Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Жалко за Комодо - преодолян е и при двата случайа, но с настройки по подразбиране ( естествено..., като всички останали).

Сега се сещам отново за правилата за rundll32.exe в Д+ . При мен не е доверено приложение вече. Ще трябва да пробвам довечера от темата за подпомагането- да видя с моите настройки на варана какво ще се случи с тази уязвимост.....

Мда, това е положението при default настройки, спор няма.Все пак, шансът да ти се случи подобен пробив, а и да си с настройки по подразбиране в същото време, не е толкова голям.:cool:Направи ми впечатление Returnil System Safe Pro 2011 BETA 3.2.9815.5359-RC1.Свалям го за тест.:)))
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Мда, това е положението при default настройки, спор няма.Все пак, шансът да ти се случи подобен пробив, а и да си с настройки по подразбиране в същото време, не е толкова голям.:rolleyes:Направи ми впечатление Returnil System Safe Pro 2011 BETA 3.2.9815.5359-RC1.Свалям го за тест.:whist:))

Питам се при такива настройки дали пак Комодо ще бъде преодолян ?

Питам се при такива настройки дали пак Комодо ще бъде преодолян   ?

Не знам, защо не пробваш....., мисля че ще си блокираш системата......

Не знам, защо не пробваш....., мисля че ще си блокираш системата......

Направих ги и рестартирах и пак ти пиша -явно не се блоква системата не се бъзикам ако искаш и клип мога да ти кача :beer:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Направих ги и рестартирах и пак ти пиша -явно не се блоква системата не се бъзикам ако искаш и клип мога дса ти кача :beer:

Стартирай файла с най-новата уязвимост в windows Shell и направи клипче ( покажи настройките на комодо, които ползваш и виж накрая в логовете на Д+ какво се случва) , че аз сега съм на служебния и чак довечера ще мога да го направя, ако имам време де...

П.П Бих искал да видя и Касперски с допълнителните настройки Winlock, които @nikksi показа тук, дали ще блокира тази уязвимост....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Стартирай файла с най-новата  уязвимост в windows Shell и направи клипче ( покажи настройките на комодо, които ползваш и виж накрая в логовете на Д+ какво се случва) , че аз сега съм на служебния и чак довечера ще мога да го направя, ако имам време де...

П.П Бих искал  да видя и Касперски с допълнителните настройки Winlock, които @nikksi показа тук, дали ще блокира тази уязвимост.... 

В пакета има два файла и нещо не мога да ги стартирам -имам чуството че това не е целиа пакет :beer:

http://www.skatafka....76d833e9a2c6068

Здравейте това е леко модифициран пдф файл който добавя потребител с Администраторски права в ХР(:

Как реагират програмите ми е интересно?

Поздрави на всички(:Edit: Без да се заяждам абсолютно с никого-интересно ми е при Комодо как са нещата?

http://www.skatafka....76d833e9a2c6068

Здравейте това е леко модифициран пдф файл който добавя потребител с Администраторски права в ХР(:

Как реагират програмите ми е интересно?

Поздрави на всички(:

При изтегляне Нортон пищи но ще го изключа ... Поздрави и на теб ...

Ето как реагира най-добрата без настройки и без нищо http://dox.bg/files/dw?a=fa974b1df0 :ph34r: Трябва да си сложа кодеци че клиповете стават много големи ... :whist:

При изтегляне Нортон пищи но ще го изключа ... Поздрави и на теб ...

Ето как реагира най-добрата без настройки и без нищо http://dox.bg/files/dw?a=fa974b1df0   :blink: Трябва да си сложа кодеци че клиповете стават много големи ... :blink:

Поздрави на всички... Защо стартираш файла като недоверен.

Нали се сещаш, че при нормален случай никой няма да стартира .pdf документ като недоверен ( ако самата програма Adobe е доверена), ами направо ще кликне два пъти в/у него, ами тогава.....

Поздрави на всички... Защо стартираш файла като недоверен.

Нали се сещаш, че при нормален случай никой няма да стартира .pdf документ като недоверен ( ако самата програма Adobe е доверена), ами направо ще кликне два пъти в/у него, ами тогава.....

И без защита не става нищо това май е само за XP ;) А ако е доверен тогава ще стане една :speak: Грешка става и на 7 имам втори акаунт а защо го стартирам като недоверен ми защото при сваляне файла е автоматично с такъв статус :yanim:

Ето при пробив какво се случва Кефи ме твоя акаунт пич ... :blink: Но за DW е безпроблемен тоя тест ... Поздрави на всички ! Някой друг да тества Комодо и да покаже видео -тестваме по подразбиране-така тестват навсякъде :) А Касперски къде е и той има ХИПС :blink:

Пламка гледам дал си шот,значи става и на 7-ицата не само на ХР?

Пламка гледам дал си шот,значи става и на 7-ицата не само на ХР?

Да пробива и 7-цата -това си е пробив да имаш чужд акаунт на компютъра :rolleyes: Но явно няма да разберем как се справят другите програми ...

Да пробива и 7-цата -това си е пробив да имаш чужд акаунт на компютъра :biggrin: Но явно няма да разберем как се справят другите програми ...

Foxit Reader + ThreatFire-a се справиха...Главно Foxit, който блокира изпълнението на CMD.exe. Имах си само 3 аканта (моя, guest - изключен) и ASP.NET акаунт с админ права и парола, който го делнах...(странно не ми поиска парола за да го направя)...

