Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Много ми насичат филмите

Featured Replies

Много ми насичат филмите все едно е някоя много тежка игра.Имам драйвери на видеото и то новички.Насича и на Кристал плаъра и на КМ плеъра.Единствено не сече на Уиндоус Медиа пл., но там не може да ми зареди субтитрите :emote_focus: :o Изтрих и пренсталнах КМ и Кристала, но ефекта е същият :unsure: Дайте акъли, че един филм не може да изгледам като хората :unsure:

Как си сложи новите драйвъри на видеото, качен ли е последният directX?

• Автор

Щом ми върви ГРИД на пушка, значи би трябвало да са ОК

На всички формати ли го прави или само на HD?

Дай малко инфо за конфигурацията и кой формат филми ти насичат? (720р и 1080р , или изобщо?)

Едит: изпревариха ме ...

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

препоръчвам да сложиш СССР кодек пакет и когато инсталираш на Н264 сложи чавка на mt, а за

плеър ти препоръчвам Джетаудио,преди това обаче си почисти компа то всички други кодаци

ПС не е лошо да кажеш и каква е ОС-та

Инсталирай си Direct Vob Sub и зяпай с Windows Media Player. Ултрасупермегакодекпаците са бози! :cool:

Инсталирай си Direct Vob Sub и зяпай с Windows Media Player. Ултрасупермегакодекпаците са бози! :cool:

Мнооого лоша идея. Стой далеч от media player и vob sob!

Нека да изчакаме автора за да каже точния проблем и да даде инфо за конгигурацията!

Може да разгледа тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146773

Мнооого лоша идея. Стой далеч от media player и vob sob!

И защо така си мислиш?

• Автор

лаптоп със друядрен процесор и външно видео АТИ 3470 на 512Мб 2Гб Рам, със ХП профешънъл, сървис пак 3, и к-лайт мега кодек.Преди не правеше проблеми.Може би след като се пробвах да сложа едни нови драйвери на видеото и не ги прие, но си върнах старите и си е ок, GRID върви на пушка, само филмите нещо сбозиха

повтарям-махни всички кодаци и почисти регистрите,след което инсталираш СССР и като приключи инсталацията ти излизат настройки там гледаш къде е кутийката на Н264 и до нея има кутийка mt-слагаш чавка и с това приключваш инсталацията,а за читав плеър пак казвам-Джетаудио

линк за джетаудио http://www.######/details.php?id=205519&hit=1

линк за СССР http://www.cccp-project.net/

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

А бре стига с тия кодек пакети и разни глупости бре. Аз гледам филми с следните 6 кодека и за сега нямам никакви проблеми.

1. DivX7 Create

2. QuickTime Alternative 3.10

3. VobSub 2.23

4. Xvid-1.2.2-07062009

5. ac3filter 1.63b

6. Mpeg2DecFilter

Плейър - media player classic който върви в пакет с quick time alternative.

До сега няма филм който да не ми е тръгнал поради една или друга причина.

Важно е ако се реши човека да си инсталира нужните декодери по отделно преди това да почисти регистрите обстойно jv16 power tools lite, след като се убеди че е деинсталирал коректно на 100% старите пакети които това са били инсталирани на машината му.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Кошницата от подписа със СССР кодек пакет и Медиа Плеър 10... Даже HD филмите вървят що годе добре...

Разкарай драйверите на видеото, кодеците, плеърите и после прочисти регистрите, може там да е заспал някой проблем, после инсталирай свестни драйвери (тея, които не са ти правили проблеми)... После си сложи всичко обратно, както е работило до сега...

Като цяло кодеците и плеърите не би трябвало да са проблема, щом до сега са вървяли добре... Най-важното е след като махнеш драйверите на видеото да не забравиш да изчистиш регистрите. Обикновено се случва да се запечати проблем в тях и за това дори при слагане на нови кодеци проблема остава...

Направи това, после кажи резултата...

ПП: Аз чистя регистри с Windows Doctor v2.0

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Тогава да качва DivXInstaller + KMPlayer ... предложения да иска :question:

Каквото и да предприемаш , започни на чисто - изтрий всички стари кодеци т.н.

Ъпдейтвал ли си видео драйверите ?

Едит : виж горепосочената тема 'Проблем с 1080р'

• Автор

повтарям-махни всички кодаци и почисти регистрите,след което инсталираш СССР и като приключи инсталацията ти излизат настройки там гледаш къде е кутийката на Н264 и до нея има кутийка mt-слагаш чавка и с това приключваш инсталацията,а за читав плеър пак казвам-Джетаудио

линк за джетаудио http://www.######/details.php?id=205519&hit=1

линк за СССР http://www.cccp-project.net/

Сложих ги.Сега е поносимо, пак понасеква от време на време, но поносимо, въпреки, че не е квот да е без нищо.

Между другото сече, когато се мести самата камера, а не хората пред нея(ако има значение)

Редактирано от xzibi7 (преглед на промените)

Сложи си на компа BSplayer ако пак ти засича използвай Any Video Converter. Смени им формата после виж дали засича. Ако засича пак изтрий някои фаилове и пак опитай опитай. Ако засича този път незнам какво да сториш :baby:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.