Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Ааа не, не я оприличавам, сигурно е съвпадение, хихи.:offtopic_s:)

А това>> се отнася именно за DefensePlus, а не за DW.:P

Всеки път ми е трудно да се разбирам с теб.Все едно говоря на чужд език.:hush:)

Да сигурно защото не ти минават номерата ;)
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Да сигурно защото не ти минават номерата :hush:

Е, хубава работа.Виж снимката от горното мнение и коментара към нея и ще разбереш, че твоите не са минали тоя път.:offtopic_s:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Е, хубава работа.Виж снимката от горното мнение и коментара към нея и ще разбереш, че твоите не са минали тоя път.:hush:

Програмите са на еднакъв принцип на работа независимо коя версия визираш баси верно говорим на различни езици ... И с тая виртуализация дублираш функциите на програмата -по простичко казано все едно да имаш две антивирусни !

И освен празните ти приказки аз друго не съм видял така че ти си тоя с номерата :offtopic_s:

Програмите са на еднакъв принцип на работа независимо коя версия визираш баси верно говорим на различни езици ... И с тая виртуализация дублираш функциите на програмата -по простичко казано все едно да имаш две антивирусни !

Не виждаш ли снимката, човеко?DefensePlus е напълно самостоятелен продукт.Под неговото описание пише, че не е съместим с виртуални машини, а под това на DW не пише нищо подобно.

Може да погледнеш 2-3 пъти, ако не вярваш>>> http://www.softsphere.com/downloads/

Не виждаш ли снимката, човеко?DefensePlus е напълно самостоятелен продукт.Под неговото описание пише, че не е съместим с виртуални машини, а под това на DW не пише нищо подобно.Може да погледнеш 2-3 пъти, ако не вярваш

То от къде да знае Иля че ще се намери някой който да се хване точно за снимката :offtopic_s:

Единствената разлика е че едната има а другата няма стена.

Не виждаш ли снимката, човеко?DefensePlus е напълно самостоятелен продукт.Под неговото описание пише, че не е съместим с виртуални машини, а под това на DW не пише нищо подобно.

Може да погледнеш 2-3 пъти, ако не вярваш>>> http://www.softsphere.com/downloads/

Кажи ако си нямаш с кого да си приказваш общи приказки да ти дойда на гости :offtopic_s:

То от къде да знае Иля че ще се намери някой който да се хване точно за снимката :offtopic_s:

Единствената разлика е че едната има а другата няма стена.

Оф, ето го и другият неразбрал.DW personal firewall е едно,DW HIPS е втори продукт, а DefensePlus е отделен от тях двете, как не разбрахте досега???

DefencePlus:

DefencePlus is a powerful proactive multilevel defense against viruses, Internet worms and hackers which which may try to attack your computer. It gives a level of defense that is not provided by anti-virus and firewall software. To be totally safe on the Internet, you need DefencePlus.

Program doesn't work under VMWare/VirtualPC emulators.

Program doesn't work with Kaspersky Antivirus 5.x under WindowsNT/2000.

For Windows NT/2000/XP/2003 only.

Shareware, 30-days full-functional trial.

Current version is 2.20.

Оф, ето го и другият неразбрал.DW personal firewall е едно,DW HIPS е втори продукт, а DefensePlus е отделен от тях двете, как не разбрахте досега???

Ето щот от инсталацията на този уж самостоятелен продукт да виждаш нещо познато а

Искате да ме убедите, че това са два еднакви продукта ли>>>

Публикувано изображение

Единият е с размер 428 килобайта, а другият-над 4 мегабайта.Имат различно описание на сайта и т.н., но вие се правите на хахави.Е, нищо.:offtopic_s:)

Ето щот от инсталацията на този уж самостоятелен продукт да виждаш нещо познато а

Хахаха, съвсем ме утрепа.Ами, ако стартираш инсталаторите на Касперски, за която и да е програма, все ще изглеждат подобно, но накрая всеки си върши неговата работа.Я дай клипче с инсталацията и работата на DefensePlus, че не ми се инсталира да гледам сам.:hush:

Едното е версия 3.05, другото 2.20, но пак са си еднакви, много ясно.:P)

Искате да ме убедите, че това са два еднакви продукта ли>>>

Публикувано изображение

Единият е с размер 428 килобайта, а другият-над 4 мегабайта.Имат различно описание на сайта и т.н., но вие се правите на хахави.Е, нищо.:offtopic_s:)

Хахаха, съвсем ме утрепа.Ами, ако стартираш инсталаторите на Касперски, за която и да е програма, все ще изглеждат подобно, но накрая всеки си върши неговата работа.Я дай клипче с инсталацията и работата на DefensePlus, че не ми се инсталира да гледам сам.:hush:

Пак не четеш и като вникнеш в това което си копирал ще разбереш че не мога да ти покажа програмата как работи !

