Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mass Effect 2 : Официална тема!

Featured Replies

Mass_Effect_2-Razor1911.jpg

Производител :BioWare

Коментар :

Отминали са две години от атаката на страховитите Reapers и опита им да елимнират органичните форми на живот в галактиката. Опит, осуетен благодарение на усилията на командир Шепард и неговия екип в Mass Effect. Предстои им среща със съдбата и с най-страшния вграг, с когото човечеството се е сблъсквало. Сега Шепард ще трябва да работи съвместно с неочакван съюзник – безкрупулна организация с една единствена цел – да осигури оцеляването на човечеството на всяка цена. Шепард отното ще сформира екип от най-добрите, ако не и най-примерни обитатели на галактиката, и ще се отправи на опасна мисия в пограничните райони, където цели човешки колонии мистериозно изчезват...

Втората част на Mass Effect трилогията, дело на създателите на Star Wars: Knights of the Old Republic и Dragon Age: Origins, ще срещне играчите с нови персонажи и ще ги изправи пред нови предизвикателства.

Играчите могат да импортират файловете си от предишната част и да продължат историята с вече създадения от тях командир Шепард.

Управлявайте елитния си екип с лекота благодарение на подобрената бойна система и използвайте 19 различни класа оръжия.

Изцяло нова система на поражения – прицелвайте се в слабите точки на опонентите си и причинявайте поражения в крайниците, намалявайки ефективността и мобилността на врага

Подобрена система за персонализация и развитие на персонажите от екипа

Контролирайте хода на историята и разговорите, и дори прилагайте сила, ако това е необходимо

Изберете своят клас и външен вид, и персонализирайте уменията си в съответствие с вашите геймплей предпочитания.

Пригответе се за незабравимо галактическо приключение по ваш вкус.

Системни изисквания :

Минимални изисквания:

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz

RAM: 1 GB RAM (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Video card: Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6800 / ATI Radeon X1600 Pro)

VRAM: 256 MB

HDD: 15 GB

Препоръчителни изисквания:

Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz

RAM: 2 GB

Video card: ATi Radeon HD 2900XT / nVidia GeForce 8800 GT

Източник: www.######

• Автор

Играта ми се вижда интересна! , Но само да няма проблеми като с първата част - ''Mass DEffect''

Ето геймплей : >>>>>>>>>>

първата след 20 минути игра отиде директно в кофата... тази няма да си прая труда да я тегля

• Автор

Излезна версия - 4.35 GB ... Сега вече съм склонен да я сваля. Чакам повече сийдъри. Дано няма сериозни 'гафове' в играта?! :)

Не знам какво толкова я хвалят, но за мен нито графика е на ниво нито като история....Особенно за такъв размер игра.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Здравеите още съм почти в началото на играта

пред една врата ми дава три точки на които трябва да разположа екипа си

една жена и един негър.

жената я поставям на едната точка и стои

обаче негъра само тича след мен

как да му дам команда.

На жената се дава команда с E, а на мъжа Q.Иначе и аз имам проблем - имам една странична мисия от отдавна, където трябва да купя Special Ingridient, корабна мисия е - може ли да ми кажете къде да намеря, защото ми писна да бродя из Citadel.

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

• Автор

Едит:

Пуснат е пакет с в сички адони до сега! (общо 10 на брой)

# Blood Dragon: Armor

# Collectors Assault Weapon: Beam based assault rifle

# Incisor: Sniper Rifle

# Inferno: Armor

# Normandy Crash: Mission

# Recon Hood: Headwear

# Sentry: Headwear

# Terminus: Armor and Weapon

# Umbravisor: Headwear

# Zaeed: Extra character

• 2 седмици по-късно...

