Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Хах, гледах клипа, но не видях нищо тревожно.Не зная ти какво си видял.:whist:Комодо си е там, нищо му няма, поне според клипа, който си дал.Ако говориш за съобщението, че центърът за защита е изключен, това става, независимо от всичко.Така е направено туулчето, че да го изключва временно.Рестартирай и всичко си е по старому.Настройки не се виждат никакви.Единствено видях, че sandbox-ът е пуснат.Не разбирам кое те притеснява.:yanim:)

След рестарт Комодо не можеше да се стартира и беше в нокаут :) Ще пусна и клип след рестарта

clonnning

п.п.Сложил си отметката, за да се стартират инсталатори и update-ъри извън SB.Махни я, по-добре и си преценявай сам.:)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Комодо преди рестарт http://dox.bg/files/dw?a=eb4695c047 и след рестарт http://dox.bg/files/dw?a=54e21baa5e Е думите са излишни а и аз съм с уин 7 ultimate...

ОК, живей си в заблуда, че това е някакъв проблем.:))Когато има проблем, разбирам човек да роптае, но да търси под вола-теле...

Да не говорим, че имаш инсталиран sandboxie и още кой знае какъв софтуер.Проверявал ли си за съвместимост между тях?Пробва ли да махнеш отметката?Едва ли, просто си направил продължение на предното видео.:))Поне осъзнай факта, че този clean-up tool няма как да бъде стартиран отвън, без да разбереш.ТИ сам си причиняваш това и после обвиняваш комодо.Все едно да се метна от 15 етаж на някой блок и комодо да ми е виновен, че съм пукнал.:)

Не се хващай за отделни мои думи, защото излизам и не мога да споря сега, но те уверявам, че бъркаш:))

ОК, живей си в заблуда, че това е някакъв проблем.:))Когато има проблем, разбирам човек да роптае, но да търси под вола-теле...

Да не говорим, че имаш инсталиран sandboxie и още кой знае какъв софтуер.Проверявал ли си за съвместимост между тях?Пробва ли да махнеш отметката?Едва ли, просто си направил продължение на предното видео.:))Поне осъзнай факта, че този clean-up tool няма как да бъде стартиран отвън, без да разбереш.ТИ сам си причиняваш това и после обвиняваш комодо.Все едно да се метна от 15 етаж на някой блок и комодо да ми е виновен, че съм пукнал.:)

Първо на втория клип нямам сандбокси ,второ махнах отметката и ако беше гледал видеото щеше да го видиш ясно, което значи че не си и пак говориш наизуст и трето ти живееш в заблуда щом не си признаваш очевадното :) И скоро ще го тествам да го видят всички че се дъни защото аз съм го виждал да се дъни :)

И скоро ще го тествам да го видят всички че се дъни защото аз съм го виждал да се дъни :rolleyes:

ОК, аз съм съгласен ако го видя да се дъни- не казвам че няма да се издъни, но май ще трябва да проверявам след тебе....

П.П. Искаш ли да видиш от моя 7 снимка "след рестарта", клипчета не мога да правя (все още)

ОК, аз съм съгласен ако го видя да се дъни- не казвам че няма да се издъни, но май ще трябва да проверявам след тебе....

П.П. Искаш ли да видиш от моя 7 снимка "след рестарта", клипчета не мога да правя (все още)

Ти като тръгне файла натискаш ли произволно копче за да продължи или го затваряш без да следваш инструкциите до край ?

Ти като тръгне файла натискаш ли произволно копче за да продължи или го затваряш без да следваш инструкциите до край ?

Да натиснах..., на шота ми се вижда, че е завършил всичките си действия -изписа стотици грешки в конзолата. На снимката се виждат блокиранията -много бяха, крайния резултат снимах само. Друга настройка на Комодо, която пропуснах да кажа, че съм направил е - контрола на изпълнимите файлове е агресивен

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Да натиснах..., на шота ми се вижда, че е завършил всичките си действия -изписа стотици грешки в конзолата. На снимката се виждат блокиранията -много бяха, крайния резултат снимах само. Друга настройка на Комодо, която пропуснах да кажа, че съм направил е - контрола на изпълнимите файлове е агресивен

Дай шотове на тези настройки ако обичаш :(

Първо на втория клип нямам сандбокси ,второ махнах отметката и ако беше гледал видеото щеше да го видиш ясно, което значи че не си и пак говориш наизуст и трето ти живееш в заблуда щом не си признаваш очевадното ;) И скоро ще го тествам да го видят всички че се дъни защото аз съм го виждал да се дъни :)

Аз също съм го виждал, но това не прави CIS лоша програма.В това май се различаваме-аз не се опитвам да я изкарам безгрешна, защото тя не е, но за мен лично е най-доброто.В момента си продължавам бета тестването на F-Secure, която също ми допада доста.Има трески за дялане, но си мисля, че финалната ще е ОК.Та така, не задълбавай толкова.

Мда, и те като теб ги тестват.:mad: В задачата се пита-защо пичът от видеото, което си дал, дава пълни права на някаква програмка, за която CIS му препоръчва да я ''пъхне'' в sandbox?Всеки софт може да има дигитален подпис, но да го няма в ''trusted vendors list'' на комодо.Тогава получаваш предупреждение.Ако пренебрегнеш предупреждението, на кого е вината?

Не схващам и друго.Какво си се запънал като магаре, да докажеш, че CIS не става за нищо?На кого го доказваш?Не на мен, защото аз познавам CIS и зная какви са му възможностите.:biggrin: На себе си?

Щом си по-велик и от MalwareResearchGroup -тогава не знам какво да кажа и тук става въпрос за предаване на данни и не виждам сандъка какво би променил като и от там файловете имат достъп до интернет!Защо не реагира защитната стена че има изходящ трафик и че ти крадат данните -за мен това е трагично ...

