Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за волейбола

Featured Replies

Като гледам коментарите Ви, мисля че наште са правили мускули като са вдигали я бира, я некъв друг алкохол. Жалко. Публикувано изображение.

• Отговори 796
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние и французите сме най-прецакани ... каквото и да си говорим утре Бразилия ще бие братушките и то за жалост ще е с по-малко от 19 точки разлика .... а за другото сме си виновни ние! Дано поне за Европейското се подготвят добре, че там ни е по-належащо а и Боян вече трябва да е титуляр на мястото на Владо, и с Пушката сме #1

Франция изхвърча от битката за медалите

Публикувано изображение

От Димитър Димитров, Топспорт. бг

Момчетата на Филип Блан допуснаха втора загуба - 0:3 от САЩ

Националният волейболен отбор на Франция е първият отбор, който загуби шансовете за участие на полуфинал в Световната лига.

„Петлите” загубиха втория си мач – този път от състава на САЩ с 3:0 гейма (21, 20, 26) и вече могат да си стягат куфарите за вкъщи, разбира се, ако не искат да изгледат на живо следващите мачове.

Срещата започна повече от добре за янките, които взеха убедително първите два гейма. В третата част обаче французите натрупаха преднина от 5 точки в началните минути. Уилям Приди и компания обаче съумяха да изравнят и в крайна сметка се поздравиха с „чист” успех. Епизодично в първите два гейма и като титулар в третия в игра се появи и българинът с френски паспорт Божидар Славев, който завърши с 3 точки.

Вчера момчетата на наставника Филип Блан загубиха драматично и от домакина Полша, а след днешната втора загуба вече нямат шансове за продължаване напред, въпреки появата в стартовия състав на диагонала Франц Гранворка. В утрешната среща янките и възпитаниците на Раул Лозано ще определят победителя в групата с пряк двубой помежду си.

Франция доби право за учасие на финалите в Катовице, след като получи специалната покана от Световната волейболна организация. Тимът завърши на втори място в предварителна група "В", а с първенеца САЩ си размениха по 2 победи.

Победителите от двете групи срещат вторите отбори от другата група. В случай, че България се класира за полуфинал след победа на Русия над Бразилия, нашите момчета ще останат втори и ще играя именно срещу победителя от другата група. Другият шанс момчетата на Мартин Стоев да продължат напред е Бразилия да победи руснаците с повече от 19 точки разлика.

А бе хора вие слепи ли сте?Били сме играли добре с/у Бразилия-толкова добре,колкото и днеска.Стоев не прави смени,не взима прекъсвания,не мотивира играчите,само седи и гледа.И защо пуска само Жеков,след като Зарев е класи над него?Със Стоев сме до никъде!А имаме отбор,който може да си резервира 1то место!!!

А бе хора вие слепи ли сте?Били сме играли добре с/у Бразилия-толкова добре,колкото и днеска.Стоев не прави смени,не взима прекъсвания,не мотивира играчите,само седи и гледа.И защо пуска само Жеков,след като Зарев е класи над него?Със Стоев сме до никъде!А имаме отбор,който може да си резервира 1то место!!!

Не може да се преценява за Зарев само от това, което показва в ЦСКА ... то ако е така трябва и Колев да вземе сигурно?

Лично аз се съгласявам с мнението на Марто от пресконференцията днес като е казал следното: Андрей Жеков е БЕЗАЛТЕРНАТИВЕН ... Зарев нито има нужния опит, нито класата на Жеката, но пак казвам виновни са централните блокировачи с нищо не помагат на Андрей и заради това го принуждават да търси диагонала на разпределителя + Казийски ... то само с 2-ма естествено, че ставаме супер предсказуеми и, че ше се нагодят много бързо противниците към техния стил

И Марто и Брунко и Тонев ... дори и Джони Холст да им е треньор това е потенциала засега ... поне докато младите не натрупат нужния опит!

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

А бе хора и по-специално ти Фернандо,препоръчвам ви да или да си купите очила,или да ползвате съветите на психиатър!

БЕСЕН СЪМ!Жеков безалтернативен?????!!!!!!!!!Зарев влезна 2 пъти и 2та наваксахме доста точки,играе мн по-раздвижено,по-хитро и да не говорим че Жеков дава винаги къси и ниски топки-това видно дори да си сляп!Единственото спасение на тоя отбор е това говедо (не защото е от Левски,а по манталитет) Мартин Стоев да си събере багажа и да се изнася-той успява да опропасти най-талантливите игграчи на света!

