Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

И Вече писах до администратора, а сайта няма опастност да навреди и на други хора, защото вече ги предупредих. В него не влизат повече от 30 човека, сайта е "частен" така да се каже, така че може да сте спокойни. :)

Това е че,може и да е грешно засичане от страна на Avast,но може и да не е.

Не виждам смисъл да продължаваме на сляпо!

В случая ние тук с нищо не можем да помогнем без да е предоставена връзка към въпросния сайт!

Лека вечер!

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

Здравейте,малко помошт стартирам аваста ймаркирам избирам нестава не може да стартира иначе програмата си работи обновявасе сканира но няма интерфейс какво да правя?

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Здравейте,малко помошт стартирам аваста ймаркирам избирам нестава не може да стартира иначе програмата си работи обновявасе сканира но няма интерфейс какво да правя?

Стартирай де-инсталатора на Аваст и избери опцията "Поправи" .

Стартирай де-инсталатора на Аваст и избери опцията "Поправи" .

Направихго нестава пак същото деинсталатора го стартирам от мой компютар добави-премахни програми,промени от там става,в папката на аваст няма деинсталатор

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Направихго нестава пак същото деинсталатора го стартирам от мой компютар добави-премахни програми,промени от там става,в папката на аваст няма деинсталатор

Имах на в предвид да се стартира директно:

Контрол панел-->Всички програми-->Намери Аваст и задръж да се появи подменюто и виж дали де-инсталатора е там и го стартирай.

Имах на в предвид да се стартира директно:

Контрол панел-->Всички програми-->Намери Аваст и задръж да се появи подменюто и виж дали де-инсталатора е там и го стартирай.

Там го няма какво да правя

Изтегли деинсталиращия модул тогава,запиши го на дектопа и го стартирай,от менюто избираш "Поправи".

Изтегли

Контрол панел - добавяне и премахване на програми (Add/Remove programs)

или според мен по-добрия вариант:

http://www.avast.com/eng/avast-uninstall-utility.html

Изтегли деинсталиращия модул тогава,запиши го на дектопа и го стартирай,от менюто избираш "Поправи".

Изтегли

Ето

Контрол панел - добавяне и премахване на програми (Add/Remove programs)

или според мен по-добрия вариант:

http://www.avast.com/eng/avast-uninstall-utility.html

Ето

Стартирай инструмента под Safe Mode. Ако не знаеш какво и как се минава в Safe Mode, Прочети тук:

http://www.kaldata.com/info.php?id=595

С една дума деинстлация-преинсталация най добре аз съм на чинаешт

С една дума деинстлация-преинсталация най добре аз съм на чинаешт

Не, защо, няма смисъл. Това е дребен проблем, не е трудно. Ще се справиш

Не, защо, няма смисъл. Това е дребен проблем, не е трудно. Ще се справиш

Неможах дасе оправя с сейф мод се пак съм начинаещ,дейнсталирахя ия инсталирах наново свалих версията от офицялния сайт ключа от друго място регистрирахя изписвами че имам 1755 дни,ако не засекат ключа каква е разликата между хом и про версията,ако нее голяма даси инсталирам хом версйята с някоя добавка към нея да върши същата работа като про някой скенер примерно дасе сработват.

Неможах дасе оправя с сейф мод се пак съм начинаещ,дейнсталирахя ия инсталирах наново свалих версията от офицялния сайт ключа от друго място регистрирахя изписвами че имам 1755 дни,ако не засекат ключа каква е разликата между хом и про версията,ако нее голяма даси инсталирам хом версйята с някоя добавка към нея да върши същата работа като про някой скенер примерно дасе сработват.

http://www.avast.com/eng/avast-compare-home-professional.html

Лично според мен не ти е нужна Pro версията, но както си решиш.

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

накои да има инфо за аваст 5 кога официално ште е старта иначе бетата се даржи много добре. :) :) :cool:

В час по информационни технологии с госпожата се опитахме да разнищим един проблем свързано до един от компютрите. Един "нахален" вирус не можахме да го изчистим. Антивирусната система е avast. Изглежда целият компютър е заразен и от един вирус целия компютър даде накъсо. Въпросът е, че никога не съм работил с тази антивирусна система. Ако някой може да ми каже как да се оправи ще помогнете не само на мен, но и госпожата :)

Може да пробвате с някоя друга антивирусна, която се справя с малките вируси. "MalwareBytes AntiMalware"

Благодаря ви и на двамата :)

Снощи сканирах цялата машина с аваст хоум едишън и не намери нито един вирус.Чу се , че някой напълнил мрежата с вируси и веднага пуснах антивирусната.

Но след като се загледах в записаната информация в дневника на аваст забелязах, че има наличие на trojan . Сами ще видите. Искам да питам какво е редно да направя и какво е това, което е засякла програмата?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от tomb raider (преглед на промените)

tomb raider ,като не знаеш какво да правиш,настрой двата скенера на тих режим,така няма нужда от намеса

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Защо не се обновява до 4.8.1358,от сайта се тегли старата 4.8.1356?!

Редактирано от trix (преглед на промените)

tomb raider ,като не знаеш какво да правиш,настрой двата скенера на тих режим,така няма нужда от намеса

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Защо не се обновява до 4.8.1358,от сайта се тегли старата 4.8.1356?!

много просто.все още няма такава версия.справка: http://avast.kaldata.com/
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.