Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Озирис

Публикувано изображение

Извинявам се но Комодо май се дъни тук щом разрешава процеса ?    :speak:Да аз не яобичам тая програма и сега се радвам  :ph34r:

Осерис Комодо препоръчва разрешаване на процеса , защото не се е стигнало до зловредни действия.Учителя ти трябваше да го разреши за да види какво ще последва     :indian: просто не знае как се правят тестове. 

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Осерис Комодо препоръчва разрешаване на процеса , защото не се е стигнало до зловредни действия.Учителя ти трябваше да го разреши за да види какво ще последва :yanim: просто не знае как се правят тестове.

Официално те предупреждавам да внимаваш как ми говориш -ясно ли ти е бе? Да не видиш на живо как Комодо пропуска след зловредни действия ...Смелчага ама на думи само и не ми е ясно как баннат продължава да пише тук?

Ето го с истинското му име Едно не ми е ясно как е възможно Комодо да позволи изълнението на еxe файл от пдф документ? Айде кой ще ми отговори на този прост въпрос...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Официално те предупреждавам да внимаваш как ми говориш -ясно ли ти е бе? Да не видиш на живо как Комодо пропуска след зловредни действия ...Смелчага ама на думи само и не ми е ясно как баннат продължава да пише тук?Ето го с истинското му име  Едно не ми е ясно   как е възможно Комодо да позволи изълнението на еxe файл от пдф документ? Айде кой ще ми отговори на този прост въпрос...

Осерлис , изпълнява се файл който не е заявил промени по регистъра или важни системни файлове , ако се беше стигнало до там препоръките на Комодо щяха да бъдат други.

Осерлис , изпълнява се файл който не е заявил промени по регистъра или важни системни файлове , ако се беше стигнало до там препоръките на Комодо щяха да бъдат други.

Така ли Мухи а защо Foxit Reader блокира изпълнението на файла а Комодо-не? Мен Foxit ли ме пази ? Ясно е- че щяха, ама може би -са отговори на човек който няма отговор на въпроса ми... Ай научи си урока и тогава ела да спориш с батковците ... :yanim:

Така ли Мухи а защо Foxit Reader блокира изпълнението на файла а Комодо-не? Мен Foxit ли ме пази ? Ясно е-че щяха, ама може би -са отговори на човек който няма отговор на въпроса ми... Ай научи си урока и тогава ела да спориш с батковците ...:yanim:

Осралис , досега не съм чул или прочел Foxit Reader да е блокатор по поведение.

Осралис , досега не съм чул или прочел Foxit Reader да е блокатор по поведение.

Пак ти казвам преди да пишеш мисли и нека всички видят как Foxit не позволява да се изпълни файла и да те видят и къв разбирач си http://dox.bg/files/dw?a=acdb782b3a :cool:

Добре де, COMODO позволил ли е Foxit да стартира CMD.EXE?

Не разбира се,това не е нормално поведение за подобен вид програма,няма как да го разреши без да пита!

Препоръката му обаче е такава,да се позволи!Дал съм шот в темата с подпомагането!

Не разбира се,това не е нормално поведение за подобен вид програма,няма как да го разреши без да пита!

Препоръката му обаче е такава,да се позволи!Дал съм шот в темата с подпомагането!

Да да с Адобе ти се включва калкулатора да си смяташ :whist::rolleyes:

Да да с Адобе ти се включва калкулатора да си смяташ ;):)

Ще се включи ако му дадем,я дай файла насам :clap:

Не разбира се

Мерси за отговора.

За сега нямам повоче въпроси.

Ще се включи ако му дадем,я дай файл насам :clap:

Комодо казва че безопасна даваш разреши и глей кво става http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Комодо казва че безопасна даваш разреши и глей кво става http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Той я отчита че е безопасна,но пита за това действие,правиш разлика,нали? :clap:

Той я отчита че е безопасна,но пита за това действие,правиш разлика,нали? :)

Пита и всеки би дал разреши нали с тая препоръка :clap:

@niciciоm-като се сетиш нещо просто попитай

Не сменах за нужно да качвам файла в целия му "блясък" тук...май мяма и да стане

Щото с леки модиикации става така:Публикувано изображение

@niciciоm-като се сетиш нещо просто попитай

Не сменах за нужно да качвам файла в целия му "блясък" тук...май мяма и да стане

Ми дай файла в целия му блясък де.

Питам те и теб

COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE?

Очаквам отговор с ДА или НЕ

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Ми дай файла в целия му блясък де.

No way....може и да кажете че е лъжа..няма да ви упрекна

PS. Comodo не ползвам(:

Пита и всеки би дал разреши нали с тая препоръка :)

Аз затова споменах че е кофти тази препоръка,но тя е кофти за мен за теб и за повечето редовно участващи тук,но не и за ламера,например или някой който е като кон с капаци! Но така или иначе ще последват още въпроси и тогава вече трябва "червената лампа" да е светнала!

Човек трябва да се замисли ,защо пита Comodo дали да разреши специфично (понеже е такова иначе няма да пита) действие на безопасна програма!

name='mihnev_sz' date='15 юли 2010 - 19:20 ' timestamp='1279214435' post='1749186']

...ама как няма да му мине номера,обаче препоръката е малко кофти и не ми допада :clap: Пращаме!

Публикувано изображение

nicicom,ето ти нагледно,как реагира първоначално Comodo.

CMD.EXE не се стартира,изискваше се разрешение за това действие!

Щото с леки модиикации става така:Публикувано изображение

ОК. Може и извън земен да стане,

но COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE?

ДА или НЕ

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Ами да кажат хората полжващи Comodo...та да няма спорове

ОК.

Но COMODO позволи ли на Foxit да стартира CMD.EXE?

Да и Foxit го блокира а не Комодо...

Ами да кажат хората полжващи Comodo...та да няма спорове

Има видео да гледат че Комодо мълчи :clap:

Да и Foxit го блокира а не Комодо...

Пламене дал съм шот по-горе не чете ли бре?

Пламене дал съм шот по-горе не чете ли бре?

На какво основание ще блокирам Foxit че Комодо и за Paint пита и драйверите ми и за още две три лигитимни програми и кое ще ме убеди че трябва да блокирам тая заявка ?
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.