Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Колега ,опитай следното-- Try repairing the avast! installation:

click START -> CONTROL PANEL -> ADD/REMOVE PROGRAMS ->

avast! Antivirus -> CHANGE/REMOVE and select REPAIR.

<<<<Restart>>>>

Старт---Контролен Панел---Добавяне и премахване на Програми----Аваст----Промени/Премахни и ще ти се отвори следният прозорец

след като се възтанови-----Рестартирай.

post-138504-1248694034_thumb.jpg

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 227,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Здравейте.

Проблема е следния: Антивирусната ми е avast!, и като я пуснах откри доОоста заразени файлове,които поставих в клетката..вместо да ги поправя.И въпроса ми е какво да ги правя сега тези заразени файлове ?Не мога да ги изтрия, защото има и от папка windows. :ass: .

Моля ви за помоощ ! :)

:)

И ако може да ми обяснитес по-простички термини,че не съм много но ти с тези работи...[най-вероятно е сега да ми кажете да заведа компа на специалист,ама и аз искам да се науча де Публикувано изображение ]

Редактирано от zuzz
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. се из (преглед на промените)

Здравейте.

Проблема е следния: Антивирусната ми е avast!, и като я пуснах откри доОоста заразени файлове,които поставих в клетката..вместо да ги поправя.И въпроса ми е какво да ги правя сега тези заразени файлове ?Не мога да ги изтрия, защото има и от папка windows. :angry: .

Това,че са от папката Windows не означава,че там не може има заплахи,напротив.

Остави ги там за известно време,да речем две седмици.Ако продължава да се засичат като заплаха,тогава можеш да ги изтриеш.

Когато са в клетката,не са опасни.Ако не ти позволява системата да ги изтриеш от там,тогава ги възстанови,ако не го засече на момента,тогава пусни обновен Avast да сканира,каквото открие,даваш да изтрие.Най-вероятно Avast ще ти поиска рестарт в този случай,съгласи се.

Мойта работа е оплескана... вируса е win32 Sality , пък където и да чета , казват че като преинсталираш windows-а,той пак се връщал... и какво правим сега... :angry:

Мойта работа е оплескана... вируса е win32 Sality , пък където и да чета , казват че като преинсталираш windows-а,той пак се връщал... и какво правим сега... :doh:

Би ли предоставил последния лог от Avast тук в темата?

Би ли предоставилА последния лог от Avast тук в темата?

За какво ти е ? Аз нали ти обясних...

За какво ти е ? Аз нали ти обясних...

Аз нямам проблем с Avast,вие сте тази,която има проблем.

Все пак информацията в лога е много по подробна от това, което вие ми казвате.

Вижте сега пробвал съм може би всичките антивирусни , които сам чувал но досега не сам срещнал такава която е 100% надеждна всички са боклук да ви кажа че може би Symantec AntiVirus 2004 Corporate си върви достатъчно бързо хваща доста вируси и няма много проблеми с нея.И това че все гледате да е 2008 2009 година не значи че като е по нова ще е по-добра то вирусната база данни си е една и съща само дето върви по бавно

И редовно си чистете временните файлове и кукитата и проблеми скоро няма да имате. Разбира се ако сами не се врете само там кадето има вируси :rolleyes:

Здравейте,коментара ви няма връзка с темата,има подходяща такава:

Коя е предпочитаната от Вас антивирусна програма

Правила на форума

Редактирано от: mihnev_sz

искам да питам вирусите, където са в chest след сканиране да ги трия ли или да ги оставя там?

http://tinypic.com/r/v8dg6a/3

Вирусите, и файловете които попадат в клетката са блокирани от Аваст.

Хубаво е първо да ги провериш в VirusTotal, за потвърждение че са опасни, особенно тези които се намират в C/Windows/system32, т.е. това е папката с важни системни файлове, и при грешка на Аваст и изтриване на нещо важно, има вероятност някоя програма, или приложение да не работят, Възможно е даже при рестарт и самия уиндоус да не иска да се зареди.

