Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

Разбира се , че е съвместима Спаибота няма резидентен скенер и не си пречат. Ползвам от доста време и двете програми безпроблемно. Ползвай този сайт за въпроси относно Аваст.

1.Spybot има резидентна защита,друг е въпроса,че има опция за изключването и.

2.Въпросния модул заема доста ресурси,окол 20 000 К,което не е никак малко за защита от това ниво.Само за сравнение:KIS 2009 заема около 15 000К

3.Avast Home има вграден такъв от версия 4.8

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 227,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

1.Spybot има резидентна защита,друг е въпроса,че има опция за изключването и.

2.Въпросния модул заема доста ресурси,окол 20 000 К,което не е никак малко за защита от това ниво.Само за сравнение:KIS 2009 заема около 15 000К

3.Avast Home има вграден такъв от версия 4.8

Mihnev,Аз като им казвам някои да чете това което пиша!!!

Не мога да махна Аваст-а. Пробвах с Your unistaller, но тя не са маха, а компа започна да забива. Как да я махна?

Mihnev,Аз като им казвам някои да чете това което пиша!!!

Бе като гледам колко глупости се изписаха.Спайбота и Аваста НЕ си пречат!От 2 години ползвам Аваста и от 4 Спайбота с включен Тий таймер нямам никакви проблеми с тях.Жабок няма смисъл да деинсталираш Спайбота от това само ще загубиш.

....Само за сравнение:KIS 2009 заема около 15 000К

Айдееее...рекламката пак тръгнА в позната посока.... "върти го, печи го"....все натам клоним.... ;) Евгений ако знае кво рамо получава тук, би трябвало да ви пусне поне 1 година фрий ползване на КИС Публикувано изображение

Не мога да махна Аваст-а. Пробвах с Your unistaller, но тя не са маха, а компа започна да забива. Как да я махна?

Изтегли това от тук http://www.avast.com/eng/avast-uninstall-utility.html и следвай препоръките.

avast! помощна програма за деинсталиране

Понякога не е възможно да деинсталирате avast! стандартния начин - чрез Add / Remove Programs в контролния панел. В този случай, можете да използвате помощната програма aswClear деинсталация.

Как да деинсталирате нашия софтуер използвате aswClear.exe:

Изтегли aswClear.exe върху вашия работен плот

Стартирайте Windows в безопасен режим(safe mode)

Отворен (изпълни) помощната програма за деинсталиране

Ако сте инсталирали avast! в друга папка, отколкото по подразбиране, да преглеждате за него. (Забележка: Бъдете внимателни! Съдържанието на папката, която изберете ще бъдат изтрити!)

Щракнете върху Премахване

Рестартирайте вашия компютър

Редактирано от sister (преглед на промените)

Айдееее...рекламката пак тръгнА в позната посока.... "върти го, печи го"....все натам клоним.... ;) Евгений ако знае кво рамо получава тук, би трябвало да ви пусне поне 1 година фрий ползване на КИС Публикувано изображение

Като имаш на впредвид ,че ESET NOD32 консумира по-малко.

Това как ще го коментираш? Предполагам,че сега трябва да получа едногодишен лиценз от ESET?

Пишеш глупости.

Бе като гледам колко глупости се изписаха.Спайбота и Аваста НЕ си пречат!От 2 години ползвам Аваста и от 4 Спайбота с включен Тий таймер нямам никакви проблеми с тях.Жабок няма смисъл да деинсталираш Спайбота от това само ще загубиш.

Никой не е споменавал думата "проблеми",коментираме,че просто е излишно товаренето на системата с два anti-spyware модула в защита реално време.И още повече,че на SpyBot не са оправдани ресурсите за това, което върши в реално време.