Радва игрицата. Не знам на кой какво не му харесва графиката. Ама и аз какво се обаждам, все пак играя Heroes III, Diablo II, Quake 3, Unreal Tournament.... Когато една игра сама ми оставя време да й гледам графиката значи нещо не е наред. Все пак не съм седнал само да гледам, и да се цъка трябва. На път съм да кажа че ме дразни че е адски скриптирана откъм гадини. Но и първата беше така, и F.E.A.R., и двете си ги превъртях с кеф. Усещам глад за муниции обикновено, пардон thermal clips. Това определено допринася за адреналина. Не ми харесва че когато излизам от кораба не ми показва под всеки от екипа ми какви са му уменията/в какво е специализиран. Скенера за метали ли е бъгав или? Примерно казва че планетата е rich, цапвам 3-4 богaтати находища и тя става depled. Но мат'риал все още има, и то залежи които карат скенера да пищи. Или пък пише че е moderate, оливам се от сондиране, прибирам много нещо и планетата упорито стои на poor. Ъпгрейднах скенера за руда но не виждам разлика :)

До момента за страничните мисии виждам че са сравнително кратки с цел да не се губи интерес. Още помня как в единицата прочиствах 3 бункера от роботи на една луна за да изключа подивелия изкуствен интелект.

Тук съекипниците си имат собствено мнение за света и другите :hush: напомня на Dragon Age:Origins. Или поне така ми се стори на два-три пъти. Ще видим.

Sydie, тази мисия и аз я взех. Не съм стигнал още до нея, но има официален гайд за играта с куести и т.н. Там трябва да е описано. Гледах го в демоноид, не знам в бг тракерите дали е качен.

Радва игрицата. Не знам на кой какво не му харесва графиката. Ама и аз какво се обаждам, все пак играя Heroes III, Diablo II, Quake 3, Unreal Tournament.... Когато една игра сама ми оставя време да й гледам графиката значи нещо не е наред. Все пак не съм седнал само да гледам, и да се цъка трябва. На път съм да кажа че ме дразни че е адски скриптирана откъм гадини. Но и първата беше така, и F.E.A.R., и двете си ги превъртях с кеф. Усещам глад за муниции обикновено, пардон thermal clips. Това определено допринася за адреналина. Не ми харесва че когато излизам от кораба не ми показва под всеки от екипа ми какви са му уменията/в какво е специализиран. Скенера за метали ли е бъгав или? Примерно казва че планетата е rich, цапвам 3-4 богaтати находища и тя става depled. Но мат'риал все още има, и то залежи които карат скенера да пищи. Или пък пише че е moderate, оливам се от сондиране, прибирам много нещо и планетата упорито стои на poor. Ъпгрейднах скенера за руда но не виждам разлика :)

До момента за страничните мисии виждам че са сравнително кратки с цел да не се губи интерес. Още помня как в единицата прочиствах 3 бункера от роботи на една луна за да изключа подивелия изкуствен интелект.

Тук съекипниците си имат собствено мнение за света и другите :blink: напомня на Dragon Age:Origins. Или поне така ми се стори на два-три пъти. Ще видим.

Sydie, тази мисия и аз я взех. Не съм стигнал още до нея, но има официален гайд за играта с куести и т.н. Там трябва да е описано. Гледах го в демоноид, не знам в бг тракерите дали е качен.

Мисията я минах от отдавна, трябвало да купя малко евтинки неща.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_Wiki - доста инфо, включително и бегло walkthrough. Днес я почнах, но първите ми впечатления определено са негативни, поне спрямо първата част. Положителното е графиката, но прекалено много почва да си личи стилът на ЕА. За съжаление очаквам да поробят напълно една от последните гейм компании, произвеждащи за удоволствие на феновете. Очаквам бъдещите продукти да се превърнат в тип близард, а замислената като трилогия Mass Effect да бъде новата NFS поредица. Силно се надявам, в полза на положителното развитие на гейм индустрията, ръководствата на ЕА и близард да ги заточат на пустинен остров.

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_Wiki - доста инфо, включително и бегло walkthrough. Днес я почнах, но първите ми впечатления определено са негативни, поне спрямо първата част. Положителното е графиката, но прекалено много почва да си личи стилът на ЕА. За съжаление очаквам да поробят напълно една от последните гейм компании, произвеждащи за удоволствие на феновете. Очаквам бъдещите продукти да се превърнат в тип близард, а замислената като трилогия Mass Effect да бъде новата NFS поредица. Силно се надявам, в полза на положителното развитие на гейм индустрията, ръководствата на ЕА и близард да ги заточат на пустинен остров.

+1 - Blizzard не ги харесвам.Колкото до играта - много са лесни ъчиъвмънтите, приключих ги почти всичките.

• 1 месец по-късно...

Искам да попитам тези,които са изиграли играта има ли някакъв начин да спася двама от героите си.В даден момент на играта умират(преди последната мисия) и то най-добрите ми от екипажа?

