Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Как така сам се стартирал?Свалих си го и си седи спокойно, дори Kingsoft-ският "облак" взе, че го закова.:)

Не не имах на в предвид,вече стартиран и допуснат,след рестарт на ОС се зарежда отново преди всички други приложения!
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Не не имах на в предвид,вече стартиран и допуснат,след рестарт на ОС се зарежда отново преди всички други приложения!

Като го стартирам, отива директно в пясъчника на CIS, като untrusted.:)

1. Този тест нещо много мътен ми се вижда - нищо не се чете :offtopic_s: 2. Не знам какво доказва този тест освен,че работи ролбака и е правен на VMware Workstation :) Кво стана с напъването - шубето ли ни гепи?

Ето видеото:

Тук те спаси VM.:) Ако беше на реална, нямаше да се добереш до reset, а не се знае какво те чака след shut down-а, който е неизбежен.:)Нека URIEL да пробва.:)

Видя ли ? DW се справи. :)

Това е, което най-много ме дразни в тая програма-тия розово-червени прозорчета.

Не те ли кефят, а ? :)

Видя ли ? DW се справи. :)

Не те ли кефят, а ? :)

Не се справи добре.:) А прозорчетата са като от публичен дом или от битака, егати грозотията.:)

Тук те спаси VM.:) Ако беше на реална, нямаше да се добереш до reset, а не се знае какво те чака след shut down-а, който е неизбежен.:)Нека URIEL да пробва.:)

Ама ще следите по часовника ми защото преди рестарта ще спра видеото и след това ще го пусна пак!

Не ми се маха CIS и да слагам DW само за да направя едно тестче. Сега гледайте на @URIEL клипа.

nikssi, nikssi ... с десен бутон върху клипа -> Watch on YouTube -> пускаш Full Screen и си готов.

P.S nikssi нали няма разлика дали на виртуална или реална машина. Тогава какъв е проблема ? :)

Ако беше на реална, нямаше да се добереш до reset, а не се знае какво те чака след shut down-а, който е неизбежен.

Правиш студен рестарт и си готов. Какво му е чудното ? Ти как мислиш, че @URIEL ще рестартира, с вълшебна пръчка ? :)

Не ми се маха CIS и да слагам DW само за да направя едно тестче. Сега гледайте на @URIEL клипа.

nikssi, nikssi ... с десен бутон върху клипа -> Watch on YouTube -> пускаш Full Screen и си готов.

Няма нужда и от десен бутон, направо кликаш върху клипа, баш по средата, под триъгълничето, разбира се:) Бе, където искаш, но май трябва да са два клика, макар понякога да се стартира и с един.

Чакаме клипчето с интерес.При CIS няма подобно поведение.Излита към пясъчника и чака одобрение от облака.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

P.S nikssi нали няма разлика дали на виртуална или реална машина. Тогава какъв е проблема ? :)

Правиш студен рестарт и си готов. Какво му е чудното ? Ти как мислиш, че @URIEL ще рестартира, с вълшебна пръчка ? :)

Знам много добре какво се прави. При мене защо не е ясен? Нали ти твърдеше,че тестовете на реална машина и виртуална са различни?

Ай да видим сега резултата от URIEL :)

Нямаше как да заснема какво става след стартиране на файла защото ми дава само от копчето рестарт клипа е правен с телефон http://dox.bg/files/dw?a=59f38c8f49

Нали ти твърдеше,че тестовете на реална машина и виртуална са различни?

Ай да видим сега резултата от URIEL

Да при GSW (GeSWall)се получи разлика.

Няма какво да гледаме. Резултатът от DW ще е същия. :)

Това с DW сме го тествали, тествали, тествали ...

А нали ти твърдеше, че тестовете на реална машина и виртуална са еднакви ?

Тогава какъв ти е проблема, че тествам на VMware Workstation :)

Нямаше как да заснема какво става след стартиране на файла защото ми дава само от копчето рестарт клипа е правен с телефон

Точно. Трябва да направиш студен рестарт иначе няма начин. :)

А в моя случай

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&view=findpost&p=1789375

студения рестарт е "Reset".

И след като се рестартира процеса е спрян. :)

Е слушайте има и звук и детето ми снима докато аз се разправям с глупости !

Да при GSW се получи разлика.

