Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Не е от най-добрите SPYBOT, използвам CounterSpy.

Има отворени теми:

Коя Antispyware (adware) програма предпочитате?

SpyBot Search & Destroy - въпроси, мнения и препоръки

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Няма значение, аз отговарям на момичето.

Безсъдържателните мнения,без обосновка не са желателни.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Здравейте, С avast! Pro 4.7 съм от доста време, но последните няколко седмици ми излиза червеното поле и пише, че абонаментът ми е изтекъл.. Като цъкна на него обаче, ми пише че има още 2771 дена докато изтече.. Та, ако някой може да ми каже защо става така.. ;)

Проблема е следния , изтеглих си Avast! AntiVirus Professional 4.8.1335 и я инсталирах. Но сега немога да я махна , няма я в Add or Remore Programs. Какво да правя , как да я махна ?

Трябва да дръпнеш едно тулче: aswClear.exe. Слагаш го на десктопа - > рестартираш в Safe Mode -> стартираш aswClear.exe (ако avast се намира в папка, която е извън Progam Files, посочи я) -> клик на REMOVE -> рестартираш компа.

Линкове:

*avast! uninstall utility.

*aswClear.exe.

P.S. Нямаше нужда да слагаш Professional, особено ако не е легална. Free версията е предостатъчна.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Трябва да дръпнеш едно тулче: aswClear.exe. Слагаш го на десктопа - > рестартираш в Safe Mode -> стартираш aswClear.exe (ако avast се намира в папка, която е извън Progam Files, посочи я) -> клик на REMOVE -> рестартираш компа.

Линкове:

*avast! uninstall utility.

*aswClear.exe.

P.S. Нямаше нужда да слагаш Professional, особено ако не е легална. Free версията е предостатъчна.

Малко тъпичък въпрос ама ... Как да рестартирам в Safe Mode ? Преди като си рестартирвах компа ми изкарваше нещо от сорта "ако искате да влезите чрез Safe Mode натиснете еди си кво" обаче ся не ми го изписва , а направо ми зарежда Windows-а и не помня как ставаше.

Редактирано от sa6o (преглед на промените)

След като си оправиш системата свали си и ползвай да деинсталация Your Uninstaller и няма да имаш подобни проблеми друг път. Публикувано изображение

sa6o, не прави това, което ти дадоха като съвет:

След като си оправиш системата свали си и ползвай да деинсталация Your Uninstaller и няма да имаш подобни проблеми друг път. Публикувано изображение

Програмите за сигурност си имат деинсталатори.

sa6o, не прави това, което ти дадоха като съвет:

Програмите за сигурност си имат деинсталатори.

И тяхното използване е препоръчително,да не кажа и задължително.

И нищо чудно проблема сега с Avast да се дължи на точно подобен непрепоръчителен начин.

Михнев единственното което не харесвам на Аvast(а и доста важно е че имат обновявания веднъж на ден)тоест компанията малко спи!Иначе Аvast бие всички според мен със скенера в реално време!

Нещо не се вързва? Компанията "спи" ,а дефинициите са на лице?

Забравих да спомена,че става въпрос за безплатната версия, по-честото обновяване е при платения вариант,макар че до сега не съм имал нужда от него(т.е. платената версия на програмата)

Публикувано изображение

Нещо не се вързва? Компанията "спи" ,а дефинициите са на лице?

Забравих да спомена,че става въпрос за безплатната версия, по-честото обновяване е при платения вариант,макар че до сега не съм имал нужда от него(т.е. платената версия на програмата)

Публикувано изображение

Ами то може и през 5 мин да го направиш ,но дефиниции има само на 24 часа!Забележи!

Ами то може и през 5 мин да го направиш ,но дефиниции има само на 24 часа!Забележи!

Как си го обясняваш:

Иначе Аvast бие всички според мен със скенера в реално време!

При "епидемия" са през два часа.

Въпроса за обновяване на вирусни дефиниции мисля,че не подлежи на комантар ... важно е кога ще напишат новите дефиниции.

При Avira Аntivir , също автоматично е заложено през 24 часа,но е една от най-ловящите, според повечето юзъри и не само.Забележи!

