Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avast Anti-Virus Free/Pro/IS - проблеми, въпроси, мнения, обсъждане-част 1

Featured Replies

На Аваст освен по мейла има ли друг начин да им се пращат съмнителни файлове?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 224,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors:

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам,

• Проблемът е в това, че не мислят ама грам не са помислили за това, което са искали да направят. Първата бета версия, която пуснаха даже алфа версия не можеше да се нарече, при което имаше само две-три

Публикувани изображения

За мен avast! е най добрата антивирусна програма. Преди бях с версия 4.8 но тя ми товареше много компютъра , но тази новата версия 5 се държи много добре и не се чувства че е върху системата. Чудесна програма.

Пребих се да търся къде е опцията в Аваст за изпращане на файлове и не я намерих.Обяснете моля :)

Пребих се да търся къде е опцията в Аваст за изпращане на файлове и не я намерих.Обяснете моля :)

Няма такава....и аз не забелязах да има!

Лошото е че като пращам проби по мейла и няколко пъти засичат че има вирус и получавам предупреждения :)

Лошото е че като пращам проби по мейла и няколко пъти засичат че има вирус и получавам предупреждения :)

Слагай парола и няма да засичат. Аз така правя. В писмото не забравяш да упоменеш каква е паролата!

Слагай парола и няма да засичат. Аз така правя. В писмото не забравяш да упоменеш каква е паролата!

Ей да бе мерси за подсещането :) :) :)

Слабо сте търсили.Вкарвате файла ,който смятате за вреден в клетката.После влизате в клетката и давате с дясно копче на желания файл и избирате Изпращане за вирусен анализ :)

Слабо сте търсили.Вкарвате файла ,който смятате за вреден в клетката.После влизате в клетката и давате с дясно копче на желания файл и избирате Изпращане за вирусен анализ :cool:

А да сега го направих мерси за помощта :clap:

Sandboxa на Аваст не работи добре Старгирам юторент вътре и той свободно си записва на реалния хард :cool:

Слабо сте търсили.Вкарвате файла ,който смятате за вреден в клетката.После влизате в клетката и давате с дясно копче на желания файл и избирате Изпращане за вирусен анализ :yanim:

Евала!!!

Ама докато открия как се вкарва ръчно в клетката... с десен бутон! :cool:

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :cool::yanim: :yanim: . Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors: :wors: :wors:

Avast Anti-Virus Free е много добра(даже една от най-добрите). :cool::yanim: :yanim: .

Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :wors: :wors: :wors:

Твоят избор е Avast, но не значи че е най - добрата! И аз си сложих Avast преди 4 часа, а колкото до ESET NOD 32 винаги съм предпочитал него. В смисъл всеки потребител харесва различна антивирусна програма. например на тебе ти харесва Аваст, на мене НОД, на треи Norton. Всеки е свикнал с определен продукт затова изреченията от типа " Слагайте еди какво си " не са умесни. Все пак няма 100% качествен софтуер!

Твоят избор е Avast, но не значи че е най - добрата! И аз си сложих Avast преди 4 часа, а колкото до ESET NOD 32 винаги съм предпочитал него. В смисъл всеки потребител харесва различна антивирусна програма. например на тебе ти харесва Аваст, на мене НОД, на треи Norton. Всеки е свикнал с определен продукт затова изреченията от типа " Слагайте еди какво си " не са умесни. Все пак няма 100% качествен софтуер!

+ 1

Не казвам че аваст е най-добрата,а че е една от най-добрите.Мойте наблюдения и тестове сочат че е по-добра от eset smart security която е по-добра от nod 32.За мен най-добра си остава avg,но и аваст-а също е много добър.Това са двете най-добри антивирусни за мене,но както каза всеки си има свой избор и предпочитания.

абсолютно вярно

това на нищо не прилича

Редактирано от stivandim (преглед на промените)

Не казвам че аваст е най-добрата,а че е една от най-добрите.Мойте наблюдения и тестове сочат че е по-добра от eset smart security която е по-добра от nod 32.За мен най-добра си остава avg,но и аваст-а също е много добър.Това са двете най-добри антивирусни за мене,но както каза всеки си има свой избор и предпочитания.

Това на базата на колко годишен опит го установихте, защото не смятам, че сте се занимавали достатъчно дълго време в сферата на компютърната сигурност.

Това на базата на колко годишен опит го установихте, защото не смятам, че сте се занимавали достатъчно дълго време в сферата на компютърната сигурност.

От9/10 месеца се занимавам с тестове(не вярвам че е достатъчно).До сега съм тествал няколко софтуера за защита,и в горния ми пост споделих мойте ЛИЧНИ впечатления.Мога и да греша де,но това са резултати от мойте наблюдения.