Щом си по-велик и от MalwareResearchGroup -тогава не знам какво да кажа и тук става въпрос за предаване на данни и не виждам сандъка какво би променил като и от там файловете имат достъп до интернет!Защо не реагира защитната стена че има изходящ трафик и че ти крадат данните -за мен това е трагично ...

Опитах се да ти обясня, но не щеш да разбереш.За мен трагичното е, че CIS го предупреждава и му казва какво да направи, а той си прави своето и после се оплаква.Тц, не ме убеди.Пробвай отново.

За да видиш, че не дрънкам празни приказки, инсталирах CIS току що.Само включих proactive security, защото така си го ползвам по принцип.Стартирах CIS clean up tool, за който ти твърдеше, че си прави каквото иска.Ами не е вярно просто.Ето какво става:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

С Windows 7 Ultimate x 64 съм.Не се ли оказва, че проблем има само при теб?При мен със сигурност няма.

С Windows 7 Ultimate x 64 съм.Не се ли оказва, че проблем има само при теб?При мен със сигурност няма.

И при мен се полуи същия резултат с това тулче, както казах вече, но искам да те питам на клипчето с отговора на MRG по-горе защо след рестарта Комодо не стартира, ами видях само Пандата....Питам, защото аз бях съюзил Панда клауд и Комодо и при мене не се е получавало така... 

Извинявай ама никой тестващ не пипа настройките-ти защо го правиш? Явно криеш нещо ...

Извинявай ама никой тестващ не пипа настройките-ти защо го правиш? Явно криеш нещо ...

Ще повторя теста  с тулчето с настройки по подразбиране на Комодо. Ще пробвам и първия си клип да направя.....

Препоръчайте ми програма за клипчета.

Отново търсиш под вола теле.Казах ти защо промених тази настройка, защото така си го ползвам.Можех и да не споменавам за това, нали?Аман вече.Вманиачил си се да оплюваш комодо-хубаво, но недей с такива плоски доводи, защото просто не минават.:biggrin:Пускам си оригиналните настройки специално за теб>>>

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Разлика никаква.

@stefanvalja, ще погледна пак, защото не съм обърнал внимание.

защо след рестарта Комодо не стартира, ами видях само Пандата....Питам, защото аз бях съюзил Панда клауд и Комодо и при мене не се е получавало така... 

Там си е, не си го видял просто.:mad:

Тук Комодо пак се дъни но понеже на мен не ми вярвате ето http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=149124&view=findpost&p=1651056 И една забавна тема

[Exploit] Disable Comodo https://forums.comodo.com/leak-testingattacksvulnerability-research/exploit-disable-comodo-t51764.0.html Издънки колкото искаш само че вече става противно от сляпа фенщина без доказателства!

Ще повторя теста с тулчето с настройки по подразбиране на Комодо. Ще пробвам и първия си клип да направя.....

Препоръчайте ми програма за клипчета.

http://camstudio.org/ Заповядай ... И клип на който Комодо пак се дъни на тест със 7 на 0 http://dox.bg/files/dw?a=90b0d582bd

Тук Комодо пак се дъни но понеже на мен не ми вярвате ето http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=149124&view=findpost&p=1651056 И една забавна тема

[Exploit] Disable Comodo https://forums.comodo.com/leak-testingattacksvulnerability-research/exploit-disable-comodo-t51764.0.html Издънки колкото искаш само че вече става противно от сляпа фенщина без доказателства!

http://camstudio.org/ Заповядай ... И клип на който Комодо пак се дъни на тест със 7 на 0 http://dox.bg/files/dw?a=90b0d582bd

Доказателства да искаш:

Публикувано изображение....

...и така до 6>>> Публикувано изображение

Като не разбираш нещо, не го отричай.:hush:

BTW, втората снимка е с включен SB и трябва да я махна, извинявам се.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Доказателства да искаш:

Какви са правата при стената за IE . Аз съм му задал вградените за Уеб браузер....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Какви са правата при стената за IE . Аз съм му задал вградените за Уеб браузер....

Това са просто синтетични тестчета, не им се връзвай.Слагаш стената в custom policy mode и това е, но по принцип няма нужда, защото трябва да са изпълнени хиляда условия, за да се провали комодо на теста.Първо-програмата не ще да се инсталира, ако не си с администраторски права.'Айде нЕма нужда.

Брей това да не е ядрена физика че да не го разбирам и клипове срещу картинки на кого ли да вярваш ...Аз си доказах тезата -за мен Комодо е програма която с нищо не превъзхожда другите...

Брей това да не е ядрена физика че да не го разбирам и клипове срещу картинки на кого ли да вярваш ...Аз си доказах тезата -за мен Комодо е програма която с нищо не превъзхожда другите...

Доказа на кого?Доказа на себе си, браво!Не я ползвай, щом не ти харесва, но дай да спрем тоя спор, защото няма смисъл.Аз пък съм доказал на себе си, че няма друга програма, която да ме защитава толкова добре.Пак казвам-НЕ Е БЕЗГРЕШНА, просто е най-добрата, толкова.

Скоро ще има разбиване на митове,чакам само да ми пратиш програмката за запис ;)

Започвам от Norton IS после Kaspersky IS ,ESET и накрая Comodo IS .Всички програми ще са с настройки по-подразбиране.Нали са за домашно ползване,нали са интегрирани пакети,аз нищо не разбирам.Инсталирам и ги започвам. :(

Тук не вярват на видео клипове така че само си губиш времето, а и не си достоен да тестваш Комодо ! Само определени хора я разбират тая програма, а ние сме лаици... :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.