Е пак отклони темата къде са дропнатите файлове ...

Пак не четеш и като вникнеш в това което си копирал ще разбереш че не мога да ти покажа програмата как работи !

Не, ти не четеш, не аз.Очевидни неща, които ги пише на официалния сайт, вие ги пренебрегвате двамата и се заяждате, а аз се опитвам да обясня, че за едното си пише:''не бачка на виртуалка'', а за другото не, че са различни продукти, различни версии и т.н.От копираното, може ти да рабереш, че не си прав.:hush:

И файловете ще ги видиш, има време.Сега няма да седна да инсталирам Windows по нощите.:offtopic_s:

Не, ти не четеш, не аз.Очевидни неща, които ги пише на официалния сайт, вие ги пренебрегвате двамата и се заяждате, а аз се опитвам да обясня, че за едното си пише:''не бачка на виртуалка'', а за другото не, че са различни продукти, различни версии и т.н.От копираното, може ти да рабереш, че не си прав.:offtopic_s:

А ти спри да избягваш въпроса който сам повдигна ...

http://www.kaldata.c...dpost&p=1765050

на XP/SP3 (:

А ти спри да избягваш въпроса който сам повдигна ...

Е, щом DW бачка на виртуална машина, значи вече си ги видял файловете.А утре ще ги видиш и на реална машина.Само че ще тествам същия продукт, който тествах и на виртуалната, а именно DW personal firewall, за да няма това-онова, нали са еднакви.:offtopic_s:

Вече се махам наистина.Лека!

Сравняваш различни програми..Искам да видя как DW пропуска сандбокси не ме интересува :offtopic_s:

Е, щом DW бачка на виртуална машина, значи вече си ги видял файловете.А утре ще ги видиш и на реална машина.Само че ще тествам същия продукт, който тествах и на виртуалната, а именно DW personal firewall, за да няма това-онова, нали са еднакви.:hush:

Вече се махам наистина.Лека!

Лека нощ !

Последно добавям.Може да крашва тоя svchost.exe при теб, заради друг защитен софтуер или нещо друго, но нито на клиповете се вижда дали имаш инсталирано нещо или не, нито мога да знам от шотовете, които си дал, дали наистина това са ти папките в AppData.Та така.Ако трябва да сме коректни и точни, си е точно така. ... няма ме...

Сравняваш различни програми..Искам да видя как DW пропуска сандбокси не ме интересува  :ph34r:

Лека нощ !

Aбе откачихте с тези сравнения-нищо не сравнявам...дропи ли файла-дропи

Мохикан не можеш ли да я пробваш и ти ? Аз ползмам само най доброто и то е DW :ph34r:

Aбе откачихте с тези сравнения-нищо не сравнявам...дропи ли файла-дропи

Нищо не дропи това е http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=158740&view=findpost&p=1765055

Мохикан не можеш ли да я пробваш и ти ? Аз ползмам само най доброто и то е DW :ph34r:

Най-добре е така,и четвърти да има(:

пп показват ли ти се скрити и системни...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Най-добре е така,и четвърти да има(:

пп показват ли ти се скрити и системни...

Да направил съм всички папки видими не лъжа бе хора :ph34r:

Да направил съм всички папки видими не лъжа бе хора  :ph34r:

Абе кой е казал че лъжеш?

При мен така се получи-дропна си файловете и това е,,,ни сравнявам DW и Sandboxi-то ни нищо(:

Правя пълно видео сега от началото до края :) Ето го с претърсване на папки и показвам че не ползвам друга защита http://dox.bg/files/dw?a=fb081c78cf Обаче дали не съм изкукал вече :ph34r:

Обаче дали не съм изкукал вече

Не си ве(: Та ето какво става при мен  http://dox.bg/files/dw?a=b5d82be71f

Не си ве(: Та ето какво става при мен  http://dox.bg/files/dw?a=b5d82be71f

Явно DW блокирва файла и го прави безполезен преди да е дропнал нещо :ph34r:

Що не пробваш и ти с DW?

Ето и рапорта на TreathExpert..... б**и файла :ph34r:

ThreatExpert

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.