Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита-част2

Featured Replies

Няма рутер,няма монтажи :baby:

Доставчика ми е Евроком :) баир будала,Плевен запад посока Софето и обграден от три кули с надпис "Добре дошли" :) Те,трябва да ми филтрират трафика и правят връзка с зелените човечета :P

Ето тяхното послание http://dox.bg/files/dw?a=46fcb100db

Като си към Евроком ползваш NOD 32 :):baby:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 94,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.virustotal.com/analisis/dfa7fd9b15d7e2ad335e85d3d1011dc1ccc90ee55f7c217e68673330ffe10cb2-1267521124 ...офтопик...

• Евала!!!

• Понеже си човек,който се занимава със статистика,би трябвало да ти е ясно,че на базата само на шест адреса да правиш изводи за стотици и хиляди/минимум/,е меко казано смешно.Да правиш изводи за зловре

Публикувани изображения

:baby: Аз ли? :) Хареса ли ти посланието от зелените човечета?

Да любимите ми извънземни :P

Nikssi я ни покажи как я пипаш,стената на Кис,щото според мен Кис няма защитна стена,има подобие на защитна стена която филтрира и пропуска всичко. Покажи ми как блокираш alg.exe да не се свързва с интернет.

Някой друг ползва ли KIS, за да даде резултати от стелт теста, понеже от това което показват URIEL и nikssi не става напълно ясно.

Някой друг ползва ли KIS, за да даде резултати от стелт теста, понеже от това което показват URIEL и nikssi не става напълно ясно.

Така по ясно ли е?Аз им казвам че Касперски Интернет Секюрити няма стена,те ми пишат минуси,мишоци.

Публикувано изображение

Заповядай!

Публикувано изображение

Провайдера е Vivacom-всички портове са пренасочени към машината която е на снимката.

Редактирано от mr_smith (преглед на промените)

Така по ясно ли е?Аз им казвам че Касперски Интернет Секюрити няма стена,те ми пишат минуси,мишоци.

Публикувано изображение

Хе,хе абе казвам аз че съм извънземен

Някой замислял ли се е,че стелта може да е перфектен в зависимост от доставчика ти?

Защото доколкото знам докато дойде връзката до мене минава през маса станции. Единственото което ползвам допълнително е суич да разделя връзката с другите компютри. Още един КИС и един Нортон :)

Сега какво да правим,да сменяме доставчика на нет,щото каспарски е несъвместим с лан-мрежата ли :) На снимката на Мр.Смит ясно се вижда че се свързва чрез друг компютър към интернет,значи могат да го следят нон-стоп. Моята връзка е директна, не минава през други компютри,как Нортън може да покрива портовете а касперски неможе?

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Здравей Nightmaree

Моята връзка е директна, не минава през други компютри,как Нортън може да покрива портовете а касперски неможе?

И моята връзка е директна/лан, със статично IP. И на мен преди ми направи впечатление, че KIS не предлага стелт. Може така да са решили. Все пак в Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations е вклйчен стелта, така че едва ли не знаят за какво иде реч.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Сега какво да правим,да сменяме доставчика на нет,щото каспарски е несъвместим с лан-мрежата ли :)

На снимката на Мр.Смит ясно се вижда че се свързва чрез друг компютър към интернет,значи могат да го следят нон-стоп.

Моята връзка е директна, не минава през други компютри,как Нортън може да покрива портовете а касперски неможе?

Дефинарай директна връзка?Винаги минаваш през някой,не мислиш ли? :)

Публикувано изображение

Редактирано от mr_smith (преглед на промените)

Дефинарай директна връзка?

Когато мрежата в която се намираш не се намира зад прокси или NAT. И имаш публично и статично IP.

Тогава компютъра ти е видим от интернет, има директна връзка.

Винаги минаваш през някой

Иначе нама как да достигнеш до www.kaldata.com

Но това на снимката са маршрутизатори през които са минали пакетите на network-tools.com, за да достигнали до теб.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Дефинарай директна връзка?Винаги минаваш през някой,не мислиш ли? :)

Публикувано изображение

Здравей Nightmaree

И моята връзка е директна/лан, със статично IP. И на мен преди ми направи впечатление, че KIS не предлага стелт. Може така да са решили. Все пак в Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations е вклйчен стелта, така че едва ли не знаят за какво иде реч.

Аз съм с динамичен адрес,и питах току що в сервиза. Няма рутери,а станции които пренасочват сигнала. Сигнала идва до града с оптичен кабел и до мене идва с кабел - кабелен интернет е.

Ето още едно тестче товари ли се компа с Касперски при връзка с друг комп

http://dox.bg/files/dw?a=93e39ea6f5

Товари дръжки :)

Реших се да инсталирам KIS

Ето резултата и при мен с настройки по подразбиране

Публикувано изображение

Градски интересно ми е къде в КИС 2010 е опцията за проверка на руткити а хитрецо :P

hxxp://www2.securepccare6.xorg.pl/?p=p52dcWpnaV%2FCj8bYbn2AeVik12qTYGaMnNah2qePglzHysd2lJOCeXBarK3NaseXaWRda2lqlmCaVqPajtfZ1m5oWKeih9eipqCecV6aoaXGaorcmpWkcVih1GqaZ16XX5OSlGZnYGuVh9WemHGhqKykcmiQjtzbnpRbopueylvRm17WkpKK16R0Y2ick5RrZWxua16oq2ueXpadY2FfZ2ptm1PFk22odInbzJV0ammX Лъжат и ми пробутват това hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=59ca0a8d8408b98452e22122de2421bd https://www.virustotal.com/analisis/d2a772427c2b160a3238668fc4443f2163b231ed3a7b7be97a16ef594bc92e75-1272123967 А при Вас как е?

Не успяха да ме метнат,но пък аз се напънах да го сложа :mad:

http://dox.bg/files/dw?a=fb1228ce9a

Градски интересно ми е къде в КИС 2010 е опцията за проверка на руткити а хитрецо :top secret2:

Искаш линк със скина ли? Или се бъзикаш :P

http://dox.bg/files/dw?a=7520d36568

Реших се да инсталирам KIS

Ето резултата и при мен с настройки по подразбиране

Ники дадох видео със настройките. Обясних,че ползвам кабелен интернет с доставчик Евроком. видяхте ми ай пи то какво повече да покажа :wors:

Поне затворени ли са портовете или отворени?

Пробва ли тук https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 как е?

На PC Flank като не минеш теста ти предлагат да ползваш Outpost. Не че не е готина напротив тя ми е любимка от години но...защо точно пък нея,а не друга :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не успяха да ме метнат,но пък аз се напънах да го сложа :)

http://dox.bg/files/dw?a=fb1228ce9a

А ти клиповете със 7zip на ultra архивация ги правиш малки -това го разбрах видях и че доста добре работи контрола на програмите -добре много добре ама май се вманиачи по тая програма с клиповете а ;)

Ти си? С реално ай пи или и ти правиш връзка чрез някоя галактика :)

Реално.

nikssi пробвай да спреш защитната стена на KIS и сканирай.

Ти в ред ли си? Да си сваля аз гащите и се нагъ...я :)

Solicited TCP Packets: RECEIVED (FAILED) — As detailed in the port report below, one or more of your system's ports actively responded to our deliberate attempts to establish a connection. It is generally possible to increase your system's security by hiding it from the probes of potentially hostile hackers. Please see the details presented by the specific port links below, as well as the various resources on this site, and in our extremely helpful and active user community.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.