Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

С това при тоя бъг би ли тествал това при изнлючен антивирус hййp://dox.bg/files/dw?a=1d8f4d5510 Аз не бих на реална машина :speak:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

С това при тоя бъг би ли тествал това при изнлючен антивирус hййp://dox.bg/files/dw?a=1d8f4d5510 Аз не бих на реална машина :)

Оказа се, че не е бъг, но още спорим по темата във форума на комодо.Когато не ме мързи, ще пиша още по въпроса.Сега умирам от жега.

Тествах го, жив съм.:ph34r:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Ето я темата, в която толкова се изнервих от глупави оправдания на недостатъците на комодо, че ги помолих да ми изтрият акаунта дори.Не ми се занимава да споря с дразнители, на които това им е единствената цел-да дразнят.:)) http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/cis-41-sb-doesnt-work-as-expected-t57654.0.html;msg405528#new

Ето я темата, в която толкова се изнервих от глупави оправдания на недостатъците на комодо, че ги помолих да ми изтрият акаунта дори.Не ми се занимава да споря с дразнители, на които това им е единствената цел-да дразнят.:))

http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/cis-41-sb-doesnt-work-as-expected-t57654.0.html;msg405528#new

Ама тия грам не искат да разберат че има проблем и гледам май са ти изтрили акаунта-иначе мерси за това -credits to URIEL ;)
  • 2 седмици по-късно...

Понеже доста често гледам Langue и това как се пребива да хвали Комодо -при положение че им открих толкова бъгове както и clonning ,реших да взема едно тулче и да го пробвам !Първо файла няма цифров подпис и би трябвало да се блокирва без проблем но не е така след рестарт се получи това и това и от Комодо остана само това ! Ето и клип до рестартирането http://dox.bg/files/dw?a=b79e8c48ff . А Комодо си стоеше и гледаше как центъра за защита се изключи и как ми отиде интернет достъпа Та Пламен не вярва на YouTube ;)

Понеже доста често гледам Langue и това как се пребива да хвали Комодо -при положение че им открих толкова бъгове както и clonning ,реших да взема едно тулче и да го пробвам !Първо файла няма цифров подпис и би трябвало да се блокирва без проблем но не е така след рестарт се получи това и това и от Комодо остана само това ! Ето и клип до рестартирането http://dox.bg/files/dw?a=b79e8c48ff . А Комодо си стоеше и гледаше как центъра за защита се изключи и как ми отиде интернет достъпа Та Пламен не вярва на YouTube  :mad:

Ама това е почистващ инструмент за CIS създаден от Комодо, какво като няма цифров подпис.

Clean-up tool for Comodo Internet Security

То е все едно да използваш Norton Removal Tool и да се чудиш защо после Нортън не работи и не стартира

Ама това е почистващ инструмент за CIS създаден от Комодо, какво като няма цифров подпис.

Clean-up tool for Comodo Internet Security

То е все едно да използваш Norton Removal Tool и да се чудиш защо после Нортън не работи и не стартира

Дали или Note: This tool is NOT provided by Comodo Group. Comodo Group holds no responsibility for the potential damage caused by using this tool.

А на Нортон тулчето си има подпис

Дали или Note: This tool is NOT provided by Comodo Group. Comodo Group holds no responsibility for the potential damage caused by using this tool.

А на Нортон тулчето си има подпис

Да, вярно- не дочетох в бързината. Изглежда е създадено от някой ентусиаст, който въпреки всичко иска да помогне с тулчето при проблеми с премахване или инсталация на CIS.

Но пък инфото е от официалния им форум и е дадено от глобален модератор. Хм......

Да, вярно- не дочетох в бързината. Изглежда е създадено от някой ентусиаст, който въпреки всичко иска да помогне с тулчето при проблеми с премахване или инсталация на CIS.

Но пък инфото е от официалния им форум и е дадено от глобален модератор. Хм......

Виж обаче под ХР го блокирва и И Комодо не мръдва даже и след рестарт-явно имат проблем с уиндоус 7 :mad:Всички бъгове които съм изнамерил са все под уин 7 :baby:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Дали или Note: This tool is NOT provided by Comodo Group. Comodo Group holds no responsibility for the potential damage caused by using this tool.А на Нортон тулчето си има подпис

По устойчива и трудна за елеминиране защитна програма от Комодо няма да намериш.

Когато професионалистите в тестовете на защитен софтуер започнат да тестват защитните програми под Win 7 тогава и аз ще започна да ползвам тази ОС.

По устойчива и трудна за елеминиране защитна програма от Комодо няма да намериш.

Когато професионалистите в тестовете на защитен софтуер започнат да тестват защитните програми под Win 7 тогава и аз ще започна да ползвам тази ОС.

Ще се съглася когато си променят ей това :whist:

Довечера ще пробвам това тулче  на моя se7en , да видя дали ще го блокира комодо, или не, че нещо ме съмнява да има значение операционната система. По-скоро може да е разлика в настройката на самата програма знам ли....

Нова програма която претендира за 100 процента успеваемост

Когато на професионалистите им изпие чавка мозъка тогава ще пробват на виртуална машина под W7 тестовете,за които си въобразяваш че значат нещо. Нали не мислиш,че се пробва ей така на реална машина? После под XP уязвимостта е в пъти повече и затова тестват на такива системи.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Когато на професионалистите им изпие чавка мозъка тогава ще пробват на виртуална машина под W7 тестовете,за които си въобразяваш че значат нещо. Нали не мислиш,че се пробва ей така на реална машина? После под XP уязвимостта е в пъти повече и затова тестват на такива системи.

