Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

viiipeer Касперски ще стигне Нортън след 20,30 години,къде си тръгнал да сравняваш първична програма като касперски,разчитаща единствено на sandbox и дефиниции,та касперски няма изобщо контрол над системата,няма контрол над explorer.exe няма контрол над alg.exe за ХР. Доверени и недоверени ала-бала.

За теб щом си е добра,да си я ползваш със здраве.За мен касперски е кофти програма,всички са кофти и Авира е боклук и Аваст и Есет.Тва е :)

До сега не съм намерил,антивирусна програма която да е по добра от Нортън.Ако има такава кажи къде е да я пробвам.

Абе, щом като не вдяваш за едно съобщение на защитната стена много странно звучиш. Не ми отговори де го тука ХИПСА ?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145992&view=findpost&p=1694577

Също така твърдеше,че стената не пита. Как така пита мене пък тебе те отбягва? :wub:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

Браво ама ще те анатемосат с такъв клип -иначе ставаш за рекламен агент :speak:

Става само за жълта медия с тия измислени руткити -ти какво да не си помисли че те похвалих -научи програмата и тогава говори- че ти допускаш заразяване -не аз :wub:

Колко ли програми още да инсталирам че да се види истината и като толкова разбираш защо не даде лог ? :)

Първо виртуалката била виновна, сега пък лога му криф.

Да открием нова тема за лог-файлове, а?

Клипчетата ли са къси, или са размазани, че не видя нищо?

Ако не си видял, DW се справи отлично с всички заплахи с изключение на една. Ако проблема е в настройките на DW, едва ли щеше да постигне такъв резултат.

Какво ли по настройките да променя, може пък и да се справи с този един пропуск?

Ще ми кажеш ли твойте, да пробвам с тях?

Първо виртуалката била виновна, сега пък лога му криф.

Да открием нова тема за лог-файлове, а?

Клипчетата ли са къси, или са размазани, че не видя нищо?

Ако не си видял, DW се справи отлично с всички заплахи с изключение на една. Ако проблема е в настройките на DW, едва ли щеше да постигне такъв резултат.

Какво ли по настройките да променя, може пък и да се справи с този един пропуск?

Ще ми кажеш ли твойте, да пробвам с тях?

Или ти не видя мойте клипове или просто не знаеш как се вади лог а -като се научиш ми се обади :wub:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Или ти не видя мойте клипове или просто не знаеш как се вади лог а -като се научиш ми се обади :wub:

Абе то тая секция от главния прозорец Events Log ще ми извади очите.

И когато се обосновеш с 6 сканирания на различни програми които не откриват нищо можеш да говориш за програмата иначе си приказвай колкото искаш -аз ти вярвам :wub: Как ще обясниш че ти се заразяваш а аз -не - ходи учи и тогава приказвай :)

Явно клипчетата са малки. Ще започна да ги правя по 1GB, като твойте.

Не си ми достоен противник -а да и клипчетата ли са виновни или това че грам си нямаш понятие от програмата :wub:

Не си ми достоен противник -а да и клипчетата ли са виновни или това че грам си нямаш понятие от програмата :ph34r:

:lol6::lol6::baby:

Какви пет лева, какви опоненти. Случайно да не ти настръхват зърната до като монитора те облъчва или пишеш по клавиатурата

:lol6::lol6: :lol6:

Какви пет лева, какви опоненти. Случайно да не ти настръхват зърната до като монитора те облъчва или пишеш по клавиатурата

Да като нямаш какво друго да кажеш иначе ела и ми пипни зърната ако ти стиска :ph34r:

Истината е една не можете да докажете че програмата пропуска и ме провокирате по друг начин което е жалко защото никой нищо няма да научи освен глупостите ти :baby:

Запазете добрия тон nicicom и URIEL.Не искам да се намесвам в спор но и двамата сте хора с познания смея да твърдя от прочетеното в постовете,приемете че една и съща програма може да се държи по различен начин на две различни системи,подложени дори на един и същ тест http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Верно,че ние търсим слабостите на програмите но обстоятелствата не са без значение,а уважението още повече :ph34r:

Запазете добрия тон nicicom и URIEL.Не искам да се намесвам в спор но и двамата сте хора с познания смея да твърдя от прочетеното в постовете,приемете че една и съща програма може да се държи по различен начин на две различни системи,подложени дори на един и същ тест http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Верно,че ние търсим слабостите на програмите но обстоятелствата не са без значение,а уважението още повече :ph34r:

Съжалявам приятел не е това начина прав си извинявам си на всички -да сте живи и здрави и си ползвайте програмите който ви харесват :baby:

Абе,вие сте по чалнати от мене бре хора :lol6: Аз ли Ви заразих,пролета ли ви действа така възбуждащо :baby: Зърната си опипвате,и защо е този спор? Всеки има право на мнение,при всеки както каза по горе колегата mr_smith може да има коренно различни резултати и програмата в определена ситуация да се държи различно.

И двамата сте готини ама айде да не ме конкурирате а? :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нортън зарязаха хипсовите технологии и създадоха Убиеца СОНАР-2

SONAR2 има много пропуски вече и към днешна дата не е актуален . SONAR3 и N2011 е истинският Терминатор с главно Т. SONAR3 наблюдава за над 400 опасни признака и действия, за разлика от SONAR2 , който е за около 200. Освен това,за да разграничи опасните и добрите , SONAR3 за пръв път анализира и за known-good acitivities,прилежащи само и единствено на добрите програми.

Насочи се към програмния продукт 2011,макар и още в BETA.

Относно твърденията ти за Kaspersky - мисля, че са пресилени.

Редактирано от 3GUSER (преглед на промените)

SONAR2 има много пропуски вече и към днешна дата не е актуален . SONAR3 и N2011 е истинският Терминатор с главно Т. SONAR3 наблюдава за над 400 опасни признака и действия, за разлика от SONAR2 , който е за около 200. Освен това,за да разграничи опасните и добрите , SONAR3 за пръв път анализира и за known-good acitivities,прилежащи само и единствено на добрите програми.Насочи се към програмния продукт 2011,макар и още в BETA.Относно твърденията ти за Kaspersky - мисля, че са пресилени.

Докато SONAR2,SONAR3 и т.н. се опитва да анализира поведение ако щеш и 20 000 опасни признака и действия винаги ще има повече пропуски от HIPS-а който е възможно най-простия,най-сложния но и най-надежден начин за защита от зловреден код.Допусне ли SONAR-а зловредния код да направи нужните му промени играта е приключила в по-големия процент от случаите,това не е прасе да го преследва в кочината.

За съжаление една от любимите ми програми Касперски също първо се опитва да анализира поведението и ако установи зловредни започва да ги прекратява или мести в карантина в зависимост от настройките,но това се случва само с изпълнимия файл.Например когато стартирам SysProt AntiRootkit Касперски го мести в карантината,но не и драйвера му който вече е успял да се инсталира т.е. ако е зловреден код резултата е в полза на хакера.

И двамата сте готини ама айде да не ме конкурирате а? :whist:

Абе като ти гледам новата "титла"....много станАхме инжовете ... мода ли има такава....що ли... :ph34r:

Айде малко се съобразявай с тона и обноските!

mihnev_sz

Качвам видеото тук http://dox.bg/files/dw?a=ca7b6290cd, във връзка с коментар от тема Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 9

Viiipeer ето и моето видео
http://dox.bg/files/dw?a=aad958310c
Обърни внимание за какво разминаване в базите данни става дума?!?

Колеги ако някои има възможност нека прегледа двата клипа и си каже мнението-има ли някаква идея защо се получава така?

Много странно, преди малко засече 90 файла и 30 вируса, сега 100 и пак 30 вируса???

http://dox.bg/files/dw?a=6a4adafb37

Какво да ти кажа-гледай сега при мен пък какво се получи 

http://dox.bg/files/dw?a=aad958310c

Защо избра пропусни?

Ами не ми се сваля повторно архива,и понеже го тествам и с друг продукт на Касперски не го трия

Ами не ми се сваля повторно архива,и понеже го тествам и с друг продукт на Касперски не го трия

Ами копирай си го някъде. Така резултата ти е различен. Моя защо е с 32 засечени?

Ами копирай си го някъде. Така резултата ти е различен. Моя защо е с 32 засечени?

Точно това обсъждахме с Viiipeer вчера-различните резултати който дава КИС 2010 при него и при мен.На клиповете се вижда разминаване в дефинициите и в броя сканирани/засечени обекти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.