Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

New Version Version 4.8.1287 November 18, 2008 improvements in the malware submission system minor improvements in some unpackers improvements in the rootkit scanner Network Shield: solved a problem occurring on systems with missing TCP stack

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

New Version

Version 4.8.1287

November 18, 2008

improvements in the malware submission system

minor improvements in some unpackers

improvements in the rootkit scanner

Network Shield: solved a problem occurring on systems with missing TCP stack

Ха, мойта още не е изревала, чакай да го направа сега да не земе да ми скърца когат не трябва :speak:

Знам,че моето мнение не е миродавно,но и аз си имам такова!

Бях ползвала Avast още през версия 4.7 и не ми допадна както и Kaspersky версия 6 и 7!

Тези 2 програми ми харесват вече от новите им версии и имат добър напредък за 1 година.Avira ми беше първата програма която си сложих!(Avira Free)

В началото както всеки,компа ми беше с Nortun и така се заразих,че компа ми блокира напълно.Много се 6ашнах и моя приятел ми се разкрещя,че нещо съм my направила!!!Аз много плаках,защото нищо не бях направила а той ме обвиняваше.

Това ме накара и мотивира да наyча възможно повече и да искам да наyчавам повече(сега аз my оправям компа,че и на негови приятели-а mejdy дрyгото по-късно разбрах,че сме се заразили от LimeWire)

За мен има челна тройка от програми които се борят и може би ще е така през следващата година!

няма да слагам WebWasher защото...

1.GDATA-Avira

2.Икаруст-Avast(Avast големи постижения за 1 година)

3.F-Secure-Kaspersky(последен е Каспер,въпреkи много добрата направа като програма от Лабораторията още спят и са мyдни за да е както е бил преди)

Avast няма намерение да се предаде,за това 3 дни-3 версии!

Знам,че моето мнение не е миродавно,но и аз си имам такова!

Бях ползвала Avast още през версия 4.7 и не ми допадна както и Kaspersky версия 6 и 7!

Тези 2 програми ми харесват вече от новите им версии и имат добър напредък за 1 година.Avira ми беше първата програма която си сложих!(Avira Free)

В началото както всеки,компа ми беше с Nortun и така се заразих,че компа ми блокира напълно.Много се 6ашнах и моя приятел ми се разкрещя,че нещо съм my направила!!!Аз много плаках,защото нищо не бях направила а той ме обвиняваше.

Това ме накара и мотивира да наyча възможно повече и да искам да наyчавам повече(сега аз my оправям компа,че и на негови приятели-а mejdy дрyгото по-късно разбрах,че сме се заразили от LimeWire)

За мен има челна тройка от програми които се борят и може би ще е така през следващата година!

няма да слагам WebWasher защото...

1.GDATA-Avira

2.Икаруст-Avast(Avast големи постижения за 1 година)

3.F-Secure-Kaspersky(последен е Каспер,въпреkи много добрата направа като програма от Лабораторията още спят и са мyдни за да е както е бил преди)

Avast няма намерение да се предаде,за това 3 дни-3 версии!

Моето мнение е че на Аваст му липсва проактивна защита,много лесно може да бъде елиминиран,лесно му се налагат забрани и не налага контрол над ОС като KAV.Единствено поради тази причина го нареждам след продукта на Касперски.

Моето мнение е че на Аваст му липсва проактивна защита,много лесно може да бъде елиминиран,лесно му се налагат забрани и не налага контрол над ОС като KAV.Единствено поради тази причина го нареждам след продукта на Касперски.

Аз говоря за програми които засичат в най-големи проценти!!!!И както споменах по-горе Каспер е добре направен само,че от Лабораторията се греят на стара слава!

Иначе като програми за мен има само 2-Avira i Kaspersky

Аз говоря за програми които засичат в най-големи проценти!!!!И както споменах по-горе Каспер е добре направен само,че от Лабораторията се греят на стара слава!

Не си напълно права.Бюрократи навсякъде колкото искаш.Според мене не е важно колко лови дадена програма,а по какъв начин реагира на заплахите.Скоростта на реакция при евентуална вирусна активност.Защото като гледам скоростта на Аваст по отношение на обновяванията нещо не ми допада особенно.Именно заради това.

