Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Благодаря Ви и на двамата , ще се опитам да се включвам за неща , които ме интересуват и се надявам да получавам отговори и помощ от Вас.

Питай затова е форум и ще се опитаме да ти помогнем ! :rolleyes:
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 92,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Наздраве тогава ! Черпя Казанлъшка ракия и Старозогарска бира - кой каквото си избере. :rolleyes: / и все пак NIS или KIS, а ?/. И пак наздраве !

Наздраве тогава ! Черпя Казанлъшка ракия и Старозогарска бира - кой каквото си избере. :rolleyes:

/ и все пак NIS или KIS, а ?/. И пак наздраве !

И двете са добри и която и да избереш няма да сгрешиш ,но НИС почти няма нужда от настройки ;)

И двете са добри и която и да избереш няма да сгрешиш ,но НИС почти няма нужда от настройки ;)

Имаш в предвид , че са добри и казанлъшката ракия и старозагорската бира?/ майтап / . Наздраве и очаквайте ЛС от мен ,защото имам доста въпроси , но сега е късно. Надявам се когато реша да сменях KIS /KAV/ с NIS /NAV/ да ми подариш един лиценз / ако имаш излишен естествено /. Лека вечер Ви желая и наздраве ! :rolleyes:

и все пак NIS или KIS, а ?

NIS 2010 е на жената на лаптопа

KIS 2010 на моят лаптоп

KAV WKS на компа на детето

Три различни програми и трите на ниво.

Успешен ден Ви желая и ... :ph34r:

Идеята беше да се види как и дали обикновенният потребител е защитен като си сложи програма за защита, защото той едва ли ще тръгне да се задълбава, а и компаниите са длъжни да ни осигуряват защита!NIS 2010 се дъни тук ... :down:

В какво се дъни, градски? :) Ако става на въпрос за файла който си създава акаунт, беше блокиран още при свалянето при default настройки.

В какво се дъни, градски? :mad: Ако става на въпрос за файла който си създава акаунт, беше блокиран още при свалянето при default настройки.

Не говоря че аз му изключих защитата и го свалих и при това условие се дъни иначе съм направил шот че блоква свалянето и аз съм с NIS 2010 :)

Този няма милост към Касперски

Сега има един ентусиаст който твърди че ще събори DW със скрипт линк към сайта няма да давам но ще кача видеото да се види може ли или не може ... И защо го стартирам като недоверено ами защото като го сваля файла е с такъв статус http://dox.bg/files/dw?a=88a73d3ecd

Ето един пресен тест на DW срещу Вирут - ръчно ги стартирам като недоверени защото без да искам ги преместих в доверената зона при мен е бъкано с вируси в момента -моля без аплодисменти - а и после да не съм чул че нямало 100 процента защита http://www.vbox7.com/play:c2bf95eb

Стартираш ги като недоверени и са вътре в сандъка. Защо не ги стартираш като доверени? Искаш да ги инсталираш - тогава при този момент ще трябва да ги стартираш като доверени. Ако обикновенният потребител знае,че е вирут дали ще го стартира изобщо? Това не е HIPS,а Sanboxie и като сандък се справя блестящо :cool:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Стартираш ги като недоверени и са вътре в сандъка. Защо не ги стартираш като доверени? Искаш да ги инсталираш - тогава при този момент ще трябва да ги стартираш като доверени. Ако обикновенният потребител знае,че е вирут дали ще го стартира изобщо?

Това не е HIPS,а Sanboxie и като сандък се справя блестящо :cool:

Гледай другия клип как предупреждава че ме записват и как блокира мрежовия трафик -та това е ХИПС ,Сандък и Стена ако трябва да сме точни :down: Баси перфектна е !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

nikssi

Стартираш ги като недоверени и са вътре в сандъка. Защо не ги стартираш като доверени? Искаш да ги инсталираш - тогава при този момент ще трябва да ги стартираш като доверени. Ако обикновенният потребител знае,че е вирут дали ще го стартира изобщо?