Извинявам се ако съм обидил някой.

Защо така всички в купом се накачулихте на момчето???? Ще го разкъсате бе! :) Човека си казва мнението...има право на това, нали? А кой и до колко ще му вземе мнението под внимание е друг въпрос! Не е хубаво това, което правите...с който и да било! Нито е нападал някого, нито е обиждал някого! Човека просто си казва мнението в един свободен за мнения, форум!

Редактирано от ess (преглед на промените)

Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :):D:cool:

Редактирано от stivandim (преглед на промените)

Хора,забравете за нод и подобни простотии.Слагайте Avast Anti-Virus Free! :):D:cool:

това пък е пълна простотия

няма ли кой да санкционира подобни изяви

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Много се нерва от прекалената реклама на софтуери за защита като нод.Заради това казах че е простотия.Айде още малко и в темата хората против мнението ми ще почнат да предлагат други софтуери за защита.Аз такова нещо направил ли съм-не.

Защо така всички в купом се накачулихте на момчето???? Ще го разкъсате бе! :) Човека си казва мнението...има право на това, нали? А кой и до колко ще му вземе мнението под внимание е друг въпрос! Не е хубаво това, което правите...с който и да било! Нито е нападал някого, нито е обиждал някого! Човека просто си казва мнението в един свободен за мнения, форум!

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам, когато някой който доскоро попита как да програмира своя антивирусна програма и как се спира Autorun-a на Windows-a да дава такива заключения без аргументи. Добре, човека си има свое мнение и аз уважавам това, но сега да казва махайте това и слагайте avast! не съм съгласен. Да avast! дръпнаха много и им го признавам (дори в Avira виждат прогреса им), но повечето са на приливи и отливи...ще има и Avira 10, ще има и avast! 6 и т.н. А ти не се прави на защитник на момчето, защото те знаем, че си с avast! в момента...и си мениш мненията като хамелеон. Когато беше с NOD32, дума не даваше да се обели против нея. Не казвам, че трябва цял живот да си стоиш с NOD32 - видял си потенциала, който предлага безплатнo avast! и си се възползвал, но за мен една антивирусна е като да си фен на даден футболен отбор - в добри или лоши моменти ги подкрепяш пред екрана...независимо дали са на върха или губят ! :D

Не си прав ! Аз даже не съм фен на NOD32, но реалностите са други. Следя достатъчно на брой форуми за да виждам как се представят повечето програми за сигурност. Аз не нападам никого, но много обичам, когато някой който доскоро попита как да програмира своя антивирусна програма и как се спира Autorun-a на Windows-a да дава такива заключения без аргументи. Добре, човека си има свое мнение и аз уважавам това, но сега да казва махайте това и слагайте avast! не съм съгласен. Да avast! дръпнаха много и им го признавам (дори в Avira виждат прогреса им), но повечето са на приливи и отливи...ще има и Avira 10, ще има и avast! 6 и т.н. А ти не се прави на защитник на момчето, защото те знаем, че си с avast! в момента...и си мениш мненията като хамелеон. Когато беше с NOD32, дума не даваше да се обели против нея. Не казвам, че трябва цял живот да си стоиш с NOD32 - видял си потенциала, който предлага безплатнo avast! и си се възползвал, но за мен една антивирусна е като да си фен на даден футболен отбор - в добри или лоши моменти ги подкрепяш пред екрана...независимо дали са на върха или губят ! :blink:

не си ме разбрал правилно! Не подкрепям нападки срещу НОД или която и да е друга! Подкрепих момчето изхождайки от презумпцията, че то има право на собствено мнение! Дали това мнение се харесва на околните или не, е друг въпрос, но не трябва да нападаш човек, само защото има мнение, различно от твоето! Подркепих момчето принципно, за това, че има право на мнение, има право да го каже! Нападйки го вие казвате косвено: "Нямаш право на ТАКОВА мнение!" Това вече е вмешателство в личната свобода и право на изказ!

Що се касае до мен- не веднъж съм казвал, че аз не съм привърженик на фенството, особено на сляпото фенство! Подхождам прагматично! Пробвам различни програми...виждам, сравнявам.....оценявам. До сега не бях ползвал Аваст, и за момента ми прави изключително добро впечатление новата версия. Винаги се стремя да оценявам обективно нещата, виждам добрета страни, но никога не премълчавам недостатъците...независимо за какво става въпрос! Ако нещо не ми харесва- просто го казвам! Такъв съм! А много от вас точно това ви дразни! Случая с момчето е аналогичен! Може да не е прав, но начина по който го нападнехте не е достоен! :ph34r:

Редактирано от ess (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.