Колко версии за колко дни...важно ли е колко са?Те се разработват с години и като гледам май напоследък се надскачат с промоции и други екстри.От което печели негово величество потребителят.НИЕ Публикувано изображение

Защо се впечатли толкова от това,че хванал повечко от Касперски например?

А,нима лови всичко...защото знам как мълчи като риба на гадни файлове :angry:

Има и други.Тези са ти по сърце на тебе.На мене също но това не е важно.Важното е на ползващият да му харесват и да е в безопастност.

Поздрави

Не си напълно права.Бюрократи навсякъде колкото искаш.Според мене не е важно колко лови дадена програма,а по какъв начин реагира на заплахите.Скоростта на реакция при евентуална вирусна активност.Защото като гледам скоростта на Аваст по отношение на обновяванията нещо не ми допада особенно.Именно заради това.

Колко версии за колко дни...важно ли е колко са?Те се разработват с години и като гледам май напоследък се надскачат с промоции и други екстри.От което печели негово величество потребителят.НИЕ Публикувано изображение

Защо се впечатли толкова от това,че хванал повечко от Касперски например?

А,нима лови всичко...защото знам как мълчи като риба на гадни файлове :)

Има и други.Тези са ти по сърце на тебе.На мене също но това не е важно.Важното е на ползващият да му харесват и да е в безопастност.

Поздрави

Това са глyпости!!!Защо тогава Kaspersky вадят вече трета версия за тази година???

Всичко е комерсиалност нали триaбва да се вадят пари!!!Да не мислиш,че някои ще ти прави free програми и ще си дава толкова зор за Алилyя!

Kaspersky също прави Промо,но целта е хората да се закачат и да си бръкнат в джобовете.

Каспер също дава фалс позитиф!Не мислиш ли,че Икарус дава доста фалс позитиф,но това не my пречи да е по-добър от ....

За 1 домпашен потребител най-добрия варiянt е Avira Free или Avast или AVG.Това е достатъчно.Моля,.....останалите нормални потребители не се заразяват умишлено и не ходят да търсят кракове и пачове!!!!!!!!!!!!!!!!!

Те не са NON STOP в форум калдата : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=98085

За съжаление трябва да се съглася. Касперски знае какво прави. Просто си бачка и държи изкъсо всичко.

Това са глyпости!!!Защо тогава Kaspersky вадят вече трета версия за тази година???

Всичко е комерсиалност нали триaбва да се вадят пари!!!Да не мислиш,че някои ще ти прави free програми и ще си дава толкова зор за Алилyя!

Kaspersky също прави Промо,но целта е хората да се закачат и да си бръкнат в джобовете.

Каспер също дава фалс позитиф!Не мислиш ли,че Икарус дава доста фалс позитиф,но това не my пречи да е по-добър от ....

За 1 домпашен потребител най-добрия варiянt е Avira Free или Avast или AVG.Това е достатъчно.Моля,.....останалите нормални потребители не се заразяват умишлено и не ходят да търсят кракове и пачове!!!!!!!!!!!!!!!!!

Те не са NON STOP в форум калдата : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=98085

Това към мене ли беше :speak:

Вадят трета версия и ще извадят още едно зайче Публикувано изображение скоро. Защо вадят? Защото има нужда - версия 8 излезе доста по рано отколкото трябваше.

Мерси за съвета ти

За пореден път си права за всичко аз го приемам като комплимент.Ти представяш ли си ако нямаше такива като нас този форум на какво щеше да прилича,на пенсионерски клуб "На кого колко му е голяма пенсията" .Изкушавам се да пробвам последната версия на Аваст изключителна програма,но ми е трудно да се разделя с Касперски за което ти имаш голяма вина.Но не се чувствай виновна чувствай се много виновна :)

За пореден път си права за всичко аз го приемам като комплимент.Ти представяш ли си ако нямаше такива като нас този форум на какво щеше да прилича,на пенсионерски клуб "На кого колко му е голяма пенсията" .Изкушавам се да пробвам последната версия на Аваст изключителна програма,но ми е трудно да се разделя с Касперски за което ти имаш голяма вина.Но не се чувствай виновна чувствай се много виновна ;)

Радвам се че някак си те накарах да пробваш Каспер които толкова плиyеше и подиграваше...радвам се,че спря да се заяждаш с nikssi!!!

