Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The Vampire Diaries - Официална тема

66 гласували потребители

1. 1. Хареса ли ви филмът?

• Да
      86%
      57
    • Не
      7%
      5
    • Не съм го гледал/а още І Нямам мнение
      6%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Четири месеца след смъртта на родителите си, 17-годишната Елена Гилбърт /Нина Добрев/ и 15-годишният й брат Джеръми все още се съвземат от случилото се и да продължат напред. Елена винаги е била отлична ученичка, красива, популярна и с много приятели, но сега се опитва да скрие мъкта си от света. Със започването на училище, тя и съучениците й остават очаровани от Стефан - нов ученик в училището им. Той и Елена веднага са привлечени един от друг и тя започва да мисли начини, за да се сближат. Тя, обаче нямам как да знае, че мистериозният Стефан всъщност е вампир, опитващ се да живее незабелязано сред хората, не вкусвайки човешка кръв за разлика от брат си - Деймън, който е въплъщението на насилие и бруталност. Оказалата се помежду им Елена само събужда отдавна започналата война между двамата.

Базиран на книгите на L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES е на Alloy Entertainment and Bonanza Productions Inc със съдействието Warner Bros. Television и CBS Television Studios с изпълнителни продуценти Кевин Уилямсън ("Dawson's Creek," "I Know What You Did Last Summer"), Джули Плек ("Kyle XY," "Wasteland"), Лесли Моргенщайн ("Gossip Girl," "Privileged") и Боб Леви ("Gossip Girl," "Privileged"). Marcos Siega ("Dexter") режисира пилотния епизод.

Източник

Какво ще кажете за филмчето? На мен лично ми хареса страшно много!Това, че актрисата е българка влияе много върху моето мнение за филма, мисля че тя е страхотна в пълния смисъл на думата!

Това е линк към епизодите, за тези които не са го гледали!Препоръчвам горещо!

Редактирано от Hanibal_Lektar
добавяне на въпрос към анкетата ! (преглед на промените)

• Отговори 110
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

ще кажа,че е страхотен.едвам дочаквам цяла седмица за да излезе новата серия,просто невероятен филм :doh::speak::help:

филма е много добър и аз ми се струва много да чакам цяла седмица за да го гледам много е зарибяващ след всяка серия става по интересно

• Автор

Епизод 12 вече е факт! Очаквайте и 13-ти следващият петък!

Линк

Страхотна завръзка има тоя филм, просто!

От скоро Нина Добрев има свой собствен сайт, където може да намерите информация за актрисата! :biggrin:

www.theninadobrev.com

• 4 седмици по-късно...

Епизод 15 ще е много интересен, жалко че излиза чак на 25 март http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Какво мислите, че ще се случи в следващите епизоди?Аз очаквам идването на Катрин в Мистик Фолс.

Редактирано от h0useman (преглед на промените)

И на мен много ми харесва. Естествено, спряха го на възможно най-интересното място както предния път.

Който е много нетърпелив, може да прочете книгите, но мисля че доста се разминават като сюжет и герои. Човек само може да се обърка.

Аз се отказах още в началото на първата, като прочетох, че Елена няма брат, а малка сестричка, представям си по-нататък колко разминавания се получават.

А пък и 25 март е само след месец. Ще го преживеем някак Публикувано изображение

Аз все се надявам да приключат сезона, като Сам и Дийн (Supernatural) намерят това градче xD.. Все пак и двата сериала са на една телевизия... :help:

На мен лично филма много ми хареса. С нетърпение очаквам всяка нова серия.

Поредната безлична "българка", която дори и родния си език не знае. Защо изобщо се заблуждавате, че тя иска да има нещо общо с България?

• Автор

Епизод 15 ще е много интересен, жалко че излиза чак на 25 март http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Какво мислите, че ще се случи в следващите епизоди?Аз очаквам идването на Катрин в Мистик Фолс.