Какъв опит бе хора??????Опит имат-показват го в клубните отбори,но без треньор който да ги мотивира,а с такъв кърпел като Стоев отбор няма да имаме.Гарантирам ти че само да дойде друг треньор тия момчета ще те накарат да забравиш всичко тия глупости,които изписа сега!!!Само да е треньор,а не нещо като Стоев!

п.с. моля модовете да не редактират нищо.

Да,Стоев се изложи яко вчера.Безумна тактика,никаква блокада - за пръв път виждам класен отбор като нашия да не може да направи една свястна блокада - сигурно за целия мач имахме 2-3 успешни.Безумно слаб Жеков,много слаб Владо Николов...И защо пусна чак 2-3 минути преди края Мето Ананиев,който е в супер форма и ни измъкна срещу Бразилия? Това момче играе страхотно,а седи на пейката...Не може да разчитаме само на Боян и Матей - вярно,перфектни волейболисти са и двамата,но само с тях няма да стане. Яд ме е,че имаме невероятен състав,но все нещо ни куца...

По Канал 1 съобщиха че ще предават пряко срещата Бразилия- Русия ако някой се интересува къде ще го дават. Естествено ще се предава и по руската Планета Спорт. Бразилия може да бие Русия и... да остане зад нас Пет, 2007-07-13 14:30 Има трети вариант, според който българският национален отбор по волейбол може да продължи в полуфиналната фаза на Световната лига в Катовице, показват сметките на Sport1.bg. До момента в повечето спортни медии се лансираха две възможности това да се случи - едната е Русия да победи Бразилия довечера, а другата "златистите" да надделеят с общо минимум 19 точки във всички изиграни геймове. Според регламента за точковото съотношение излиза, че има още един вариант. Световният и олимпийски шампион може да победи, но да остане последен в крайното класиране на нашата група. В момента нашите имат -8 точки, Бразилия е с -2, а Русия - с +10. Ако "златистите" победат например с 3:1 гейма, като резултатът в отделните части е 25:23, 25:23, 12:25, 25:23, то тогава в крайна сметка ще имат от този мач -7 точки, или общо -9 в крайното подреждане, което ще ги прати зад нас.

Редактирано от Qni (преглед на промените)

А бе хора и по-специално ти Фернандо,препоръчвам ви да или да си купите очила,или да ползвате съветите на психиатър!

БЕСЕН СЪМ!Жеков безалтернативен?????!!!!!!!!!Зарев влезна 2 пъти и 2та наваксахме доста точки,играе мн по-раздвижено,по-хитро и да не говорим че Жеков дава винаги къси и ниски топки-това видно дори да си сляп!Единственото спасение на тоя отбор е това говедо (не защото е от Левски,а по манталитет) Мартин Стоев да си събере багажа и да се изнася-той успява да опропасти най-талантливите игграчи на света!

Какъв опит бе хора??????Опит имат-показват го в клубните отбори,но без треньор който да ги мотивира,а с такъв кърпел като Стоев отбор няма да имаме.Гарантирам ти че само да дойде друг треньор тия момчета ще те накарат да забравиш всичко тия глупости,които изписа сега!!!Само да е треньор,а не нещо като Стоев!

п.с. моля модовете да не редактират нищо.

Лесно е да си ФЕН само в победите, НАЛИ? Загубите са част от играта не виждам защо трябва да правиш чак такава трагедия, като толкова претендираш за разбирач защо не се кандидатираш за треньор?

Да бе та то е вярно, че преди Стоев ние всяка година печелихме Световната лига и все Световни и Европейски шампиони ставахме ... ама то с такива успехи как да не си критичен сега?

Сигурно пак си обвинявал Марто Стоев за неуспеха на Световното където станахме 3-ти??? И Жеков ли??? ооо колко жалко ...

Ама много е лесно да обвиняваме само треньора бе ... и то от една загуба ... та то СВЕТИЛО като Джанпаоло Монтали не можа да класира италианците, а ние уревахме света за 1 загуба пффф какво повече да се коментира не виждам смисъл, а и само се зацапва темата с глупости!