Това е обаче много малко вероятно, като се има впредвид, че Авст дава малко фалшове. Затова ти препоръчвам да оставяш файловете около седмица в клетката и ако всичко работи нормално, тогава да ги изтриваш и оттам.

Препоръчвам ти също да си почистваш старите точки за възтановяване на системата - system restore.

Одеве я инсталирах и като я стартирам ми дава тази грешкаpost-188036-1249551919_thumb.jpg

Ако проблема продължава след рестарт на системата,деинсталирайте програмата и я изтеглете от официалния сайт.

Обновете програмата при първа възможност и направете пълно сканиране на системата.

Не може да се унинсталира не става.

Изтеглете този инструмент и го запишете на дектопа,влезте в режим safe mode ,стартирайте инструмента и следвайте указанията,след като приключи, рестартирайте.

Avast Pro при предстартовата си проверка неутрализира генератори на троянци, вървящи в комплект с Kingsoft IS 9 Plus. Миналата седмица тези творения руските и австрийските програми не ги ловяха. Чешкият антивирус действително доста е напреднал. Установено при деинсталиране на китайския пакет и последвало инсталиране на Аваст. Интересни китайци - как не им омръзва тази допълнителна потайност - едва ли по подобни начини ще си увеличат ползвателите. Поздрави

Avast Pro при предстартовата си проверка неутрализира генератори на троянци, вървящи в комплект с Kingsoft IS 9 Plus. Миналата седмица тези творения руските и австрийските програми не ги ловяха. Чешкият антивирус действително доста е напреднал. Установено при деинсталиране на китайския пакет и последвало инсталиране на Аваст. Интересни китайци - как не им омръзва тази допълнителна потайност - едва ли по подобни начини ще си увеличат ползвателите. Поздрави

Хе,това мнение ще го копирам за в бъдещо ползване Публикувано изображение Че,ме караше и мене да го пробвам този кралски троянец Публикувано изображение

PC Tools Firewall Plus Free + ThreatFire Free се сработиха при мен отлично с Avast Pro - обаче, ако феновете на McAfee са прави - преместил съм се от трън та на глог... http://www.siteadvisor.com/sites/threatfire.com/summary/ Търся и си намирам подобни занимавки - натрупах рутина в подобни въпросителни и ми е интересно - естествено съзнателно съм избрал комбинацията. Аваст няма нищо против мощното подпомагане от програмите от Австралия. "Кейлогерите" да не се окажат фантасмагорични хипотези!? Комбинацията е необичайно ефективна и мога със седмици да я тествам. Поздрави

Излезе avast! 4.8.1351

Сериозни промени,определено!

Подготвят се нещата за преминаването към версия 5.

preparations for smoother migration to v5 (when it's released) ----подготовка за по-гладка миграция към версия 5 (когато излезе)

Честито!

Здравейте приятели, някой от вас да има проблем със SMS software програмката? Ползвам я от много време но когато включих компютъра днес се случи това:

post-18089-1250694796_thumb.jpg

Здравейте приятели,

някой от вас да има проблем със SMS software програмката?

Ползвам я от много време но когато включих компютъра днес се случи това:

В тази програма и Avira открива вирус W32/Induc.A(при инсталацията)

Очакваме петицата с нетърпение

Редактирано от trix (преглед на промените)

Здравейте приятели,

някой от вас да има проблем със SMS software програмката?

Ползвам я от много време но когато включих компютъра днес се случи това:

Същата работа,спря изтеглянето от : http://www.kaldata.com/comments.php?id=474...p;highlight=sms

Най- добре да се прати файла на: [email protected] / [email protected] .

VIRUSTOTAL-Result: 0/41 (0.00%)

Същата работа,спря изтеглянето от : http://www.kaldata.com/comments.php?id=474...p;highlight=sms

VIRUSTOTAL-Result: 0/41 (0.00%)

Моля някой да изпрати файла вместо мен,тъй като в момента съм ангажиран служебно и ще успея да направя това най рано утре вечер.

Поздрави

Да, това като че ли ще е по-добрия вариант някой да го изпрати или колегата, ако няма нищо против. Трябва да се прати на точно този е-мейл:

Този първия е за техническа поддръжка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.