Радвам се,че напредваш а също се радвам,че 2 безплатни програми биха на теста!!!

Радвам се за тези напредаци и ми е гадно за някои изоставащи.Най добра като програма направена е Каспер,но не е на 1 място!

Искам да кажа,че както и вече съм го казвала.

Миличко радвам се,че и ти откри Америка....но Америка е в Немската част!!!

Публикувано изображение

С коя защитна стена мога да комбинирам Avast 4.8 Pro ,така че да не си пречат по между си.Дайте предложения.

С коя защитна стена мога да комбинирам Avast 4.8 Pro ,така че да не си пречат по между си.Дайте предложения.

С Comodo се разбират, и King of Kings да каже с zone alarm как е, но мисля че нямаше проблем.

Коментар: #541

Сработва се много добре.само,че изборът, е на лична преценка. И трите са леки,но с различни "характери" ;)

С Comodo се разбират, и King of Kings да каже с zone alarm как е, но мисля че нямаше проблем.

Сработва се и с Zone Alarm

Сработва се и с Zone Alarm

С коя версия по-точно,би ли уточнил?Ако може и линк към нея.

С коя версия по-точно,би ли уточнил?Ако може и линк към нея.

Последната версия която ползвах беше ZoneAlarm Pro 7.0.483.000

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Сложих Comodo,малко се поизмъчих докато я настроя,но стана.Ще видим как ще се държи.Струва ми се малко параноична.

Здравейте, Интересува ме има ли начин да се настрои Аваст да предприема сам действия ако има вирус, например да трие или чисти, без да задава излишни въпроси? Нещо като "Silent mode" за потребители без никакъв опит и такива дето изпадат в паника от всяко съобщение на компютъра. По подразбиране изкарва прозорец, на който пита какво да прави с този вирус. Мерси.

Редактирано от kamelot (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

някой пробвал ли е новия Аваст 1296 про.има добавени нови модули.с подходящи настройки пита за всичко което иска да чете,отваря,трие или създава нови файлове например за ъпдейти на уиндоус.докато не позволиш чака и не допуска нищо да се случи без вашето знание и разрешение.попаднах на сайт и нещо искаше да направи някакъв файл за запис без да съм го искал но аваст ме информира и забраних действието.може ли да се инжектира вирус без да е направил преди това файл на твърдия диск?

Редактирано от sister (преглед на промените)

По скоро Avast 5 :)

За сега има информация, че ще излезе през първата половина на 2009, въпреки че това е доста голям период, но само това е известно за сега.

Някои от известните за сега неща:

- ще има няколко версии - самостоятелно приложение за антивирус.

-ще има и Аvast! Suite - което ще представлява цялостна защита за компютъра - антиспам, огнена стена и др. (възможно е да има и самостоятелна огнена стена, но това е под въпрос за сега)

- ще има изцяло нов интерфейс , скиновете ще отпаднат

- най-вероятно VRDB ще бъде премахнат от програмата, тъй като тази технология е много стара и не е особенно ефективна вече.

- ще има проактивна защита - анализиране на поведението

Благодарение на : xmas

Информация във форумите : Avast Web forum

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Добра новина, надявам се да не прекратят безплатната версия.

Благодарение на : xmas

според мен много скоро Аваст ще стане втората най-добра антивирусна програма в света след КАВ/КИС.много надеждна и мощна програма трудно може да и се попречи да извърши зададената и команда като Касперски е.това е бета версия но работи изключително стабилно,а какво остава за финалната.жалко за хубавия скин ще ми липсва,но се надявам да сложат някой сериозен като стария сив респектиращ.

Добра новина, надявам се да не прекратят безплатната версия.

Пакета на Аваст,най- вероятно ще е платен,според мен,дано да греша.

Аз вече реших да не ползвам платени програми за сигурност,не че нямам възможност,просто ги доказвам пред платените,че на някои не са оправдани парите. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.