Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

за този отгоре

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 91,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

Въпросът е на кого точно лепва плюсчетата и минусчетата :blink:

Аз бих им предложила да си ги лепят на....на гланцовите блокчета например :whist:

Аз бих им предложила да си ги лепят на....на гланцовите блокчета например :blink:

е, и на хладилника става ........... :whist:

Всъщност се оказва, че пишеш от Елин Пелин :mad:

p.s. но не си сама :whist:

А, добутро :blink:

А, добутро :)

Лека нощ,викам аз, защото се отправям към кревата за редовната сиеста yawn.gif

Пък ви е работете, работете и пишете - от такива като вас има нужда Родината в тази тежка икономическа криза !

p.s. :)

Лека нощ,викам аз, защото се отправям към кревата за редовната сиеста yawn.gif

Пък ви е работете, работете и пишете - от такива като вас има нужда Родината в тази тежка икономическа криза !

p.s. :ass:

Ммм, няма пък :ass: (аз днес почивам, другите да му мислят :))

Лека нощ, приятелю мой... тука нещо запях с мелодията на "Една българска роза" или как там се казва песента :)

Относно училище-тая седмица е велика. Е, можем да пропуснем факта, че господинът ме караше да разпъвам локуми за всяка запетая, но важен е резултатът.

За драми... ами.. :ass: Доста драмитична стана цялата атмосфера.

Само не ми е ясно, защо Х трябва да се сърди, защото Y не го харесва(по по-...различен от приятелски начин) и защото разговаря със Z. :x

И за това колко детински се държат момчетата, когато харесват някое момиче.

И че вече направо се развеселявам от тая математическа сапунка. :) E, то си е направо за смях като се имат впредвид някои факти.

Ама ега ти ревнивите 14 годишни. :x Дразни се че момчето ме помоли да му подам кърпичките, защото били под моя чин и защото ме помолил за дъвка :x

:) Боже, за какви простотии си мисля.

Обещаха да дойдат от Канал 1 да ни снимат днес :) Обаче не дойдоха, щото не са си били платили няква такса и са казали на директорката "Нямаме камера" :lol6:

Викам дайте да направим благотворително дружество, да съберем някъв лев , че Канал 1 нямат камери ;)

Поредната подигравкаааа .... айде ХИКСА на всички .. :down:

Представете си ... Казали са така "Ако имате училищна камера снимайте часа по БЕЛ, и ни го пратете :) " ... Прайте му сметката докъде са стигнали :crying10:

...за един пистолет който гледах днес...Искам го!

...за един пистолет който гледах днес...Искам го!

Ох, и си падам по пистолети, но знам, че по-добре е да не притежавам, че като се ядосам и не знам какво правя :withballoon2:

Дали ще спечеля от тотото? :super:

че като се ядосам

...като се ядосам вземам сопата...

...туй нещо е за кеф...:biggrin:

Гголям съм бунак да продължавам да помагам в раздел "Музика", за да дам възможност да ме провокират като ми трият постовете emoticon-0119-puke.gif

Гголям съм бунак да продължавам да помагам в раздел "Музика", за да дам възможност да ме провокират като ми трият постовете emoticon-0119-puke.gif

ти не си ли дръпнатия :P

Пак за казана с дяволите си мисля :P

Защо промиват мозъците на хората със сапунени сериали от Венецуела и Турция?Нямаме ли си достатъчно грижи ,та по всяка програма да излъчват за семейни драми и прочие.По новините слушаме новини, които не са обнадеждаващи,за убийства,отвличания и други.Телевизията и бездруго краде времето на хората.Ставаме пасивни от нея.Е ,това може би е моментното ми настроение.

Направо си е той :P

:)

Редактирано от LadyCruella (преглед на промените)

Защо промиват мозъците на хората със сапунени сериали от Венецуела и Турция?Нямаме ли си достатъчно грижи ,та по всяка програма да излъчват за семейни драми и прочие.По новините слушаме новини, които не са обнадеждаващи,за убийства,отвличания и други.Телевизията и бездруго краде времето на хората.Ставаме пасивни от нея.Е ,това може би е моментното ми настроение.

Аз съм тоя от новините с убийствата..нема се пуашиш :P

туй дето го харесах е много елегантно, но върши страхотна работа....:lol6:

Не, много ясно :lol6::)

ай, ай, ай... добре, че си ти, че ме приземи от облаците :D

Пак за казана с дяволите си мисля :)

Май взе да ти харесва :)

Таласъмите ходят ли по керемидите или се крият само зад вратите ? :biggrin:

чудна работа...

не знам. Таласъма Аладончо живееше в кацата на село

Таласъмите ходят ли по керемидите или се крият само зад вратите ? :)

чудна работа...

Навсякъде ходят, ала май имаш или мишки, или гълъби на тавана :mad:... а може и котака ти да се бип с някоя мацоранка :biggrin:

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.