ти как съм си сменил иконата в трея на Нортон с тази на Касперски :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.