Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Няма такова нещо като "разрешил" в d+ events.Там виждаш какво е забранено.

Ясно мерси за отговора :hush:
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Абе защо се получава така http://dox.bg/files/dw?a=ddfed0ebab

И шот преди рестарта

http://dox.bg/files/dw?a=a79b0e48a0

След рестарта е правен втория клип но има и шот

D+ е разрешил промяна на файловете а и аз ли трябва да си чиста заразите?

Къде греша ?

Не злепоставям Комодо просто питам :hush:

Можеш ли да дадеш файла, да пробвам Kaspersky

Можеш ли да дадеш файла, да пробвам Kaspersky

Заповядай hййp://dox.bg/files/dw?a=dbd5311447

Комодо вече се справя с msi инсталатори http://dox.bg/files/dw?a=fa6c600e1c :cool: Добра работа !

Това духче направи Kasperski IS 2011 на две стотинки с настройки по-подразбиране при мен!

Не мога да направя видео,понеже при стъпка две от теста "духчето" пое контрола и ми рестартира системата,после се стартира преди нея.

Аз затова казах,че HIPS-a му е либерален,особено ако по някаква случайност заплахите попаднат в малките ограничения,а това се случва и то често!

Тествах с настройки по-подразбиране,тествайте и вие ! :)

Това духче прави Kasperski IS 2011 на две стотинки с настройки по-подразбиране!

Не мога да направя видео,понеже при стъпка две от теста "духчето" пое контрола и ми рестартира системата,после се стартира преди нея.

Аз затова казах,че HIPS-a му е либерален,особено ако по някаква случайност заплахите попаднат в малките ограничения,а това се случва не веднъж!

Тествах с настройки по-подразбиране,тествайте и вие! :down:

Това е гадния тест за регистрите :) KWS го терминира тоя тест :)

... KWS го терминира тоя тест :down:

Знам! Програмата от "ново поколение" обаче :) Лошото е,че файла попада в графата с малки ограничения,а точно там е слабото му място на Kaspersky IS 2011,понеже на заплахата и е доста широко около врата попаднала в тази графа!

Знам! Програмата от "ново поколение" обаче :) Лошото е,че файла попада в графата с малки ограничения!

Сега ще го ръчна във виртуална среда да видя там как са нещата :down:

Сега ще го ръчна във виртуална среда да видя там как са нещата :)

Първо там пробвах и когато ми резна машината,сандъка не бачкаше и се наложи повторно да рестартирам!

Първо там пробвах и когато ми резна машината,сандъка не бачкаше и се наложи повторно да рестартирам!

Това от отчета като гледам се е счупило да модифицира ключове и никаква реакция от Касперски но затова при мен всичко е Untrusted! Баси замалко имах чуството че ще ми изпуши компютъра :)

Това от отчета като гледам се е счупило да модифицира ключове и никаква реакция от Касперски но затова при мен всичко е Untrusted! Баси замалко имах чуството че ще ми изпуши компютъра :)

Имаш впредвид моя отчет ли? При настройките които ползвам и съм дал,с леко затягане в сравнение с тези даден в сайта на Касперски програмата дори не се стартира. Жалки напъни за промяна и модифициране на ключове :)

Публикувано изображение

Виж каква е разликата :cool:

Публикувано изображение

пп. Глей само процесора как се е претоварил. Залепил се на 4% :down:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тарикатски настройки за Low Restricted :down:Ама ми е по лесно всичко автоматично Untrusted ! За CF2 чува ли се нещо?

Другата седмица ще се почват тестовете

Супер значи ще го подобрят още и тамън ще ми лепне един лиценз и една година ще си свиркам-той Касперски пази детето затова :down:

С моите настройки тази програмка няма никакъв шанс

С твоите настройки,а за останалите какво да кажем,които са с настройки по-подразбиране?! Зловредния код не подбира и не пита какви са ти настройките,нали така :lol6: .....или вече пита :cool:

Теста на Комодо попада в доверени и не питай какво става ;) Нищо че няма цифров подпис !

