Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

В бъдещите версии ако направят съвместима опцията - boot-time scan с x64 Операционни Системи няма да е лошо, че тяхното Bart CD не е много оферта. ;)

Това е планирано за версия 5.1 :)
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Това е планирано за версия 5.1 ;)

Супер. А бъгчето има ли как да го докладваш или аз да им пиша...ама хич не ми се ще...малко ме мързи...и преди малко се върнах от един банкет и съм "вкарал малко ноти". :)

Мерси за информацията...за boot-time проверката.

PS: Пак се случи:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

А това са файловете, за които пише, че трябва да помогнат за решаването на проблема:

Files that help describe the problem

AppCompat.txt

WERInternalMetadata.xml

memory.hdmp

minidump.mdmp

http://www.skatafka.com/download.php?file=7f3fa59b6e1d2ba64b65d698f2551861

Супер. А бъгчето има ли как да го докладваш или аз да им пиша...ама хич не ми се ще...малко ме мързи...и преди малко се върнах от един банкет и съм "вкарал малко ноти". :rolleyes:

Ами докладвах го, да видим какво ще стане, въпреки че може вече да е оправено в новата RC версия - http://forum.avast.com/index.php?topic=56673.0 :rolleyes:

Излезе нова версия Avast! 5.0.462

Промените са следните:

- important fixes related to the installation of the firewall under 64-bit Windows

- fixed a potential memory leak in the firewall

- Vista/W7: solved a compatibility problem with System Restore

- added access keys – the program can be easily now controlled via keyboard

- solved a problem with the “I only connect to the Internet using a dial up modem” update setting

- fixed multiple issues in the sandbox (plus a few performance improvements)

- this new version is now able to communicate with avast! WHS Edition

- fixed a bug related to the inserting of license files into the program

- fixed a problem in the Outlook plugin related to inserting of notes into HTML emails

- solved a compatibility problem with SmithMicro Poser 8 and similar applications

- improvements in the submission system

- improvements in the Free AV registration system

- better handling of errors in case of real-time shield actions

- improved compatibility with Apple BootCamp

- improved default firewall rules

- low priority scans now use much less CPU (but run accordingly longer)

- components of the avast setup/update process are now digitally signed

- minor improvements in the GUI

- new language packs: Greek, Slovak and Ukrainian. This makes the current number of supported languages 19.

Линк за изтегляне на :

Avast! Free Antivirus 5.0.462 Final

avast! Professional Edition 5.0.462 Final

avast! Internet Security 5.0.462 Final

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

добре де,чекнал съм автоматично обновяване на програмата,но до сега на два пъти само си стои съобщението на основния екран,че е налична нова версия и трябва ръчно да задействам обновлението ! при вас как е ?

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

добре де,чекнал съм автоматично обновяване на програмата,но до сега на два пъти само си стои съобщението на основния екран,че е налична нова версия и трябва ръчно да задействам обновлението ! при вас как е ?

и аз ръчно си я обнових , макар да съм чекнал автоматичното..... :nono:

И при мен до сега беше същото.

Редактирано от Nikola_ss (преглед на промените)

Здравейте!Днес инсталирах Avast!5 Free на един компютър,който не е свързан към интернет.Постоянно работя с флашка,която минава през много компютри и ме е страх да я сложа в тоя компютър да не стане нещо.Та искам да попитам следното.Как може да тегля обновленията на Аваст и да ги инсталирам на компютъра без интернет.Има ли такъв начин?

Здравейте!Днес инсталирах Avast!5 Free на един компютър,който не е свързан към интернет.Постоянно работя с флашка,която минава през много компютри и ме е страх да я сложа в тоя компютър да не стане нещо.Та искам да попитам следното.Как може да тегля обновленията на Аваст и да ги инсталирам на компютъра без интернет.Има ли такъв начин?

Да,има начин.Виж тук

Здравейте! Имам нужда от съвет как мога да изтрия имейл, който се намира в Инбокса на Аутлук 2007 и Аваст 4,8. При избиране на определн имейл от инбокс-а, анти-вирусната програма Аваст намира троянец и не може да го изчисти, изтрие и т.н. Също така блокирва цялата машина с постоянно повтарящо се съобщение за този троянец и само рестарт го оправя. Как е най-добре да изтрия този имейл от инбокса на Аутлука без да затварян Аваст-а? Има ли софтуеаръ /АВ станд-алоун/, който само да сканира мейл клиенти? Поздрави, Пламен

влез в Safe mode и се опитай да го изтриеш

Safe mode на Windows-a или switch на Outlook-a?