Аз пък Елена и Деймиан да се съберат :P Така се случва и в книгата де :)

Аз пък Елена и Деймиан да се съберат ;) Така се случва и в книгата де :wors:

Със сигурност ще има моменти между Деймиан и Елена.Мисля ,че ще се оформи един любовен триъгълник.Само не ми стана ясно, как оня вампир излезе от гробницата, нали уж трябва да се каже някакво заклинание за да се отвори.Едно е сигурно, предстои Катрин да се появи и да се разбере каква й е връзката с Елена.
  • Автор

Със сигурност ще има моменти между Деймиан и Елена.Мисля ,че ще се оформи един любовен триъгълник.Само не ми стана ясно, как оня вампир излезе от гробницата, нали уж трябва да се каже някакво заклинание за да се отвори.Едно е сигурно, предстои Катрин да се появи и да се разбере каква й е връзката с Елена.

Ами нали бабата на Бони и тя самата наравиха после още една заклинание за да може да излезне Стефан ... И уж я затвориха вратата, ама явно не се е получило и сега ще излязат онея вампири :)
  • 2 седмици по-късно...

Хубаво сериалче.. Добре, че е Деймън обаче, за да го прави интересен :)

Публикувано изображение

Поредната безлична "българка", която дори и родния си език не знае. Защо изобщо се заблуждавате, че тя иска да има нещо общо с България?

По-хейтърско изказване не можа да измислиш.

Каква филмова кариера би могла да има в БГ?Щеше ли да е на кориците на известните списания?

мерси за линка към сайта и аМоРе и отговора на Кристи!

Товаа ее най готиния филм.Много жалко че го дават 1 път на седмицаа нямам търпениее да го гледамм.Купил съм си и 4-те книги много са интересни. :P:):wors::):eek:
  • 2 седмици по-късно...

Най-накрая след дългото чакане, вече можете да видите какво да очаквате от следващия епизод на Vampire Diaries, който ще се излъчи на 25 (26 за България) март.

МЕЛИНДА КЛАРК (“THE O.C.”) ГОСТУВА КАТО ОТДАВНА ИЗГУБЕНАТА МАЙКА НА МАТ – Мат и Карълайн са изненадани от внезапната поява на майка им Кели (гостуващата звезда Кларк). Стефан и Елена се притесняват от новото поведение на Деймън. Деймън е помолен от шериф Форбс да участва в благотворителен ергенски аукцион. Аларик разкрива шокиращи тайни от собственото си минало. С помощта на Джена и Стефан, Елена е решена да открие повече информация за родната си майка, но истината може да бъде повече, отколкото тя може да понесе.

The Vampire Diaries Webclip 1 - A Few Good Men

The Vampire Diaries Webclip 2 - A Few Good Men

Източник

Редактирано от h0useman (преглед на промените)

• Автор

h0useman желателно е да напишеш източника, от който си взел информацията!

И аз да се включа в резюмето на епизодите:

Официално описание на епизод 16 – There Goes the Neighborhood

От няколко дни насам из интернет пространството се върти името на епизод 16 – той ще се казва There Goes the Neighborhood. Интересно кой ли квартал имат предвид – този на Елена, на братята (макар че там едва ли ще се открие друг обитател, освен някой случаен заек) или пък се говори метафорично? Без значение, преди малко SpoilerTv пусна и официалното описание на епизода. Пригответе се за доста обрати, интриги и, както винаги, хубави лица.

ЕДНО НОВО НАЧАЛО — Ана (Малийс Лоу) води изнанедващ гост, когато посещава Деймън (Иън Съмърхолдър). Елена (Нина Добрев) и Стефан (Пол Уесли) отиват на неудобна среща с Карълайн (Кандис Акола) и Мат (Зак Рьориг), но Стефан и Мат откриват, че има общи интереси. Джена (Сара Канинг) се среща със старата си приятелка Кели reunites (гостуващата звезда Мелинда Кларк), а връзката на Джереми (Стивън Р. Маккуин) и Ана поема в неочаквана посока. Кевин Бей режисира епизода, написан от Браян О и Андрю Чамблис.

Източник

Нинче ... чичовото инфото е взета от IMDB

Vampire Diaries Season 1, Episode 15: A Few Good Men

25 March 2010

Vampire Diaries Season 1, Episode 16:There Goes the Neighborhood

1 Apri 2010

Vampire Diaries Season 1,Episode 17: Let the Right One In

8 Apri 2010

Vampire Diaries Season 1,Episode 18:Under Control

15 Apri 2010

Vampire Diaries Season 1,Episode 19:Miss Mystic Falls

22 Apri 2010

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.