ПП: Зарев ХаХаХаХа та с него Пирин Балканстрой не могат да бият ЦСКА, а ти ми говориш да играе срещу Русия, Полша, Бразилия и т.н. верно му е голям опита извинявам се Публикувано изображение

Напротив,аз съм фен винаги,но Стоев и Жеков доказват,че нямат място в отбора.Зарев е мн по-добър казвам ти,дори в село да играе,Жеков просто доказа че не става.Ако не си гледал мачовете дръпни си ги от торентите и виж как играе Жеков-просто трагедия.Зарев е по-добър от него и това е очевидно. Да,Стоев е виновен че взехме 3то,а не 1во място,защото пак залагаше само на Жеков.

Напротив,аз съм фен винаги,но Стоев и Жеков доказват,че нямат място в отбора.Зарев е мн по-добър казвам ти,дори в село да играе,Жеков просто доказа че не става.Ако не си гледал мачовете дръпни си ги от торентите и виж как играе Жеков-просто трагедия.Зарев е по-добър от него и това е очевидно.

Да,Стоев е виновен че взехме 3то,а не 1во място,защото пак залагаше само на Жеков.

Sorry, че ще ти разбия заблудата, но аз волейболен мач не изпускам ... някои от националите ги познавам, а с Владо Николов по skype-то и кореспонденция си водим дори и обсъждаме от време на време и волейбол Публикувано изображениеПубликувано изображение

Та искам да ти кажа, че е глупаво а и много грешно да виниш само Жеков ... сигурен съм, че ако наложат Зарев, то той ще ви стане крив и неговите кирливи ризи ще излезнат наяве, а колко е слаб Жеков то си има статистики ... прегледай ги, а не само от това какво видиш по ТВ-то :}

Не разбрах Зарев откъде го видя, че е много по-добър от Андрей? От мачовете на ЦСКА с Пирин Балканстрой ли? или от някакви 2 минут през които е на игрището когато вече изоставаме и е безнадеждно и противника може да си позволи лек спад?

И нека не забравяме, че именно Андрей пенсионира Николай Иванов (ако си го спомняте в което дълбоко почнах да се съмнявам :rolleyes: )

Правите същата работа като при футболния отбор и Стоичков ...

Има си ръководство има си чисто волейболни хора, които вярвам разбират повече от нас и при необходимост ще си свършат работата и ще изгонят Стоев!

Поздрави! :-)

БРАВОООООО БРАТУШКИ

Русия:Бразилия 1:0 / 25:22 /

Дано успеят да ни класират...

:ph34r: Ние като не се преборихме, няма кой да го направи заради нас... Но пак ВИ ОБИЧАМЕ! Аз съм за Бразилия! Giba да им го на...пиииииииииииииииип :eek:

Дотук бяхме. Руснаците полегнаха на бразилците и ни изхвърлиха от борбата.НО сами сме си виновни - просто нямахме право да изиграем толкова ужасяващо слаб мач срещу Русия...

Аз не съм против Андрей,защото той в момента е в криза,имал е и добри изяви,мен ме е яд че Стоев не иска да го смени със Зарев който в момента е мн по-добър от Жеков.

Но така или иначе вече отпаднахме....

Селекционерът на руския национален отбор по волейбол Владимир Алекно изрази учудване как нашите са победили световния и олимпийски шампион Бразилия с разпределител като Андрей Жеков.

Според наставника на "братушките" в играта на плеймейкъра ни няма елемент на изненада и може лесно да бъде разгадана.

"Още веднъж се убедих, че в спорта няма логика. Българите не показаха нищо изключително. Гледайки играта на Жеков можех с лекота да разгадая всеки негов пас - ако направи две крачки напред винаги подава назад, ако се върне назад пък подава напред. Няма никаква изненада, просто Жеков винаги играе по този начин. Бразилците не може да не са били запознати с тези нюанси на играта му", каза Алекно.

Мда отпаднахме и то очаквано, но какво от това бих казал аз? Пак повтарям вижте, че гигантът Италия изобщо не се класира (та италианското първенство е всепризнато за най-силното, и разполагат с мога да кажа най-добрия специалист Монтали) :> Този турнир е само за припечелване на малко средства и обиграване на отбора, не е от жизненоважно значение :ph34r: А горкия Алекно който не може да си намери свестен разпределител от многомилионна Русия и тръгнал да вика пенсионера Кхамутски ще тръгва да приказва за нашия ...