Преди да определиш написаното като "глупости" ,преди това чети, а не м/у редовете.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Айдееее...рекламката пак тръгнА в позната посока.... "върти го, печи го"....все натам клоним.... :speak: Евгений ако знае кво рамо получава тук, би трябвало да ви пусне поне 1 година фрий ползване на КИС Публикувано изображение

Имам легални ключове за една година и за КИС и КАВ,но повече от 10 дена не съм се задържал с една антивирусна,а и всички които пишат тук непрекъснато ги редуват.Редувай ги и ти така ще има повече лични впечатления и мнения за всички антивирусни програми.

Пробвай новия Аваст про.1296 поне за седмица съпостави го с други които си ползвал и пиши нали това е целта на форума и темата.Ще установиш сам дали тези тестове в които Аваст е на последно място са достоверни.

Ще установиш сам дали тези тестове в които Аваст е на последно място са достоверни.

Естествено че не са. Аваст има голямо развитие и винаги е конкурирал "големите" както определяте продуктите на Касперски" /под големите не включвам продуктите на Есет , който за мен са голяма трагедия/ . Засега най-добри са Касперски , заради желязната ръка с която "управляват" системата и не дават нищо да се свърши без да е разрешено. Лично за мен това не е подходящо, още повече че нямам лиценз и няма да ми се занимава да търся ключове и т.н.

Затова карам на Аваст. Относително добра защита /безплатна при това/, и винаги може да се разчита на поддръжката им във Аваст БГ форума и XMAS , за разлика от някои други фирми които се изживяват като лидери. Публикувано изображение

Извинявай,че те занимавам,но ако искаш можеш и да добавиш Avira!!!!

Като имаш 2 Антивирусни още по-добре.........

Ти знаешли какво става с 2 Antispy заедно? :)

Може да сложиш Spybot ,но не в реална защита-значи изклиyчен Tea Timer

Последно оставам само на Аваст и ако нещо има проблеми /дано няма/ ще инсталирам и сканирам с допълнителни програми. Явно един е малко, а двама са много.

Извинявай,че те занимавам,но ако искаш можеш и да добавиш Avira!!!!

Като имаш 2 Антивирусни още по-добре.........

Ти знаешли какво става с 2 Antispy заедно? :)

Може да сложиш Spybot ,но не в реална защита-значи изклиyчен Tea Timer

Ползвам Аваст и спайбот от доста време , наистина изключил съм Tea Timer защото не виждам голяма полза от него пък и не ми е необходим Аваст си върши работата. Спайбот пускам понякота да сканира за промъкнали се гадинки и за имунизация. Пробвал съм и с включен Tea Timer и конфликти не е имало. ;)

Аре стига препирни. Конкретен въпрос. В настройките на програмата има така нареченият " ТИХ РЕЖИМ" някой би ли ми казал какво точно става тихото.... Отдавна се опитвам да намеря начин да настроя програмата така,че да не изкачат съобщения и да вият сирени,а да блокира тихо и ефективно. В настройките е упоменато Тих режим-за всички отговори които е нужно да се дадат отговора е НЕ...Някой пробвал ли е и нека сподели.Аз съм го пробвал отдавна но пак изкачаше прозореца и виеше сирената. Искам тих убиец не да вдига шум и да чака на мене да взема решение.

Аре стига препирни.

Конкретен въпрос.

В настройките на програмата има така нареченият " ТИХ РЕЖИМ" някой би ли ми казал какво точно става тихото....

Отдавна се опитвам да намеря начин да настроя програмата така,че да не изкачат съобщения и да вият сирени,а да блокира тихо и ефективно.

В настройките е упоменато Тих режим-за всички отговори които е нужно да се дадат отговора е НЕ...Някой пробвал ли е и нека сподели.Аз съм го пробвал отдавна но пак изкачаше прозореца и виеше сирената.

Искам тих убиец не да вдига шум и да чака на мене да взема решение.

Ето ги настройките за тих убиец само показва съобщения но прекъсва връзката без да пита.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето го и в действие преди да съм разрешил каквото и да било не ми даде шанс.

Публикувано изображение

Нали това казвам,че пак пита за действие.Искам като забележи нещо да не пита за действие а да режи главите тихичко :P При свободно време ще поекспериментирам

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нали това казвам,че пак пита за действие.Искам като забележи нещо да не пита за действие а да режи главите тихичко :)

При свободно време ще поекспериментирам

Пита защото аз съм сложил отметки на ограденото с червено.

