Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гръмнаха Боби Цанков

Featured Replies

Боби Цанков беше убит при престрелка в София

0000083566-article2.jpg

Престрелка е станала в района на църквата „Света Неделя" в София, научи Дарик. По първоначална информация двама мъже са открили стрелба по други трима мъже. Единият от тримата мъже е прострелян и е починал на място. Дарик научи, че убитият е скандалният радиоводещият Боби Цанков. Другите двама мъже са ранени и са откарани в болница.

Нападателите са избягали.

*Актуализирано към 13,38 часа

dnes.bg , dariknews.bg

Не закъсняха много значи, след разкритията му при Венета Райкова.

А въртешния министър се бие в гърдите с намаляла престъпност.

Очакваше се, след разкритията му из един жълт вестник...

Едит: Не съм гледала при Венета,но пък си спомних как и Жоро Стоев след участие при нея го застреляха :ass:

Редактирано от Шушито (преглед на промените)

• Автор

В средата на ноември полицията арестува Стефан Бонев, по-известен като Сако и сочен за наркобос.

Тогава той бе задържан за заплахи за убийство срещу Боби Цанков.

Веднага след ареста му, Сако обяви, че с ареста и доносите срещу него, Цанков вече е подписал смъртната си присъда.

Той бе пуснат от ареста три дни по-късно срещу гаранция от 1000 лева.

*Актуализирано към 13,42 часа

dnes.bg

Неговото убиство и на Георги Стоев само потвърждават,че написаното от тях в книгите съдържа голяма доза истина ! И двамата направиха разкрития в ,,Горещо" и много скоро кушумите ги застигнаха!!!

За тези, които не са гледали - изпишете в You Tobe името на Боби Цанков на кирилица и ще видите голяма част от епизодите, ако не са и всичките.

Поредното доказателство имаме днес, че "мълчанието е злато"

Веднага след ареста му, Сако обяви, че с ареста и доносите срещу него, Цанков вече е подписал смъртната си присъда.

*Актуализирано към 13,42 часа

dnes.bg

М,бързо действат явно. А и скандалното разкритие,че Мето Илиенски бил вербуван от ДЕА и поръчал убийството на Жоро Илиев под новата си самоличност,не може да остане незабелязано. И фактът е налице.

Последната публикация на Цанков в седмичния вестник "Уикенд" е от миналия петък - 1 януари. Заглавието на статията е "Мето Илиенски поръчал убийството на Жоро Илиев (бившият шеф на ВИС - бел.ред) под друга самоличност". В нея Цанков обяснява за непознат мъж, който му разказал, че изчезналият безследно преди години бос на ВИС Методи Методиев е станал агент на американската Агенция за борба с наркотрафика (ДЕА) и че в момента отново е в София. Задачата на Мето Илиенски, който претърпял пластична операция на лицето в Гърция, била да използва старите си контакти и да проучва наркоканалите в България. В края на текста Цанков обяснява за своя среща с човек от българските служби, който му е показал разработка, потвърждаваща версията му за връщането на Илиенски.

Очаквайте подробности!

dnevnik.gif

Редактирано от diadia (преглед на промените)

За Георги Стоев ми беше жал, ама този си беше боклук отвсякъде, не ме чакайте да скърбя за него.

Сашо Диков пак е във вихъра си: "Посред бял ден в центъра на София да убият човек..."

А по-интересното за мен е как стрелците се отдалечават пак и отново незабелязани, а и необезпокоявани :wors:

на Цар Самуил/стамболийски близо до Соф. окр. прокуратура и съдебната палата и до позитано-БСП!!!!!!!!!!!!!!!!

свързват го с разкрития за наркобосове а и със сина на милошевич

и вероярно нищо няма да хванат

досега да са хванали някой от убийците на олигарсите - Илия Павлов, Г.илиев, Кюлев,......

те и на Луканов уж ги хванаха ама ги пуснаха

явно истинската власт в сянка трепе подставените лица и който им се изпречи също!

Редактирано от martab (преглед на промените)

А по-интересното за мен е как стрелците се отдалечават пак и отново незабелязани, а и необезпокоявани :wors:

На мен това щеше да ми е интересно, ако вярвах в справедливост, в правосъдие, в полиция или в дядо Коледа, примерно...

Но на този етап, дори това не ме вълнува. Предполагам, че след известно време, ще хванат някой мухльо /дето има да изкупва много грехове - но не и истинския виновник / и ще съобщят по всички медии, че са заловили убиеща на Боби Цанков. Така ще си имаме хепи енд, до следващия показен разстрел.

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

На мен това щеше да ми е интересно, ако вярвах в справедливост, в правосъдие, в полиция или в дядо Коледа, примерно...

Но на този етап, дори това не ме вълнува. Предполагам, че след известно време, ще хванат някой мухьо /дето има да изкупва много грехове - но не и истинския виновник / и ще съобщят по всички медии, че са заловили убиеща на Боби Цанков. Така ще си имаме хепи енд, до следващия показен разстрел.

E, така се получава винаги.

Или нещо като думите на Борисов едно време, "Ние ги хващаме, вие ги пускате."

Но на този етап, дори това не ме вълнува. Предполагам, че след известно време, ще хванат някой мухльо /дето има да изкупва много грехове - но не и истинския виновник / и ще съобщят по всички медии, че са заловили убиеща на Боби Цанков. Така ще си имаме хепи енд, до следващия показен разстрел.

сега ще има да те мисля и теб как се разхождаш из Софето

Ами ти си подписа смъртната присъда с това "Горещо"

:snowballfight:

С когото съм споделяла всеки казва:"И Боби Цанков е пътник,да"

R.I.P

Венета Райкова последна

говорила с Боби Цанков

7f9ea98a28c93b2a3dd5ee654c57beca.jpg

Водещата на предаването "Горещо" Венета Райкова е била сред последните, които са говорили с убития скандален водещ Боби Цанков. Двамата си писали във Facebook около 11 часа днес, съобщи специално за Слава Райкова. Уговаряли са следващо интервю в "Горещо" и са обсъждали темите за него. Освен това Цанков настоявал да я запознае с бременната си съпруга. От своя страна Венета му препоръчала книга за бебета. Последните му думи били: "Ще си я купя още днес".

Боби Цанков се е оженил тайно преди един месец за дознателка на име Юлия, разказват запознати.

slava.bg

Днес следобеда по Канал 3 се включи частен детектив, Марин Маринов, който каза, че Боби Цанков бил лъжец и всичко си измислял :blink:

И понеже съм попадала на част от писанията на Цанков, чудя се как се измисля съдържание на документ с гриф "Строго секретно" :huh:

И логичният въпрос е, за лъжи ли са го застреляли :blink:

Нормално... След като тръбеше наляво и надясно факти или измислици за мафията, също като Жоро Стоев, беше ясно, че ще му се случи нещо. Чудя му се на акъла, явно е бил дълбоко убеден, че е недосегаем. Какви по-големи от него очистиха обаче, та камо ли този дребен мошеник...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.