Няма какво да гледаме. Резултатът от DW ще е същия. :cool:

Това с DW сме го тествали, тествали, тествали ...

А нали ти твърдеше, че тестовете на реална машина и виртуална са еднакви ?

Тогава какъв ти е проблема, че тествам на VMware Workstation :ph34r:

Ами нали се пъчеше,че тестове не се правят на виртуална машина. Явно доста бързо си променяш мнението. Искаш ли да те върна назад в постовете да видиш какво си писъл? Не отпреди година а от днес.

Пък за това,че си бил в HJT пък аз съм бил "специален" - ами не ми дреме каква е табелата,даже ме дразни като я видя. Не съм я искал.

пп. Мила ще викаш на гаджето ти не на мене. Към мене може да се обръщаш с "мили" ама де да знаеш кой какво ще си помисли :ph34r:

Ами нали се пъчеше,че тестове не се правят на виртуална машина. Явно доста бързо си променяш мнението. Искаш ли да те върна назад в постовете да видиш какво си писъл? Не отпреди година а от днес.

Не съм си променял мнението. Просто казах, че не ми се маха Comodo заради 100МБ ъпдейт. После пак ще трябва 2 часа да го тегля.

Пък за това,че си бил в HJT пък аз съм бил "специален" - ами не ми дреме каква е табелата,даже ме дразни като я видя. Не съм я искал.

Тая HJT табела не е така за красота. Тя показва знанията на човека, докато Специалната табелка показва колко парички има човека.

пп. Мила ще викаш на гаджето ти не на мене. Към мене може да се обръщаш с "мили" ама де да знаеш кой какво ще си помисли

Ама много бързо загряваш, браво :ph34r: Ти докато включи аз го забравих ...

Тая HJT табела не е така за красота. Тя показва знанията на човека, докато Специалната табелка показва колко парички има човека.

Табелката ей така ми се появи. Защо нека други те светнат. И по добре да я махнат :ph34r:

За виртуализацията - правилно си се насочил.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Защо нека други те светнат.

Защото докато не са ти я сложили си спамил като луд ? :ph34r:

За виртуализацията - правилно си се насочил.

Аз тествам на виртуалка, но хареса ли ми някоя програма (като GSW) правя теста на реалната машина. Или NIS,CIS,OA Free.

Ама вие ДВАМАТА що не си ударите по един студен душ... :ph34r:

Колега...за модератор това поведение е доста непристойно.

И не е задължително да си е плащал за табелката...може да е подарък. (ама има ли някакво значение...табелка).

Всички ние цял живот се учим...right ?

Аз ако знаех,че пак ще започнете да се дърлите за глупости,нямаше да моля за това видео!

Темата се заключва за неопределено време,докато си охладите страстите!

Аз съм виновен за тези глупости с тестовете за което моля да ме извините... А и този Virut ми дойде добре че да си пооправя бозата и да си кача най -новите игри !А относно DW понякога изпадах в крайности все едно аз съм написал програмата за което също ме извинете !Който каквото иска да тества и както иска да си го тества -ваше право си е !Извинявам се за офтопика ...Благодаря ви!

HIPS-a на Kaspersky IS 2011 на този файл за мен се дъни ,естествено с настройки по подразбиране!Ще ми допуска(разрешава) инжектиране на код в explorer.exe и заразяване на ключ в регистратурата :cool:

http://www.skatafka.com/download.php?file=1a018e43fd4ceb71a3b783d67a22c3bd
Публикувано изображение

Няма да правя видео,понеже пак ще има недоволни с розови очила,че теста бил правен бързо и нищо не се било разбирало! Е който иска да си го тества,за мен си е пропуск от либералния му HIPS

P.s. KAV WKS си остава за мен единствената програма,която може да се нарече и заслужава да носи името KASPERSKY,който аз познавам!

Абе защо се получава така http://dox.bg/files/dw?a=ddfed0ebab И шот преди рестарта http://dox.bg/files/dw?a=a79b0e48a0 След рестарта е правен втория клип но има и шот D+ е разрешил промяна на файловете а и аз ли трябва да си чиста заразите? Къде греша ? Не злепоставям Комодо просто питам :wors:

Няма такова нещо като "разрешил" в d+ events.Там виждаш какво е забранено.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.