=========================================================

avast! 5 is coming… soon!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

За повече информация : http://blog.avast.com/2009/07/20/avast-5-is-coming-soon/

====================================================

Avast!5 впечатлява много от разработчиците на други антивирусни продукти.Може би е един вид уважение.

Едни от тях са Kaspersky : http://forum.kaspersky.com/index.php?showt...p;#entry1041878

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

PC Tools Firewall Plus Free Edition се сработва отлично и с Avast! AntiVirus Professional 4.8.1335 .След като платената версия се предоставя за 60 дни за пробване е добре тази възможност да не се пропуска. Безплатната версия винаги може да се инсталира - липсва май само блокирането на вредоносен скрипт при стартиране на браузъра за влизане в мрежата. Има ли други разлики?

Значи от известно време забелязвам, че както компа си работи нормално и Аваст ми показва, че работят 6 от общо 7 скенера при достьп(щита) в един момент се появява един забранителен знак на иконата на Аваст и пише 0 от 0 работещи скенери ! Не мога да ги пусна по никакьв начин освен рестарт на ОС . Ползвам безплатната версия и ми остават още 7 месеца валидност на ключа, освен това сйм задал парола на самата програма и неможе да се спират или пущат различните скенери без да се вьведе правилния пас. Някойима ли обяснение на проблема ?

Значи от известно време забелязвам, че както компа си работи нормално и Аваст ми показва, че работят 6 от общо 7 скенера при достьп(щита) в един момент се появява един забранителен знак на иконата на Аваст и пише 0 от 0 работещи скенери ! Не мога да ги пусна по никакьв начин освен рестарт на ОС . Ползвам безплатната версия и ми остават още 7 месеца валидност на ключа, освен това сйм задал парола на самата програма и неможе да се спират или пущат различните скенери без да се вьведе правилния пас. Някойима ли обяснение на проблема ?

Възможно е функционалността на програмата да е нарушена от среща с вредоносен код - лично аз при изключен Интернет бих я деинсталирал в подобна ситуация за да я преинсталирам. Ако се повтори - има и доста други алтернативи свързани с контрадействия спрямо неканени гости. Поздрави

Значи от известно време забелязвам, че както компа си работи нормално и Аваст ми показва, че работят 6 от общо 7 скенера при достьп(щита) в един момент се появява един забранителен знак на иконата на Аваст и пише 0 от 0 работещи скенери !

В кой момент,при какви обстоятелства по-точно?

В кой момент,при какви обстоятелства по-точно?

Ami vsichko si raboti nared i v edin moment zabelqzvam malyk zabranitelen znak na AVAST i kato sloza mishkata na ikonkata na avast pishe 0 ot 0 raboteshti skeneri (nemogat da se pusnat rychno) ! Na kompa vsichko si raboti normalno (programi, brauzer....) ot vreme na vreme se poiaviava leko zabaviane-mudnost na sistemata, no nishto drugo .

P.S. Izviniavam se za lat., no v momenta ne moga da pusna kirilica

Не знам каква е причината,че не можете да включите кирилица,но се надявам при следващия коментар да не е така.

Ще ви помоля за един лог ,който ще поставите в съответната тема.На първа страница са дадени инструкции,лога ще представите след като изпълните ==Препоръчителни действия, преди да анализирате с HiJackThis ==

Преместил сьм го в правилната тема . Цяла сутрин сьм сканирал и мисля, че е безмислено да започвам на ново !

Редактирано от slav.bg
Логовете се предоставят в съответната тема за целта (преглед на промените)

Не знам каква е причината,че не можете да включите кирилица,но се надявам при следващия коментар да не е така.

Ще ви помоля за един лог ,който ще поставите в съответната тема.На първа страница са дадени инструкции,лога ще представите след като изпълните ==Препоръчителни действия, преди да анализирате с HiJackThis ==

Колега, това не се дължи на зловреден софтуер. При братовчед ми е по същия начин. Мисля, че XMAS ще знае за какво става въпрос.

Колега, това не се дължи на зловреден софтуер. При братовчед ми е по същия начин. Мисля, че XMAS ще знае за какво става въпрос.

Колега,това че пренасочвам към темата с HiJackThis,не означава, че непременно търся зловреден процес.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1468189

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.