Публикувано изображение

Махаш отметките и се пробвай тук,дори и да дадеш запис въобще и не тръгва да се сваля и да искаш не може това е

http://ia-scanner-pro.com/download/IAInstall.exe
Опасно който не знае какво прави да не се и пробва!

Ето ти резултат без отметки на блокера след като съм дал запис на харда.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще имаш вирус на харда когато цъфнат налъмите.Приятно ползване на „тихия убиец” Аваст 1296 напълно автоматизиран при откриване на зарази.

Редактирано от sister (преглед на промените)

По-добре спри само звуците. Защо да прекъсва връзката, ами ако искам да видя какво се е опитало да ме атакува... Публикувано изображение

Последно оставам само на Аваст и ако нещо има проблеми /дано няма/ ще инсталирам и сканирам с допълнителни програми.

Явно един е малко, а двама са много.

Anti-spyware и anti-rootkit функциите са вградени в сканиращият енджин на програмата - това означава, че когато програмата извършва старндартна проверка, тя проверява и за spyware/rootkit приложения. Няма нужда от допълнителни настройки.

Откакто минах на „тих режим” с Аваст про.1296 смея да твърдя че се справя много по-добре,реагира много по-бързо и спира инфекциите навреме.С този „тих режим” стана неузнаваем разликата е огромна в положителна посока.Липсва ми хубавия звук който издаваше при откриване на зараза,но всяко нещо си има цена.

Откакто минах на „тих режим” с Аваст про.1296 смея да твърдя че се справя много по-добре,реагира много по-бързо и спира инфекциите навреме.С този „тих режим” стана неузнаваем разликата е огромна в положителна посока.Липсва ми хубавия звук който издаваше при откриване на зараза,но всяко нещо си има цена.

Реагира по бързо по същата причина поради която уина стартра по бързо без разните там звуци и екстри. Трябва да тествам и аз тоя режим най-после.

Пък ако толкоз ти липсва сирената си я сложи на входящо съобщение в скайп или айсикю Публикувано изображение

Редактирано от TheTerminator (преглед на промените)

Да хареса ми как реагира.Но дали има някаква възможност да не изкача и това съобщение а само да реагира.Без въпроси,а директно да блокира връзката.

Публикувано изображение

Пита защото аз съм сложил отметки на ограденото с червено.

Публикувано изображение

Махаш отметките и се пробвай тук,дори и да дадеш запис въобще и не тръгва да се сваля и да искаш не може това е

http://ia-scanner-pro.com/download/IAInstall.exe
Опасно който не знае какво прави да не се и пробва!

Ето ти резултат без отметки на блокера след като съм дал запис на харда.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще имаш вирус на харда когато цъфнат налъмите.Приятно ползване на „тихия убиец” Аваст 1296 напълно автоматизиран при откриване на зарази.

Мерси получи се.Ще пробвам и други адреси и файлове.

zdraweite.iskam da mi preprora4ate kakwa stena da si instaliram i ot kade moga da si ia swalia.blagodaria.

zdraweite.iskam da mi preprora4ate kakwa stena da si instaliram i ot kade moga da si ia swalia.blagodaria.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1070484

В процеса на инсталация избираш само инсталиране на стената,като махаш чавката за антивируса.

Успех Публикувано изображение

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1070484

В процеса на инсталация избираш само инсталиране на стената,като махаш чавката за антивируса.

Успех Публикувано изображение

В допълнение към никси...в прогреса на инстлция на самата стена избираш само Firewall и слгаш чафка на Lеak protection...оглеждай се на едно място има 3 малки отметки в долия край на прозореца-ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГИ ПРЕМАХНИ...след инсталация Добави аваст и ъпдейта му в доверените на комодо и добави комодо в изключенията на аваст :hush:

пп:И пиши на кирилица

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.