Знам,че можеш да спасиш другия си екипаж от ramdom хората си,ако по-честичко ги заковаряш.

Играя я за втори път в лицето на мъж.

Най-любим герой-Гарус

Най-добър екип-Гарус и Джак

Любовник-Джейкъб

Най-неприятен герой-Илусив мен

Личност-добър и помагам на всеки,сега като мъж искам да съм badass

Геймплей-24 часа го направих

Всички ми бяха лоялни,докато на два пъти не се сбиха и това ме дразни.Трудни решения.

Искам да попитам тези,които са изиграли играта има ли някакъв начин да спася двама от героите си.В даден момент на играта умират(преди последната мисия) и то най-добрите ми от екипажа?

Знам,че можеш да спасиш другия си екипаж от ramdom хората си,ако по-честичко ги заковаряш.

Играя я за втори път в лицето на мъж.

Най-любим герой-Гарус

Най-добър екип-Гарус и Джак

Любовник-Джейкъб

Най-неприятен герой-Илусив мен

Личност-добър и помагам на всеки,сега като мъж искам да съм badass

Геймплей-24 часа го направих

Всички ми бяха лоялни,докато на два пъти не се сбиха и това ме дразни.Трудни решения.

Прави си кораба желязо иначе Джак я мразя, любимия ми е Гаръс, а като екип: Гаръс с Наемния Убиец (Assassin).

http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2_Guide - на края има обяснение кой къде трябва да сложиш, за да не мрат. Съответно задължително правиш всички възможни ъпгрейди за кораба.

Thane рулира-много е готин и като визия и всичко и той ми е любим съекипец и много се радвам тандема Гарус и Тхейн.

Рядко ползвам Грунд,Джейкъб и Миранда-Грунт ми се струва прекалено тежък,загубих лоялността си към Миранда,Джейкъб си намери заместители.

Лошо,че нямах повече време да опозная Лейджън/Легион.

Благодаря за инфото.Сега съм тръгнала на лов за ресурси и дано си купя нужните неща да си спася екипа,защото за Тхейн съжалявах най-много.

Изпълваш мисиите за лоялност, като оставяш тези на Миранда, Джак, Легион и Тали последни, за да може да натрупаш достатъчно Парагон/Ренегад, за да може да ги разтървеш като се скарат и да имаш лоялността на всички. После ги нареждаш за финалната битка правилно (в линка пише) и 100% никой няма да умре.

Аз пуцах с Гарус (любим персонаж, но не се из***ах с него, защото останах вярна на Лиара) и Грунт в екип, защото е най-лесно :mad: Но общо взето няма особено значение с кой ще играеш, изходът е един ;)

п.п. Thane Krios е интересен персонаж, но бекграундът му е непълен и някакси го чувствах не на място в играта като цяло.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

А някой успял ли е да вземе Зааед/Зееед към екипажа си.

Трябва уж да бъде някакъв рандом участник,който срещаме на Омега в докин арията,ама няма го.

Доколкото четох е веднага след първата мисия и пак го няма и как по-точно влиза в екипа като платките на героите са с точност?

И какво бихте казали за онлайн гейминга

Редактирано от Splitvein (преглед на промените)

А някой успял ли е да вземе Зааед/Зееед към екипажа си.

Трябва уж да бъде някакъв рандом участник,който срещаме на Омега в докин арията,ама няма го.

Доколкото четох е веднага след първата мисия и пак го няма и как по-точно влиза в екипа като платките на героите са с точност?

И какво бихте казали за онлайн гейминга

Трябва да инсталираш един DLC пак, за да вземеш Заед.

Пак го направих.

Оставих мисията на Джак последна.Тали и Лийджън се сбиха и ми останаха верни,на мисията за лоялност на Тали взех 39+,спасих й нея и баща си

и допълнителни точки с разговорите +++ все ,бях с Лийджън и той влезе с мен.

И пак не стана да оправя Миранда и Джак и да ми останат лояни.Метърат ми за парагон е пълен без последното измерване и пак нямам опция да ми останат и двете лоялни.

И в последната мисия от атаката на кораба на колектори никой не умря,но в бикатата умря Тхейн и Джак,като той беше лоялен ,тя не...винаги ли трябва да има по двама умрели...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.