Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Avast!5 free съвместима ли е със ZoneAlarm Pro 2010? Ако да,то ще има ли забавяне на системата?

Ванка,предполагам, че няма да имаш проблем.Преди време не бяха съвместими двете програми,но това вече е отживелица,последно го пробвах със ZoneAlarm Free 2009 и нямаше грижи всичко си вървеше гладко,забавяне на трафика не бях забелязал.Предполагам и с Pro версията няма да има проблем,ами пробвай то ще си покаже/
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Вградената технология GMER във Avast,във всички версии ли я има,т.е. в безплатната и платените.

Вградената технология GMER във Avast,във всички версии ли я има,т.е. в безплатната и платените.

Има го и във free http://www.avast.com/free-antivirus-download

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

днес като флезнах вав саита http://www.windows7bg.com/index.php?аваст блокира некво джава приложение като малваре ген и незнам дали е фал .заплаха

Редактирано от poizonbg (преглед на промените)

днес като флезнах вав саита http://www.windows7bg.com/index.php?аваст блокира некво джава приложение като малваре ген и незнам дали е фал .заплаха

Може ли шот или лога да покажете?

явно имат някакъв проблем с форума,защото още щом видях поста ти,отворих сайта,но при отваряне на подтема(пробвах всичките;няма значение коя) се отваря бяла страница.

експлойт...? :cool:

ето и фаила оригиналното ехе теглете и да www.skatafka.com/download.php?file=a3815ead7296f1dd1a05824b6132ab0d http://www.virustotal.com/analisis/41b284b6a22fc6032db5f93aed9ef60d2edeac078dcb26db721ab9a15f52b572-1274547180 напечено става

post-230647-077808600 1274671157_thumb.p

Редактирано от poizonbg (преглед на промените)

ето и фаила оригиналното ехе теглете и да www.skatafka.com/download.php?file=a3815ead7296f1dd1a05824b6132ab0d

http://www.virustotal.com/analisis/41b284b6a22fc6032db5f93aed9ef60d2edeac078dcb26db721ab9a15f52b572-1274547180 напечено става

Влизам в този сайт отдавна. Ето какво излиза при първоначално зареждане на страницата:

Публикувано изображение

NIS 2011 BETA блокира веднага 1.exe :

Публикувано изображение

Не мога да се логна в акаунта си, понеже Нортън продължава да блокира заплахата:

Публикувано изображение

Ще се опитам да им изпратя сигнал....

Интересно, защото и аз влизам, но нищо дропнато не видях.Такъв файл - 1.exe - липсва при мен.Липсват и всчкакви други съобщения.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Интересно, защото и аз влизам, но нищо дропнато не видях.Такъв файл - 1.exe - липсва при мен.Липсват и всчкакви други съобщения.

NoScript ако ползваш добавката или нещо от сорта няма да го видиш,понеже по-подразбиране не позволява изпълнение на Java приложенията.Антибанер приложение ако ползваш като при Kaspersky,например,при тях също няма да се зареди.

NoScript ако ползваш добавката или нещо от сорта няма да го видиш,понеже по-подразбиране не позволява изпълнение на Java приложенията.Антибанер приложение ако ползваш като при Kaspersky,например,при тях също няма да се зареди.

Не ползвам такива добавки, но не ползвам и java.За блокиране на банери и реклами си има Opera:))

добре вав тази ситуация какво правим .да се докладва донякаде ли кво

добре вав  тази ситуация какво правим .да се докладва донякаде ли кво

май на админите на сайта трябва-експлойта е на сървъра

може и да греша(:

Антибанер приложение ако ползваш като при Kaspersky,например,при тях също няма да се зареди.

На такива файлчета това им се случва :)

24.5.2010 г. 11:12:08 h ttp://bg.search.etargetnet.com/generic/advert.php?g=ref:16251,area:728x90,tabl:3,n:2,js:1,target:_new,logo:1,logo_type:5,left:1,border_color:ffffff,background_color:ffffff,title_color:0066d5,title_underline:1,text_color:000000,fsi:10,font:tahoma запрещен База данных *728x90*

24.5.2010 г. 11:12:08 h ttp://www.windows7bg.com/style_images/Aero7/iframe.html запрещен База данных */iframe.*

24.5.2010 г. 11:12:29 h ttp://www.windows7bg.com/style_emoticons/default/ad.gif запрещен База данных */ad.*

За блокиране на банери и реклами си има Opera:))

Не съм на това мнение,все пак трябва да ги посочиш преди това,но както и да е! :)

Не съм на това мнение,все пак трябва да ги посочиш преди това,но както и да е! :brick wall:

Не е задължително:

http://www.fanboy.co.nz/adblock/opera/

http://my.opera.com/Alpha-Toxic/blog/

не ползвам филтрите напоследък, от чисто любопитство.:brick wall:))))

Иначе да, прав си.

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

оправиха си саита свободен достап. виндос 7 булгария

Е, значи Avast!5 не е пищяла напразно,браво на Avast! и на всички, които прихванаха заплахата 1.exe ;) и за тези от вас тук, които им докладваха за проблема,те си знаят кои са :biggrin:

добре бе защо при мене и вчера и днес все отваряше бяла страница? :wors::)

добре бе защо при мене и вчера и днес все отваряше бяла страница? :wors::)

щото форума се бъгна вчера
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.