Това не е HIPS,а Sanboxie и като сандък се справя блестящо  :cool:

Защо тогава не ги стартираш в сандъка на Касперски , дали ще устиска на Virut

Този като не знае че има ролбак аз какво съм му виновен -да дойде и ще го понауча !Гледал съм му смешния тест ... :)

Защо тогава не ги стартираш в сандъка на Касперски , дали ще устиска на Virut ?

Да устисква без никакви проблеми. Пробвано е и съм дал клип ама ти както винаги не си в час :)

При затваряне на сандъка - няма и помен от зарази или каквото и да е. Същото е направено и с DW - ролбак :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

DW срещу svchost.exe http://dox.bg/files/dw?a=b376fb6755 :wors: Файла спира да работи и не дропва нищо ! Няма нужда и от ролбак даже ...

DW срещу svchost.exe http://dox.bg/files/dw?a=b376fb6755 :wors:

Файла спира да работи и не дропва нищо !

Няма нужда и от ролбак даже ...

И къде видяхме, че не дропва нищо?Файловете са в C:\Users\*user*\AppData\Roaming.А това, че при теб не работи, нищо не означава.Дори няма да пусна клипа, който направих, защото не виждам смисъл.Не става дума за гадже или жена, за да го/я защитаваш така ревностно и сляпо.Лека!Отивам да гледам филмче.=)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

И къде видяхме, че не дропва нищо?Файловете са в C:\Users\*user*\AppData\Roaming.А това, че при теб не работи, нищо не означава.Дори няма да пусна клипа, който направих, защото не виждам смисъл.Не става дума за гадже или жена, за да го/я защитаваш така ревностно и сляпо.Лека!Отивам да гледам филмче.=)

Дал съм шотове точно от там в другата тема айде стига вече погледни и виж че няма нищо :offtopic_s:

Дал съм шотове точно от там в другата тема айде стига вече погледни и виж че няма нищо :offtopic_s:

Възможно е и да няма, но вероятно, защото крашва при теб.Това не означава, че ще крашва при всеки.Може да се дължи на всичко.Ще ме караш да инсталирам утре 32 битова ОС, макар да не обичам да имам повече от една, но, ако е за спора, защо пък не.:hush:))

Възможно е и да няма, но вероятно, защото крашва при теб.Това не означава, че ще крашва при всеки.Може да се дължи на всичко.Ще ме караш да инсталирам утре 32 битова ОС, макар да не обичам да имам повече от една, но, ако е за спора, защо пък не.:offtopic_s:))

Давай де аз обичам като казвам нещо да го и доказвам ... :hush:

Той моя уиндоус е специален и затова крашва при мен :P

Хм, току що ми хрумна нещо.Възможно ли е разликата да идва от там, че аз свалих програмата от първия линк тук>>>

http://www.softsphere.com/downloads/

демек-defense wall personal firewall, а не HIPS?!

Хахаха, сега видях и това:

DefencePlus is a powerful proactive multilevel defense against viruses, Internet worms and hackers which which may try to attack your computer. It gives a level of defense that is not provided by anti-virus and firewall software. To be totally safe on the Internet, you need DefencePlus.

Хмм, Defense+, откъде ли ми е познато?:offtopic_s::D

Хм, току що ми хрумна нещо.Възможно ли е разликата да идва от там, че аз свалих програмата от първия линк тук>>>

http://www.softsphere.com/downloads/

демек-defense wall personal firewall, а не HIPS?!

Хахаха, сега видях и това:

Хмм, Defense+, откъде ли ми е познато?:offtopic_s::D

Айде пък сега и с Комодо я оприличаваш ...

Разлика между версийте няма -просто едната има и стена а другата няма ...

Айде пък сега и с Комодо я оприличаваш ...

Ааа не, не я оприличавам, сигурно е съвпадение, хихи.:offtopic_s:)

А това>>

Program doesn't work under VMWare/VirtualPC emulators.

се отнася именно за DefensePlus, а не за DW.:PПубликувано изображение

Всеки път ми е трудно да се разбирам с теб.Все едно говоря на чужд език.:hush:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.