Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ъпдеит на XP sp2

Featured Replies

наскоро преинсталирах компа и изключих ъпдеитите,но видях,че всички ъпдеити са изтеглени и инсталирани.на какво може да се дължи това.освен това като сърфирам из нета ми излиза прозорец,които ме подканва да инсталирам интернет експлорер 8,давам му отказ,но тои започва да го инсталира.

• Автор

И какъв е проблема ?? :question:

ами проблема е защо след като съм спрял ъпдеитите,те са се инсталирали.ъпдеитите омазват уиндоуса повече от вирусите,и аз нарочно съм ги спрял

ако ъпдейите омазваха 1 уиндоус защо според теб толкова много хора ги инсталират? а?

Инсталирай си спокойно всички ъпдейти на уиндоуса както и IE8 ... не знам кой ти е казал че го омазват но определено е бил някой квартален хакер с бръмбъри вместо мозък в главата.. Единственият проблем който можеш да имаш ако копието на уиндоуса ти не е легално.

Инсталирай си спокойно всички ъпдейти на уиндоуса както и IE8 ... не знам кой ти е казал че го омазват но определено е бил някой квартален хакер с бръмбъри вместо мозък в главата.. Единственият проблем който можеш да имаш ако копието на уиндоуса ти не е легално.

Много правилно, точно това е уловката на ъпдейта-засичат ти нелегалния "оригинал" от Майкрософт!

имаше по едно време голям шум че ъпдейти се инсталират сами даже и при спрян WU. обаче като забраниш сервиза за automatic update и наистина спира тегленето на ъпдейти, и да има ъпдейти които осират windows (особенно предии да се появи sp3), заради тях вероятно се дигна и шума, че се инсталират въпреки това че са спрени...

Ако не искам ъпдейти, аз бих спрял не само услугата Automatic Updates, но и Background Intelligent Transfer Service.

имаше по едно време голям шум че ъпдейти се инсталират сами даже и при спрян WU.

...

the professor, явно имаш добра памет. Случайно попаднах на тази новина от 2007г. - цък :speak: .

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Много правилно, точно това е уловката на ъпдейта-засичат ти нелегалния "оригинал" от Майкрософт!

Еми в такъв случай hristo58 трябва да си намери оригинално копие на Windowsa или просто да си го купи, което от към бюджета не е добър вариянт :ph34r:

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Сега на бързо се сещам за тия на SP2

KB925902 - прецаква user32.dll error

KB943460 - прецаква българския интерфейс на Windows XP ако има инсталиран такъв

ENU_Q832483_MDAC_x86 - прецаква msgina.dll

KB954211 - изкарва грешка: 0x0000008e Stop error after you install security update KB954211

Ще се радвам и някой друг сподели подобни.

Редактирано от palavata_tanq (преглед на промените)

Сега на бързо се сещам за тия на SP2

KB925902 - прецаква user32.dll error

KB943460 - прецаква българския интерфейс на Windows XP ако има инсталиран такъв

ENU_Q832483_MDAC_x86 - прецаква msgina.dll

KB954211 - изкарва грешка: 0x0000008e Stop error after you install security update KB954211

Ще се радвам и някой друг сподели подобни.

Моля би ли се аргументирала какво точно "прецаква' защото аз лично нямам нищо "прецакано" но такива голи обвинения са абсурдни особенно след толкова години използване на всички нови ъпдейти от моя страна

Уточнявам че ползвам легален windows.

той и нелегален да ти беше пак шанса пък точно описаното да се случи клони към 0

Е то има гугъл, но хайде, ще те улесня :ph34r:

KB925902

KB943460

ENU_Q832483_MDAC_x86

Уточнявам, че ползвам нелегален Windows и още след инсталацията му, изключвам ъпдейтите.

Проблеми също нямам.

Срещала съм написаното в нета, и затова го споделих. :)

Редактирано от palavata_tanq (преглед на промените)

Това са частни случеи. Никога не знаеш какво има инсталирано на една машина и как ще си правят асоциации ъпдейтите с разните му там "благинки" които си инсталирват хахерите по машините. За толкова години аз не съм имал нито един от въпросните проблеми ( изключвам само ъпдейта който се асоцира с българския ) защото не го ползвам и за него няма как да изразя мнение :)

Това са частни случеи. Никога не знаеш какво има инсталирано на една машина и как ще си правят асоциации ъпдейтите с разните му там "благинки" които си инсталирват хахерите по машините. За толкова години аз не съм имал нито един от въпросните проблеми ( изключвам само ъпдейта който се асоцира с българския ) защото не го ползвам и за него няма как да изразя мнение :)

И аз не съм забелязал да имам проблеми с обновяванията, но ще потвърдя проблема именно с KB943460, който прави облика на Windows на половина български, на половина английски. Мисля, че точно тук в този форум един потребител (мисля,че беше Митака) бе направел поправка на KB943460 с която се ликвидираше този проблем.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.