Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Нещо ново за финала?

След празниците,предполагам около 4-5 януари 2010

Последната бета,се държи абсолютно стабилно под Win7.

Имат проблем за сега само с дефинициите,но предполагам,че скоро ще наваксат и отново ще влязат в час.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Нещо ново за финала?

Напоследък си задаваме въпросът - кога ще излезе финалната версия на avast! 5 . Вече отговорът пристигна - след празниците, тоест много рано през 2010. Точната дата ще бъде обявена малко преди излизането...

От българския форум на Аваст

• 3 седмици по-късно...

Искам да попитам АВАСТ има ли проактивна защита и ако има добра ли е?

В момента няма антивирусна, която да няма проактивна защита, просто е немислимо да отсъства.

Аз лично смятам, че Avast-овата е доста добра, особено във v5.0, но фалшивите аларми са повечко. Мое впечатление

• 3 седмици по-късно...

здравейте искам да ви попитам защо в който и сайт да вляза антивирусната ми показва постоянно тази картинка... възможно ли е защото съм го задал на Висока резистентност а не на нормална

post-258655-1263585697,8_thumb.jpg

Вече не се учудвам тази програма колко много FP дава :cool: Може ли линк към адресите на който изписва това съобщение?

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Вече не се учудвам тази програма колко много FP дава :cool:

Може ли линк към адресите на който изписва това съобщение?

към всички-замунда,калдата абе всички дори като дам рефреш пак се появява сега като дам "побликувай отговор" пак ще се появи на какво се дълви-да дам ли резистенцията на НОРМАЛНА

TNN дай малко по подробно как така инфектиран като го изчистих онзи ден и жеднага му сложих Касперски и след това АВАСТ!Как да го оправя

Сканирай с MBAM и прикачи лог файла.

Я чакай малко ти 2 Антивирусни ли имаш ?

Ако е така изтрий едната!

имах 1во Касперски но го махнах,сложих КОМОД но също го махнах и сега съм с АВАСТ,а тая с която трябва да сканирам откаде да я сваля и трябва ли да изключа антивирусната докато сканирам?

Хора,май излезе финалната версия на Аваст 5 ето вижте като го инсталирах го няма този надпис Бета Публикувано изображение

Хора,май излезе финалната версия на Аваст 5 ето вижте като го инсталирах го няма този надпис Бета Публикувано изображение

Не това не е финалната версия, се още е в бета стадий, но е много близо до финала ;)

Как се държи тази бета? Аз съм пробвал още първите две-три бета версии и затова ми е интересно как стоят нещата в момента. П.П.: XMAS щом така стоят нещата, аз трябва да мръдна да почерпиш за финала, май май ;)

Как се държи тази бета? Аз съм пробвал още първите две-три бета версии и затова ми е интересно как стоят нещата в момента.

П.П.: XMAS щом така стоят нещата, аз трябва да мръдна да почерпиш за финала, май май ;)

Ами заповядай :) :)

Що се отнася до стабилността - поне при мен се държи идеално (аз ползвам avast IS ) - в момента бетатa се ползва от повече от 500 хил. потребители, което също е знак, че е стабилна и на много други системи. Пробвай ;)

Редактирано от xmas (преглед на промените)

И аз съм я пробвал 1 седмица. Добре се държи. След като сканирах с Есет след нея ми откри само 2 Вируса. Като включим и, че ти говори :blink: Сканирането става много бързо. Също така и интерфейса и е много подобрен. Абе засега и давам отличен, но остава най- важното, колко лови! :rolleyes:

току що си я сложих, но "намерих" един проблем или поне така ми се струва - при заявка за сканиране върху архив не се появява никакъв прозорец и май не се стартира изобщо он деманд сканиране. при някой друг има ли същите проблеми ?

току що си я сложих, но "намерих" един проблем или поне така ми се струва - при заявка за сканиране върху архив не се появява никакъв прозорец и май не се стартира изобщо он деманд сканиране. при някой друг има ли същите проблеми ?

Отметнато ли е да сканира архиви?

не ми даваше резултат от сканиране на който и да е файл - бях със стената на пс туулс. след като я махнах и рестартирах, всичко тръгна на 6.

доста е лека, но за мен сканирането й е леко бавно. има и още какво да се желае откъм евристика

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.