Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

Абе, ти през тая отпуска освен да зяпаш женски гърди и да плюскаш, друго правиш ли ? :)

Тц.

не давам аз месо за щипане :P

Само кръв дава той...

Аз пък и това трудно давам :P

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 91,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

Мисля си, за хубавата новина, че тази или другата събота ще пътувам пак по пътищата родни на България.yahoo.gif

В Твърдица не съм ходила...

Мисля си, за хубавата новина, че тази или другата събота ще пътувам пак по пътищата родни на България.yahoo.gif

минах аз през прохода Елена-Твърдица :)

той пък бил затворен от години хахахахахахаха

минах аз през прохода Елена-Твърдица :)

той пък бил затворен от години хахахахахахаха

Викаш, а ти да не знаеш :)

Викаш, а ти да не знаеш :biggrin:

ъ, аз си минах, кво :rolleyes:

Върнахме се ревящи :biggrin:

Имаме 7 грешки на диктовката и сега за домашно ще ги пишем всяка дума по 3 пъти :rolleyes:

Върнахме се ревящи :blink:

Имаме 7 грешки на диктовката и сега за домашно ще ги пишем всяка дума по 3 пъти :biggrin:

Таман и ти ще ги научиш как се пишат :ph34r:

Иди, проходът е много подходящ за АТВ-та :rolleyes:

Ала ние как се нахакме в тая пустош :blink:

А-а-а .... huh.gif

Мда, ето, опасенията започнаха да се оправдават :rolleyes:

Мисля си, че имам студентки от Турция и ще ги Фана да ми преведат едни рецепти хахаха

имам и едно китайче, ала не ми се готвят все още мравки... дали пък да не питам (за всеки случай) за на Бели фермата :biggrin:

Таман и ти ще ги научиш как се пишат :biggrin:

Иди, проходът е много подходящ за АТВ-та :rolleyes:

Ала ние как се нахакме в тая пустош :ph34r:

хихихихи и вие ли? :blink:

хихихихи и вие ли? :blink:

Мда, точно, когато бяха онези големи наводнения 200 и не знам коя там година (не помня вече). Голям страх брах, защото нито обхват имаше, канеше се да завали много яко, колата не е много висока - гати камънаците, ала кой да ти каже?!? Няма табели, няма нищо...

Хаха викаш, оакахте положинието :rolleyes:

Добре де, аз обещавам да не се нааквам :ph34r::blink:

Чак дотам не го докарахме, ала на мен взе да ми прилошава от тревога. И оня като налива масло в огъня - мечки имало, вълци имало... :biggrin: (тогава не ми беше смешно)

Чак дотам не го докарахме, ала на мен взе да ми прилошава от тревога. И оня като налива масло в огъня - мечки имало, вълци имало... :rolleyes: (тогава не ми беше смешно)

Точно там е трябвало да те остави тогава, мисля аз - да те видим сега дали щеше да нагъваш мекици ти beee.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мда, точно, когато бяха онези големи наводнения 200 и не знам коя там година (не помня вече). Голям страх брах, защото нито обхват имаше, канеше се да завали много яко, колата не е много висока - гати камънаците, ала кой да ти каже?!? Няма табели, няма нищо...

Чак дотам не го докарахме, ала на мен взе да ми прилошава от тревога. И оня като налива масло в огъня - мечки имало, вълци имало... :rolleyes: (тогава не ми беше смешно)

аз пък минах от там 2008 лятото. Прецених, че това ми е най-прекия път до Маджарово. След Елена видях огромната табела, че прохода затворен ама изобщо не се впечатлих. Голям майтап падна. Изкарахме акъла на един заек и на някакви лесничеи в една лада-нива хахахахахах

п.п. шофьора бях аз естествено хахахахаха

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Току-що бяхме ошамарени ! :yanim:

отивам да цепя дърва

за диктовката или за злоядството?

Мисля си, че отново ще трябва да си припомня какво е да си студент..само,че този път в София :yanim:

за диктовката или за злоядството?

Първото нажежи атмосферата, а второто ни изпроси шамара : http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=blog&module=display&section=blog&blogid=78&showentry=7498

За един пътешественик си мисля, дето пак зачезва някъде си...

И все пак, дяда Коледа явно ми е прочел писъмцето :line dance:

Мисля си за хората, които използват любовтта, за да реализират комерсиалните си цели...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.