На реална машина ги тествам аз и моето мнение е че нямат нищо общо с тестовете по YouTube-при мен все има пробиви за разлика от техните тестове!Що не тестват и те на реална-има Акронис ама ми се струва че така крият недостатъците на дадена програма :cool:

На реална машина ги тествам аз и моето мнение е че нямат нищо общо с тестовете по YouTube-при мен все има пробиви за разлика от техните тестове!Що не тестват и те на реална-има Акронис ама ми се струва че така крият недостатъците на дадена програма :huh:

Е,истинските тестове си ги правят на реални машини и то не на една :) Но за рекламата и пропагандата е по удобно да се ползват виртуални - особенно тези в You Tube :cool:

Благодаря,че ме разбра че се бях изразил малко ....

Е,истинските тестове си ги правят на реални машини и то не на една :) Но за рекламата и пропагандата е по удобно да се ползват виртуални - особенно тези в You Tube :cool:

Благодаря,че ме разбра че се бях изразил малко ....

Разликите са очевадни днес успях на реална машина да пробия и Нортон и Комодо и то с агресивни настройки на програмите ,а там ги дават че нямат пропуск -ай не на мен тия :huh:

Разликите са очевадни днес успях на реална машина да пробия и Нортон и Комодо и то с агресивни настройки на програмите ,а там ги дават че нямат пропуск -ай не на мен тия :rolleyes:

Ей това го цакна hййp://dox.bg/files/dw?a=53c1e35a5e а съм им го пратил преди 2 дена Пуснах един Акронис :speak:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=153956&pid=1734613&st=1185&#entry1734613 :)

Е това беше пълен провал за Панда -след теста сканирах с Панда рестартирах и почистих с ATF !След това сканирах с MBAM само защото Hitman Pro просто не искаше да се стартира и зарази сериозни допусна та чак ми скапа виртуалката е гледайте http://dox.bg/files/dw?a=4a38b47b12

Довечера ще пробвам това тулче на моя se7en , да видя дали ще го блокира комодо, или не, че нещо ме съмнява да има значение операционната система. По-скоро може да е разлика в настройката на самата програма знам ли....

Малко късно, че имах работа, ама го пробвах на седем ултимейт:

Публикувано изображение

Тествах го на реалната си машина и в настройките на D+ бутнах само тази за изпълнимите файлове, ниво на Защита+ Безопасен.

Сандъка не му даде да направи и един от опитите си за промяна.

Така, че айде стига с това, че има разлика в нивото на защита на Kомодо в зависиомост от OS

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Малко късно, че имах работа, ама го пробвах на седем ултимейт:

Тествах го на реалната си машина и в настройките на D+ бутнах само тази за изпълнимите файлове, ниво на Защита+ Безопасен.

Сандъка не му даде да направи и един от опитите си за промяна.

Така, че айде стига с това, че има разлика в нивото на защита на Kомодо в зависиомост от OS

Който иска да ми види клипа и шотовете и сам да прецени къде е истината! :shake_puter: Искам да разбера мнението на сlonning-само той не страда от мания...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Който иска да ми види клипа и шотовете и сам да прецени къде е истината! :zipper: Искам да разбера мнението на сlonning-само той не страда от мания...

Ко сега, не ми вярваш ли..., мислиш, че съм манипулирал снимката ли. Или клиповете са по-миродавни от шотовете. Просто спред мен при теб е имало или някакъв единичен бъг, или някаква различна настройка на комодо, което не значи че всички с Уиндоус 7 ще имат същия резултат като твоя, спецално за този случай.

Нека някой друг с уиндоус 7, па макар и на виртуалка да го пробва тулчето и ще стане ясно....

П.П. И ако точно мен наричаш манияк, то не знам за някой други тук как ще се изразиш... :P

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Който иска да ми види клипа и шотовете и сам да прецени къде е истината! :zipper: Искам да разбера мнението на сlonning-само той не страда от мания...

Може ли да видя клипа? Вземете ги преименувайте тези клипове и им слагайте имена да не ги издирваме :P

Ко сега, не ми вярваш ли..., мислиш, че съм манипулирал снимката ли. Или клиповете са по-миродавни от шотовете. Просто спред мен при теб е имало или някакъв единичен бъг, или някаква различна настройка на комодо, което не значи че всички с Уиндоус 7 ще имат същия резултат като твоя, спецално за този случай.

Нека някой друг с уиндоус 7, па макар и на виртуалка да го пробва тулчето и ще стане ясно....

П.П. И ако точно мен наричаш манияк, то не знам за някой други тук как ще се изразиш... :P

Карай както и да е -от всичко може да е -не ми се търси причината! Има и по зле от манията -СЗВК! Синдром за великия Комодо ... :)

Може ли да видя клипа? Вземете ги преименувайте тези клипове и им слагайте имена да не ги издирваме :zipper:

Ето клипа за Комодо http://rapidshare.com/files/402722619/capture-1.avi.html

Който иска да ми види клипа и шотовете и сам да прецени къде е истината! :whist: Искам да разбера мнението на сlonning-само той не страда от мания...

Хах, гледах клипа, но не видях нищо тревожно.Не зная ти какво си видял.:yanim:Комодо си е там, нищо му няма, поне според клипа, който си дал.Ако говориш за съобщението, че центърът за защита е изключен, това става, независимо от всичко.Така е направено туулчето, че да го изключва временно.Рестартирай и всичко си е по старому.Настройки не се виждат никакви.Единствено видях, че sandbox-ът е пуснат.Не разбирам кое те притеснява.:))

п.п.Сложил си отметката, за да се стартират инсталатори и update-ъри извън SB.Махни я, по-добре и си преценявай сам.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.