Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

трябва да я махнеш с това: http://www.avast.com/uninstall-utility под Safe Mode и после да инсталираш новата 5та версия :blink:;) .програмата е наистина една от най добрите в момента. :yanim: мисля че ключа от 4.8 става и на 5цата.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

трябва да я махнеш с това: http://www.avast.com/uninstall-utility под Safe Mode и после да инсталираш новата 5та версия :blink:;) .програмата е наистина една от най добрите в момента. :yanim:

Не е много удачно в случая,ако ползва платената версия,понеже ще се загуби лиценза. Може да се инсталира( и напълно успешно минава инсталацията) директно в/у старата,по този начин ще си запази лиценза.Последните кръпки на Аваст 4.8 бяха да се обнови до версия 5 гладко и безпроблемно,като се стартира инсталатора на Аваст5 в/у старата!

мисля че ключа от 4.8 става и на 5цата.

Става,само при безплатния вариант,ако решиш copy/paste !

mihnev,благодаря за пояснението от твоя страна. :dollars::friends1:

Не случайно ти го посочих,понеже скрипта зарежда точно тази страница!

В този случай за мен е FP ,ако искаш им пиши!

Както обещах писах на екипа,това е и част от отговора им:It was/is really infected with

JS:IllRedir infection - this wasn't false positive.

Best Regards

Jirka Sejtko

....изпробвах доста варианти,но от никой друг не се засича...предложения?

Останах приятно изненадан от скороста при която Аваст! 5 сканира.Инсталирана на PC с информация около 1 TB проверката завърши за 64 мин.

Не са много конкурентите, които могат да се похвалят с подобна скорост....

Публикувано изображение

Както обещах писах на екипа,това е и част от отговора им:It was/is really infected with

JS:IllRedir infection - this wasn't false positive.

Best Regards

Jirka Sejtko

....изпробвах доста варианти,но от никой друг не се засича...предложения?

Засича ли го още? Ти предостави ли им препратката,т.е. връзката която ти дадох по- назад от скрипта,те страницата трябва да видят!? За каква заплаха става въпрос не мога да си обясня един обикновен скрипт, който зарежда swf :ph34r:

P.s. Няма за какво,приятелю!

Засича ли го още? Ти предостави ли им препратката,т.е. връзката която ти дадох по- назад от скрипта,те страницата трябва да видят!? За каква заплаха става въпрос не мога да си обясня един обикновен скрипт, който зарежда swf :eek:

След усилена комуникация последните няколко часа вече всичко е наред,не зная защо бяха решили че има реална заплаха..Предоставих и връзката която и ти ми даде,важното е че вече всичко е наред и вече може да се влиза безпроблемно в сайта на групата.Благодаря ти още веднъж за бързата и адекватна реакция приятелю!

Съвет от мен: По принцип, антивирусните компании и въобще всички IT компании, но AV главно, обичат да работят директно с автора на уеб страницата или на приложението, когато има проблем с него. Ако някой има подобен проблем и той е автора е добре да го упомене, защото е доста важно за тях и така комуникацията тече на доста по-бързи темпове, защото така им идва по-лесно, а и на Вас също.

Останах приятно изненадан от скороста при която Аваст! 5 сканира.Инсталирана на PC с информация около 1 TB проверката завърши за 64 мин.

Не са много конкурентите, които могат да се похвалят с подобна скорост....

Браво....Това с настройки по подразбиране ли сканира, или вдигна нивото ( всички файлове, архиви, преоритет на скенера...)

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

cЗдравейте, наскоро инсталирах Avast IS 5.0 и нещо не мога да ги сработя с уторент.

Пробелма се състои в това, че уторент показва,че мрежата работи както трябва (уж!) ,но всъщност не е така...

Въпреки зеления индикатор,след проверка в сайта излиза,че порта не е отворен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Скороста (когато я има) е в пъти по-ниска от обикновено, а на моменти тотално спира.

Държа да отбележа, че уторент е в изключенията, а също така и извън p2p щита.

Моля за вашата помощ ?

П.П. Друга защитна стена не позвам...

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! :ph34r: Имам проблем с Avast Antivirus Free (5.0.594,пък и всички версии от 5 нагоре)-много ми товари компютъра-забавя при отваряне на папки,или дори някои програми забиват.Има ли някакви настройки за това (от типа performance например)? Благодаря предварително. :nono:

Здравейте! :ph34r: Имам проблем с Avast Antivirus Free (5.0.594,пък и всички версии от 5 нагоре)-много ми товари компютъра-забавя при отваряне на папки,или дори някои програми забиват.Има ли някакви настройки за това (от типа performance например)? Благодаря предварително. :nono:

Параметри на компа и шот от таск мениджера да видим какво и колко товари :) И си пусни скан с Malwarebytes да нямаш нещо в момента Аваст е една от най леките антивирусни :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

и аз имам същите съмнения за аваст ....windows xp sp3 ,2 gb ram това са ми параметрите сега ще дам и скрийн шот един да видите дали е нормално!!!!?????сканирах с МБАМ нищо не открива !!!а сега видях ,че има още един процес който не се вижда!!!!

post-111309-008074300 1280386508_thumb.j

и аз имам същите съмнения за аваст ....windows xp sp3 ,2 gb ram това са ми параметрите сега ще дам и скрийн шот един да видите дали е нормално!!!!?????сканирах с МБАМ нищо не открива !!!а сега видях ,че има още един процес който не се вижда!!!!