Поздрави,

Пламен

Здравейте! Моля най-учтиво за помощ, ако някой наистина разбере какво става и има идея как да излезна от кашата. Днес както си седя, без да отварям каквото и да било съмнително Avast-a (4.8) изпищя за Win32:Rootkit-gen [Rtk]. Заразили се някви файлове от систем директорията. Препоръчително действие - поставяне в клетка. Право го. След това всичко беше ОК доста дълго време, мислех че ще се размина само с това. Гася компютъра, пускам го и тук стана кофти. Използвам Интернет през USB модем и мобилен оператор. Слагам модела, всичко ОК, но не се намира сим картата? Без да правя асоциация с вируса - мислех си, че нещо модемчето се е прецакало, но не. Загладах аз какво е сложил аваста в клетката, гледам някакви файлове със ZTE в името. Преинсталирах всичко на модем-а, но нестава. Изтрих карантинираните файлове, пак преинсталирах - нищо не става. Систем ристор пробвах - по-зле. Ъпдейтнах до най-нова версия, направих скан преди старт, изчисти пак нещо, но не става и не става. Всичко си работи нормално, само USB модема не иска да тръгне. Предполагам, че съм затрил нещо, което отговаря за USB модемите в Windows XP :cool:)) Имате ли идея дали Avast-a може да ми пречи да го ползвам и как мога да си възстановя файловете.....Дано имате повече идея от мен... Мерси много!!!! Ако приемем, че съм се изчистил от вируси, така казва Аваст - как да си възстановя файловете, това ми е най-голямата чуденка....

Пробва ли да деинсталираш Аваст и после да сложиш модема ?Не е трябвало да триеш карантинираните,те затова са там,при фалшива аларма да се връщат обратно....а при теб това май е най-логичното обяснение...

здравейте, ако има някой който разбира от компютри или по специално от антивирусни програми моля нека да помогне проблема е следният... имах вируси - слагах и махах всякакви програми за целта, но така се бъгна в момента, че avast! Antivirus Professional си остана ?!! незнайно къде.. уж я изтрих, но пак си стои и не мога да сложа същата !!! пробвах и други, но компютъра ми става бавен !!!! ето и скрииншотове за какво става въпрос !! мерси, предварително...

post-73863-1269152149,32_thumb.jpg

post-73863-1269152158,78_thumb.jpg

post-73863-1269152165,93_thumb.jpg

post-73863-1269152173,63_thumb.jpg

здравейте проблема е следният... имах вируси - слагах и махах всякакви програми - които изтрих след това, но така се повреди в момента, че avast! Antivirus Professional си остана ?!! как да изтрия цялата програма, без да прецакам нещо още повече... не може нито да се стартира, нито да се изтрие... пробвах да я премахна като сложа друга, но не се получава свалих и няколко програми Uninstaller, но нещо не става !!!

Туко що се разочаровах от Аваст,но все още не съм сигурен дали не греша. Ще може ли някой от спецовете да види прикачения файл,и да ми каже какво е това?

post-241556-1269205938,82_thumb.jpg

Туко що се разочаровах от Аваст,но все още не съм сигурен дали не греша.

Ще може ли някой от спецовете да види прикачения файл,и да ми каже какво е това?

Здравей. Не бързай да се разочароваш. Това е временната папка, където Аваст създава временни файлове при разархивиране на архиви: The C:\WINDOWS\Temp\_avast4_ is where avast unpacks archives to scan the contents(цитатът е от форума на Аваст).

Ще може ли някой от спецовете да види прикачения файл,и да ми каже какво е това?

Може ли файловете да качиш някъде

На мен в тая папка ми се беше намърдал Руткит TDSS и сумати малуер -MBAM,SAS и Hitman Pro 3 го отчетоха ама се спасих само с формат ...Тия от Аваст много ме разочароваха :)

Здравейте. Отново ще пиша - в тази папка са абсолютно безвредни временни файлове, които Аваст създава при разархивиране на архиви. Тези файлове са с разширения, които Аваст прави. Абсолютно безвредни са. Аз си ги изтривам без абсолютно никакъв проблем. Явно съдържат информация за вируса или каквото там зловредно е имало в оригиналния файл, но то не е с разширение, което може да се стартира.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.