Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Немога да я премахна не става от никаде ;( ?? Как да я деинсталирам

Пробвайте с това:

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51240

Или с това:

http://www.avast.com/uninstall-utility

(Преди да изберете REMOVE внимавайте да посочите само папката C:\Program Files\Alwil Software или папката в която е бил инсталиран avast!, но не и самата папта C:\Program Files) !!!

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Аваста може да го махнеш само под сейф моде. Рестартираш компа и почваш да помпиш F8,като ти излезне черния прозорец отиваш на safe mode и даваш ентер и по обичайния начин си деинсталираш програмата и даваш рестарт.това е

Редактирано от genagold1 (преглед на промените)

Аваста може да го махнеш само под сейф моде.

Рестартираш компа и почваш да помпиш F8,като ти излезне черния прозорец отиваш на safe mode и даваш ентер и по обичайния начин си деинсталираш програмата и даваш рестарт.това е

Застреля ме.Махал съм Аваст над 15 пъти и нито веднъж под safe mode.От control panel и после туулчето, към което е дал линк

B-boy[styLe].Освен това, ръчно проверявам за остатъци, за да съм абсолютно сигурен, че се е махнал.

Немога да я премахна не става от никаде ;( ?? Как да я деинсталирам

Ако имаш инсталационния файл на аваста при вече инсталирана програма при стартирането му се предлага деинсталация вместо инсталация.И чисти без остатъци.

Има ли някакъв проблем с форума на Аваст? От 2-3 дни не се отваря. Става дума за българския форум.

Има ли някакъв проблем с форума на Аваст? От 2-3 дни не се отваря. Става дума за българския форум.

Не съм забелязал проблем,изчисти кеша и пак пробвай.Каква е грешката, която дава?

Не съм забелязал проблем,изчисти кеша и пак пробвай.Каква е грешката, която дава?

Също мога да потвърдя, че в момента форума си работи без проблеми.

Редакция: форума ще е недостъпен за малко, поради профилактика :angry:

Редактирано от xmas (преглед на промените)

Някой има ли проблем с деинсталирането за Аваст 5 защото се оказа доста сложна задача?

Някой има ли проблем с деинсталирането за Аваст 5 защото се оказа доста сложна задача?

Какво стана ? Пробва ли с това - http://public.avast.com/~forejt/aswClear.exe ?

Под Safe mode трих много, накрая делнах папката. Тоя деинсталатор също ме съветва така:

Публикувано изображение

Под Safe mode трих много, накрая делнах папката. Тоя деинсталатор също ме съветва така:

Мда,мислех че знаеш,задължително под safe mode влизаш и посочваш му папката на ALWIL Software,явно до сега не ти се е налагало да го ползваш: http://www.avast.com/uninstall-utility

Получи ли се?

Справих се снощи след 40 минути търсене и ровене. С версията 4.8.xx нямаше такива грижи.

Справих се снощи след 40 минути търсене и ровене. С версията 4.8.xx нямаше такива грижи.

Да разбирам ли, че проблема с деинсталацията на Аваст 5 е глобална? или е само при теб?

Да разбирам ли, че проблема с деинсталацията на Аваст 5 е глобална? или е само при теб?

Пробвал съм и трите пакета - Безплатния,Про версията и Интернет секурити

Проблем с деинсталацията нямаше,както и с инсталацията на Касперски след тях.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не разбира се, просто се деинсталира по-различно от обичайното. Трябва да влезеш под Safe mode и да имаш тулчето за деинсталиране на Аваст. И аз ползвам free и IS версиите на различни компютри от както ги има.

Пробвал съм и трите пакета - Безплатния,Про версията и Интернет секурити

Проблем с деинсталацията нямаше,както и с инсталацията на Касперски след тях.

Тази последователност при мен е надхвърлила 30 пъти,нямал съм проблеми до сега още от alfa,странно при някои защо така се получава.

Някой пробва ли моето предложение

Ако имаш инсталационния файл на аваста при вече инсталирана програма при стартирането му се предлага деинсталация вместо инсталация.И чисти без остатъци.

защото при мен нямаше никакъв проблем да деинсталирам програмата така без никакви сейф модове и други програми.

Някой пробва ли моето предложение

защото при мен нямаше никакъв проблем да деинсталирам програмата така без никакви сейф модове и други програми.

Да,обаче самия инсталатор дава грешка по време на процеса на деинсталация и за това се прибягва влизането под safe mode с препоръчителния инструмент за тази цел.Това се прави само в случай,ако предложения от теб вариант не става(който е стандартния в случая),а @dragozow точно това е пробвал първоначално и му е направил проблем.

Също мога да потвърдя, че в момента форума си работи без проблеми.

Редакция: форума ще е недостъпен за малко, поради профилактика :)

Днес заработи отново без никаква намеса от моя страна. А грешка не излизаше, а само изтичаше времето за изчакване и браузъра ФФ изкарваше съобщения, че не може да се свържи с тази страница.

Излезе нова версия на Avast! 5.0.415 RC

Download: Free AV: http://files.avast.com/files/beta/5.0.415/setup_av_free.exe

Download: Pro AV: http://files.avast.com/files/beta/5.0.415/setup_av_pro.exe

Download: Internet Security: http://files.avast.com/files/beta/5.0.415/setup_ais.exe

Промените:

- Подобрения в стабилността на Щита по поведение( Behavior Shield )

- опит за разрешаване на проблема със съвместимоста с MBAM Pro

- подобрения в рууткит скенера

- поправена е уязвимост в AavmKer4.sys (Windows 2000/XP )

- Огнена стена: правилата за пакетите от ниско ниво отново са в експертните настройки

- нови езици: Български, Традиционен Китайски, Корейски, Унгарски, Шведски

Всички, които желаят да изпробват тази тестова версия, могат да изтеглят инсталаторите и да я инсталират върху вече съществуваща версия,последвано от рестартират .

Ако намерите грешки в превода пишете на @XMAS

Излезе нова версия на Avast! 5.0.415 RC

Добра новина е, че има български език!

Бях сложил за малко Про версията, но виртуаално, с включен Returnil. Абе да ти кажа не чак толкова лека....или поне аз не го усетих! В сравнение с Авирата, като, че ли натежава повечко...усеща се лееееко "престъргване" на диска и сякаш има и забавяне при отваряне на страниците!? Нямам никакво свободно време последните дни (много съм натоварен с поръчки), иначе щях да я сложа за тест по-продължително време в "реала"!

Добра новина е, че има български език!

Абе да ти кажа не чак толкова лека....или поне аз не го усетих! В сравнение с Авирата, като, че ли натежава повечко...усеща се лееееко "престъргване" на диска и сякаш има и забавяне при отваряне на страниците!?

Лека е в сравнение с версия 4 .

Сравнение съм правил само в заеманите ресурси в покой и при сканиране,непосредствено се нарежда до Comodo IS,лидера за мен от към влияние на системата в тази насока,поне за сега е така.

Какво показва твоя инструмент? Когато имаш време включи ги в тестовете успоредно с някои платени техни колеги ,като Левски и ЦСКА ,например :P Можеш и бизнесмена чичо Norton да поканиш на купона :speak: ...приготви и носни кърпички :rolleyes:

Аз я сложих на лаптопа и проблема ми с нестартирането на иконата до часовника се оправи!!!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.