Явно е легален такъв създаден от Net.Framework-a => http://forums.asp.net/p/758994/758994.aspx

При повторно стартиране на файла не се получи никакъв акант.

post-20382-034418100 1279731389_thumb.pn

post-20382-040411700 1279731393_thumb.pn

post-20382-083627600 1279731398_thumb.pn

post-20382-040110900 1279731952_thumb.pn

Да пробива и 7-цата -това си е пробив да имаш чужд акаунт на компютъра :ph34r: Но явно няма да разберем как се справят другите програми ...

Outpost free и pro се справят перфектно.Също така и Win Guard Pro 7.2.5 ( http://softvizia.com/download.php?view.132 ).Внимавайте с win guard, защото е доста мускулеста и трудно може да се пребори човек с нея.Дори деинсталацията и е свързана със създаване на специален файл, след въвеждане на парола.:)

В калдата ми се стори, че е по-стара версията>>> http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=34403

Хаха, браво, бре, не ми давате да сложа линк към софтвизия ли?Хаха

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Ами Комодо и Касперски ? Що си трайкат тези които ги ползват ... :speak:

Ами Комодо и Касперски ? Що си трайкат тези които ги ползват ... :speak:

KIS 2010 CBE win 7 не попречи да се създаде акаунт "thinkagain" = без никаква реакция. Стартирания .pdf файл не се отвори , но акаунта беше създаден.

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Ами Комодо и Касперски ? Що си трайкат тези които ги ползват ... :cool:

KIS 2011

Гледайте клипа,как се справя една БЕТА :)

http://dox.bg/files/dw?a=74dc72504b

пп. За тези които ги мързи да зяпат - обобщението е:

- При настройки по подразбиране е пробит

- При настройки на групата нищо не се случва. Елементарно е Уотсън ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

KIS 2011

Гледайте клипа,как се справя една БЕТА :)

- При настройки на групата нищо не се случва. Елементарно е Уотсън ;)

О градски сега ще зяпам внимателно и утре ще пробвам Комодо :cool:

KIS 2011

Гледайте клипа,как се справя една БЕТА ;)

- При настройки на групата нищо не се случва. Елементарно е Уотсън :cool:

Никси ясно , аз казах само как се справя KIS 2010 , с твоите настройки. Фен съм на Касперски , ама все пак някои успя да си направи акаунт на моя комп. Май ще ще минавам на NAV и Outpost Firewall Pro / е това е , защото нямам лиценз за KIS 2011/.

Никси ясно , аз казах само как се справя KIS 2010 , с твоите настройки. Фен съм на Касперски , ама все пак някои успя да си направи акаунт на моя комп. Май ще ще минавам на NAV и Outpost Firewall Pro / е това е , защото нямам лиценз за KIS 2011/.

Моите настройки едва ли ги ползваш. Защо ли? Ами например на компа си не бих сложил никога Adobe Reader :)

Странно как при мене не се случват подобни гафове ;) Да не е че винаги настройвам правилата внимателно.

С KIS 2010 и с CBE 10 настройките и правилата са идентични и дори бих казал по лесни. Това е положението.

Успех с Предният пост :cool:

Моите настройки едва ли ги ползваш. Защо ли? Ами например на компа си не бих сложил никога Adobe Reader :)

Странно как при мене не се случват подобни гафове ;) Да не е че винаги настройвам правилата внимателно.

С KIS 2010 и с CBE 10 настройките и правилата са идентични и дори бих казал по лесни. Това е положението.

Успех с Предният пост :cool:

Знаеш , че не съм искал до те обидя по никакъв начин / говорих за настройките на KIS, които благородно си предоставил на потребителите във форума/. Не съм специалист , но щом Ти не ползваш Adobe Reader , ще се замисля и аз с какво да го сменя /има алтернативи/. Просто написах какво се получи при мен. Повече няма да пиша в темата, защото преди време се случи малко кофти- не се разбрахме с един активен участник във форума ,за което съжалявам.

Идеята беше да се види как и дали обикновенният потребител е защитен като си сложи програма за защита, защото той едва ли ще тръгне да се задълбава, а и компаниите са длъжни да ни осигуряват защита!NIS 2010 се дъни тук ... :cool:

Знаеш , че не съм искал до те обидя по никакъв начин / говорих за настройките на KIS, които благородно си предоставил на потребителите във форума/. Не съм специалист , но щом Ти не ползваш Adobe Reader , ще се замисля и аз с какво да го сменя /има алтернативи/. Просто написах какво се получи при мен. Повече няма да пиша в темата, защото преди време се случи малко кофти- не се разбрахме с един активен участник във форума ,за което съжалявам.

Изобщо не се сърдя. Виж клипа и пробвай да направиш същите настройки. WinLock при тебе присъства ли като настройка?

Що се отнася до писането в темите - горещо ти препоръчвам да го правиш - с питане и до Цариград се стига.

Outpost Pro също е доста добро решение - обичам тази програма и си струва да я ползваш.

Успех :cool:

Идеята беше да се види как и дали обикновенният потребител е защитен като си сложи програма за защита, защото той едва ли ще тръгне да се задълбава, а и компаниите са длъжни да ни осигуряват защита!NIS 2010 се дъни тук ... ;)

Градски,когато инсталираш OS и всичко на нея си правиш правилата,ако не можеш ти го прави този дето може и си плащаш.

Adobe не е нужно да е доверена. И при създадени елементарни правила няма никакъв пробив.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При мен Комодо с настройки по подразбиране премълча стартирането на файла, въобще не реагира.... но така и така друг акаунт не се създаде - пробвах  на чисто нов Windows 7 Ultimate MSDN ......

Благодаря Ви и на двамата , ще се опитам да се включвам за неща , които ме интересуват и се надявам да получавам отговори и помощ от Вас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.