Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

"Убийство" на Firefox 3.6,анти-вируса не реагира.

http://www.skatafka.com/download.php?file=570fb900d97b01e1156c6477974c43f3

Показания във видеото  код афектира всички браузъри .Трябва да се отбележе че Опера и Хром имат вградена защита срещу извикването на външна пощенска програма.

При Opera 10.53 се получава следното:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=154959&view=findpost&p=1696295

Здравейте

Предлагаме ви kaspersky Български език Нови и лека А също и поддръжка

Тук

httр://h1.ripway.соm/fa2z/кaz_ar.eхe

Бре,бре викам си я да се възползваме

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Такива като тебе трябва да се линчуват. Как смееш да ползваш доброто име на форума и да лъжеш потребителите? :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ми караш ме да си деинсталирам защитата че да пусна нещо -това е абсурдно дори и за някой който за първи път сяда пред компютъра-пробвай Комодо с Акронис същото е пич ;)

Браточка не схващаш ли идеята че ако зловреден код промени регистъра каквата и да бъде защитната ти програма отива в коша.

Гледай клипчето каква трябва да бъде защитата ти ;) моята не прави разлика между полезни и зловредни тя е Default Deny System

http://www.2shared.com/video/JUz3ZvXC/COMODO_Default_Deny_System.html

Браточка не схващаш ли идеята че ако зловреден код промени регистъра каквата и да бъде защитната ти програма отива в коша.

Гледай клипчето каква трябва да бъде защитата ти :) моята не прави разлика между полезни и зловредни тя е Default Deny System

Надувай ми са ти 100 процента и не може да се говори с теб ;) Извинявам се на nicicom DW се дъни под XP-пробвах под виртуалка и наистина има руткитче останало ;)

Гледай клипчето каква трябва да бъде защитата ти ;) моята не прави разлика между полезни и зловредни тя е Default Deny System

Ами защо директно го блокираш. Гледам архива който е създаден е от април месец,и ако е зловредно приложение какво прави на компа ти от 9 април 2010 досега? Щом като е там почти месец значи е доверено приложение. Изтрий правилата които са създадени и го стартирай именно като такова. Интересно подхождаш. Ние пробваме и разрешаваме ти блокираш... Ами с KIS ако отметна,че да поставя всички приложения при стартиране в недоверените? Ако махна отметките да не класифицира програмите на база цифров подпис и такива които присъстват в базите като доверени приложения? Ще има въпрос след въпрос. И резултата ще е доста различен защото няма да го пусне да мръдне.

Да ама Комодо не е категоричен в случая и кажи как се казва програмата за видео че ми омръзна да снимам филми ;)

Надувай ми са ти 100 процента и не може да се говори с теб  ;) 

Ами така сме ние от COMODO , това е най-малкото което можем ;)

Да да и аз съм любопитко.

Ама не ще да казва гледай го бре ;)

Ама не ще да казва гледай го бре :)

Ти да си виждал разговорчив индианец ;)

Мохикане, не целя да те засегна. Весел празник и умната с винското ;)

Да ама Комодо не е категоричен в случая и кажи как се казва програмата за видео че ми омръзна да снимам филми ;)

FSCapture65 ;) на мен ми я показа новаторката @Lola :)

Edit:

Nikssi,ако не ме беше блокирал да ти пращам лични съобщения още преди месец щеше да знаеш за програмата.

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

FSCapture65 ;) на мен ми я показа новаторката @Lola ;)

Edit:

Nikssi,ако не ме беше блокирал да ти пращам лични съобщения още преди месец щеше да знаеш за програмата.

Бре,бях ти игнорирал мненията,не личните ;) Разблокиран си :)

Честит празник на всички и сега ще има много празнуване и правене на видеоклипове че чак ще ви омръзна ;)

Ето ви видео как Комодо при постоянно блокирване от моя страна допуска заразяване да не говорим че въобще не реагира на PDF файла http://dox.bg/files/dw?a=27e8c96573 :rolleyes: Не ме разбирайте погрешно аз харесвам Комодо но имам чак зловреден процес който си шари свободно пичове ;)

Ето ви видео как Комодо при постоянно блокирване от моя страна допуска заразяване да не говорим че въобще не реагира на PDF файла http://dox.bg/files/dw?a=27e8c96573 ;)

Не ме разбирайте погрешно аз харесвам Комодо но имам чак зловреден процес който си шари свободно пичове :biggrin:

И ти не ме разбирай погрешно, но от това, което видях, ти си нямаш никаква представа какво да правиш с CIS.Това не е DW, има много за нагласяне, преди да решиш да я тестваш.Да не говорим, че изобщо не използваш огромната мощ, която притежава D+.Нищо лично, но видеото не показва абсолютно нищо.Ще ти прасна един ''+'', заради ентусиазма.:rolleyes:

И ти не ме разбирай погрешно, но от това, което видях, ти си нямаш никаква представа какво да правиш с CIS.Това не е DW, има много за нагласяне, преди да решиш да я тестваш.Да не говорим, че изобщо не използваш огромната мощ, която притежава D+.Нищо лично, но видеото не показва абсолютно нищо.Ще ти прасна един ''+'', заради ентусиазма.:rolleyes:

Ами аз просто я тествах по подразбиране и че нямам понятие нямам но ще си сваля настройките и пак ще я тествам пич ;)

Ами аз просто я тествах по подразбиране и че нямам понятие нямам но ще си сваля настройките и пак ще я тествам пич :)

С настройки по подразбиране всичко непознато се стартира в Sandbox-а и след рестарт на ОС би трябвало всичко да изчезне.

Трябвало е да рестартираш и тогава да сканираш с MBAM за да видим резултата.

Предполагам това което е открила MBAM е било във виртуалната среда.

Публикувано изображение

M_Power ето ти файла за който спорихме , приятно тестване :) hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=0e9c7ca447ee4def81fe4883100e0096 Моя тест със същия файл е тук Коментар #162 http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=116144&st=150

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

M_Power ето ти файла за който спорихме , приятно тестване :whist:

hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=0e9c7ca447ee4def81fe4883100e0096

Моя тест със същия файл е тук

Коментар #162

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=116144&st=150

Наблюдавах този руски банкер,в продължение на няколко часа,създаде папка в C:/Temp копира 2 .pdf от десктопа ми в нея и си създаде няколко .dll файла в нея,стартирах го от десктопа и е копирал единствено тези 2 .pdf файла,друго не се появи в тази папка повече,та твърденията ти че изпраща документи на създателя си не е вярно.Файл от няколко kb няма начин да извърши подобна сложна операция,а и поне щеше да копира текстовия файл със сериала на нортън в нея за да го прати,но това не стана.Трябва хакера да те атакува и да установи контрол над компютъра ти,за да стане това което твърдиш.

Само стената оставих да работи на нортъна :P Искам да те питам сега,това ти ли си го помисли,или го прочете някъде?

Наблюдавах този руски банкер,в продължение на няколко часа,създаде папка в C:/Temp копира 2 .pdf от десктопа ми в нея и си създаде няколко .dll файла в нея,стартирах го от десктопа и е копирал единствено тези 2 .pdf файла,друго не се появи в тази папка повече,та твърденията ти че изпраща документи на създателя си не е вярно.Файл от няколко kb няма начин да извърши подобна сложна операция,а и поне щеше да копира текстовия файл със сериала на нортън в нея за да го прати,но това не стана.Трябва хакера да те атакува и да установи контрол над компютъра ти,за да стане това което твърдиш.Само стената оставих да работи на нортъна Искам да те питам сега,това ти ли си го помисли,или го прочете някъде?

Копирал е само тези 2 .pdf файла защото теста си го правил на виртуална машина.

Това на измислица ли ти прилича?

Публикувано изображение

В момента в който събра всички текстови документи заяви достъп до интернет да не мислиш че го прави за черните ми очи.

Защо не направи клип ?

Копирал е само тези 2 .pdf файла защото теста си го правил на виртуална машина.

Това на измислица ли ти прилича?

Публикувано изображение

В момента в който събра всички текстови документи заяви достъп до интернет да не мислиш че го прави за черните ми очи.

Защо не направи клип ?

Напротив теста го правих на реална машина,и виртуална все още не съм използвал,а да твърдиш че затова бил копирал само тези два файла е ъпсурдно.

През udp порт пращал документи,ти направо ме уби бе човек :whist: UDP портовете са за пращане на файлове това ли е най новото по което работят в комодо :P

Аз пък си мислех,че се използват за съвсем друго нещо тези портове :wors:

П.П. Ти този уиндоус за хептен провалена операционна система го имаш,аз и без антивирусна да съм,няма да успее да изпрати толкова документи.

Редактирано от mdr98 (преглед на промените)

@mdr98- документите не се ли водят за файлове?!?  :whist:

Това е специално за Мохикан,да знае какво изтича през UDP Портовете,единственото което се праща през тях са пакети,файлове няма как да пращаш чети. http://bg.wikipedia.org/wiki/User_Datagram_Protocol Банкера ги използва за да праща,пароли...а не файлове.

Това е специално за Мохикан,да знае какво изтича през UDP Портовете,единственото което се праща през тях са пакети,файлове няма как да пращаш чети.Банкера ги използва за да праща,пароли...а не файлове.

Защо тогава създаде папка,копира всички тези текстови документи в нея и чак тогава заяви достъп до интернет ? Защо му беше да прави тази гимнастика ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.