Я я деинсталирай и виж дали пак ще имаш проблеми с компютъра и пиши пак ... Ако искаш пак ми пиши лично съобщение :) 26 МБ Ram ти дърпа Аваст което е нищо, а и не виждам съмнителни процеси ...

Я я деинсталирай и виж дали пак ще имаш проблеми с компютъра и пиши пак ... Ако искаш пак ми пиши лично съобщение ;) 26 МБ Ram ти дърпа Аваст което е нищо, а и не виждам съмнителни процеси ...

Порбвах това и стана :P Порблема беше там (а и бях забравил да спомена),че пипах настройките на shield-овете и сканиранията.Махнах я и я сложих наново ,и работи добре :) Иначе компа ми е с 2 GB RAM и 2.4 GHz едноядрен процесор AMD.

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Avast Free със коя стена се сработва добре.

Avast Free със коя стена се сработва добре.

С comodo firewall и с PC tool firewall plus.

Здравейте,извинявайте за толкова глупавият въпрос но имам едно проблемче - Аваст доста време не засича вируси,а знаете че в днешно време вероятноста да се зарази един комп-ър е повече от 50%.А,ако някой знае за по-добра и в същото време безплатна антивирусна програма,чакам мнения... Мерси предварително

Редактирано от midway (преглед на промените)

Здравейте,извинявайте за толкова глупавият въпрос но имам едно проблемче - Аваст доста време не засича вируси,а знаете че в днешно време вероятноста да се зарази един комп-ър е повече от 50%.А,ако някой знае за по-добра и в същото време безплатна антивирусна програма,чакам мнения...

Мерси предварителмо

Това,че Аваст не засича вируси,означава,че си чист- според нея. Но ако искаш друга безплатна антивирусна програма,то инсталирай

Comodo Internet Security 4 FREE или червеното чадърче Авира 10. Но това не е никакъв проблем,че Аваст не засича вируси от дълго време.. ако не влизаш в опасни сайтове-значи не си заразен,което и хубаво.

Това,че Аваст не засича вируси,означава,че си чист- според нея. Но ако искаш друга безплатна антивирусна програма,то инсталирай

Comodo Internet Security 4 FREE или червеното чадърче Авира 10. Но това не е никакъв проблем,че Аваст не засича вируси от дълго време.. ако не влизаш в опасни сайтове-значи не си заразен,което и хубаво.

Мерси,Иване (ако мога така да те нарека) ще си седа с аваст,и не влизам в такива сайтове,сопасност да влезе вирус,дано да карам и за напред така,ти сам каза -

...ако не влизаш в опасни сайтове-значи не си заразен,което и хубаво...

:biggrin:

Публикувано изображение

Има ли начин това да се скрие и да не се вижда.

И аз искам да знам това. Мисля , че ivan_baroveca знаеше някакъв трик за скиването му? Ако знае нека го сподели :) сега ще питам и в форума на аваст :bar2:

И аз искам да знам това.

Мисля , че ivan_baroveca знаеше някакъв трик за скиването му?

Ако знае нека го сподели :)

сега ще питам и в форума на аваст :bar2:

Все едно да питаш в някоя банка, дали знаят как се ограбва банка.Знаят, но защо да ти казват?Начини имаше в по-старата версия, чрез добавяне на ред в hosts файла, както и с блокиране на елемент от Аваст, чрез firewall.Нямам представа дали и сега става, няма и да ровя.Питай гугъл, той знае.:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Все едно да питаш в някоя банка, дали знаят как се ограбва банка.Знаят, но защо да ти казват?Начини имаше в по-старата версия, чрез добавяне на ред в hosts файла, както и с блокиране на елемент от Аваст, чрез firewall.Нямам представа дали и сега става, няма и да ровя.Питай гугъл, той знае.:baby:

Вече писах в форума на аваст.

Сега щи питам и гугъл да видим той какво знае :cool:

Ето The places to look for your host file in Windows Vista and 7 is: C:\windows\system32\drivers\etc\ or %systemroot%\system32\drivers\etc\ Under Windows XP Pro, the same file is located in: c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts and finally, Windows XP Home, it is located in: c:\windows\system32\drivers\etc\hosts Отворете файла hosts като администатор и поставете това 127.0.0.1 program.avast.com и запазете. Това е

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.