С моите настройки тази програмка няма никакъв шанс

А с моите настройки дали има:

Публикувано изображение

С твоите настройки,а за останалите какво да кажем,които са с настройки по-подразбиране?! Зловредния код не подбира и не пита какви са ти настройките,нали така :) .....или вече пита :rolleyes:

Инсталирането на такива приложения изискват малко повече от цъкане на активният бутон. Ако някой си въобразява,че така без никакво конфигуриране ще има прилична защитеност прави себе си и другите на Г..З :)

Затова са и тези форуми за да се обменя мнение и да се чете от хората.

А с моите настройки дали има:

Публикувано изображение

Нямаш ли приложения които ползваш с ограничения? При мене има няколко които са преместени там и работят.

Инсталирането на такива приложения изискват малко повече от цъкане на активният бутон. Ако някой си въобразява,че така без никакво конфигуриране ще има прилична защитеност прави себе си и другите на Г..З :rolleyes:

Затова са и тези форуми за да се обменя мнение и да се чете от хората.

Там е проблема,че при Kaspersky приличната защитеност,трябва да идва с настройки по-подразбиране,а не с допълнително конфигуриране!

Тук вече говорим за експертно (индивидуално) ниво на защита!

Там е проблема,че при Kaspersky приличната защитеност,трябва да идва с настройки по-подразбиране,а не с допълнително конфигуриране!

Тук вече говорим за експертно (индивидуално) ниво на защита!

Коя програма идва с таково ниво на защитеност? Единствено NIS в известна степен,но последната версия като чета май си има проблеми със сонара - интересно ми е и как тук никой не забелязъл че вчера имаше неприятен проблем с Norton Insight Network :rolleyes:

Re: Insight Network issues?

The problem should now be corrected.

Thank you for brining it to our attention.

Та коя от последните версии при настройки по подразбиране не се дъни на някой тест? Коя няма бъгове с голямо Б? Май никоя.

След инсталирането на OS първото което се прави е да се сложи защитата,и това го прави някой малко или много по навътре в материята от обикновенният потребител. Обикновенният потребител знаеш ли какво прави? Не си губи времето с антивирусни и цъка навсякъде докато се нагъзи яко.

Като се нагъзи - търси някой да го оправи :) и се почва: десет напред,десет назад :)

Та коя от последните версии при настройки по подразбиране не се дъни на някой тест? Коя няма бъгове с голямо Б? Май никоя.

Зависи колко навътре ще позволи и какви промени и къде точно ще допусне при теста,това имах на в предвид !

Едно е да ти покаже,че теста е провален,а друго е да ти изключат компютъра,че и да се забие в startup папката,нали чаткаш какво имам на в предвид?

Теста на Комодо попада в доверени и не питай какво става :yanim: Нищо че няма цифров подпис !

Как така в доверената зона на Kaspersky,a няма цифров подпис? Явно евристичното сканиране при стартиране е причината да отвори широко портите :)

Avast!5 Free не реагира по никакъв начин и допусна инсталиране на setup.exe! Поиска ми online сканиране,след което се свърза се сървъра си и си инсталира Rogue с наименованието Red Antivirus

Не можах да направя видео понеже ми бяха блокирани повечето програми!

Който има желание нека пробва и констатира!

Avast!5 Free не реагира по никакъв начин и допусна инсталиране на setup.exe! Поиска ми online сканиране,след което се свърза се сървъра си и си инсталира Rogue с наименованието Red Antivirus

Не можах да направя видео понеже ми бяха блокирани повечето програми!

Който има желание нека пробва и констатира!

Пробвах с Аваст но си инсталирах друго животно. Ето някои от дропнатите файлове. Паролата е infected

http://www.skatafka.com/download.php?file=49d375da5b4d5c76f81a9b9b37ddd7da

При разхивиране на архива Касапчо докладва

23.9.2010 г. 22:54:56 ч.Открит: Trojan.Win32.FakeAV.grc

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.