Оф стига сме обвинявали Жеков.Просто не нарави добър мач,което се оказа фатално.Имаме перфектен отбор,но за съжаление редуваме феноменална с трагична игра.Точно това непостоянство ни изяде главата този път.За това според мен е виновен треньорският щаб.Винаги съм бил на мнение,че бивш играч няма качествата да бъде треньор.Така става с Мартин Стоев.Същата работа направи и Стоичков с националния. След всичко случило се смятам,че доказахме на цял свят кои сме и какво смел.Сега остава само да се подготвим добре за европейското.Дотогава трябва само да чакаме.

Жалко че останахме на 5 място защото заслужавахме много по предно класиране. Публикувано изображение Но въпреки това няма за какво да се сърдим на момчетета на Мартин Стоев, както и на Мартин, защото те направиха всичко което беще по техните сили. Сигурно пак ще има псевдо фенове, който след като не стигнахме на финалите ще плюят по отбора и треньора, а тях бих ги попитала ако бяха на мястото на националите ни дали биха се справили по добре. Аз лично мисля че определено нямаше да могат, за това моля ви не пишете обидите и упреците си като не можете да се справите по добре. А на руснаците и на поляците се надявам да си го върнем на Европейското като станем първи.

Как може да сте доволни-имаме отбор за 1во място и всичко друго е незадоволително.Може да съм максималист,но е така.Не може да си победител,след като си доволен на малко. Може би в тази тема си показах рогата (овен съм),но се опитайте да ме разберете.Всеки път-ние си свършихме работата=>4то място.Сега пак така.И коя е тая феноменална игра дето сме показали-с/у Бразилия бяхме трагични,добре че те ни подариха мача.

Еми така е ... ще отпаднем като разчитаме на някой друг да ни класира ;)

Нека поразмишляваме малко трезво ... Зарев имаше лоша контузия още на квалификационните мачове с Полша това му е попречило за игровата практика вярвам... Гибона каза, че сме отстъпили на Русия само по блокади (с това мога да се съглася като се има предвид че съотношението беше 10/2) днес бразилците си свършиха работата, но и Кхамутски ги улесни във 2-рия максимално.... Та въпроса ми е съгласявате ли се с позицията на Стоев да извади Владимир Николов, Христо Цветанов и Иван Зарев от състава докато той е треньор?

Не се съгласявам за Зарев специално,ясно е защо.За Владо също не съм "за",но за Цветанов съм твърдо "ЗА" от много отдавна и беше крайно време.Не може да пуска като титуляр играч,който изпълнява толкова трагично сервиз и е буквално уплашен.Просто е много под нивото на отбора. На Русия отстъпихме по всички показатели,не само по блокади.

Не се съгласявам за Зарев специално,ясно е защо.За Владо също не съм "за",но за Цветанов съм твърдо "ЗА" от много отдавна и беше крайно време.Не може да пуска като титуляр играч,който изпълнява толкова трагично сервиз и е буквално уплашен.Просто е много под нивото на отбора.

На Русия отстъпихме по всички показатели,не само по блокади.

Баси,тва изказване за Христо Цветанов не съм го очаквал от теб.Наистина сервиза му е слаб,но пък той беше на няколко пъти най резултатният играч в квалификациите.Предполагам си запознат с правилата на волейбола и знаеш че като му дойде ред да свервира,може да бъде заменен!

Както каза и Нандо,не е никаква трагедия,Италия дори не се класира за финалите...

Аз също не съм съгласна с решението му да извади Владо, Христо и Иван от състава на националите. В лигата Владо се представи много добре, само в последния мач нещо не му вървеше играта. Надявам се решението на Мартин Владо повече да не играе с националния екип докато той е треньор да няма нищо общо с конфликта, който имаше преди време между двамата. За сервиса на Христо това че изпълнява лек сервис не значе че не може да играе добре, има и други от отбора, който попринцип изпълняват леки сервиси. А в последните срещи той изпълни няколко по- силни сервиса, който бяха доста добри, също така е добър и на топките през центъра той какво е виновен че не му се подава на него,а само на крайните нападатели и диагоналите, с което играта ни става предвидима. Като се замисля почти винаги когато е имало подадена топка към него я е отигравал по най- добрия за нас начин, друг е въпроса че рядко му се подава. А за Зарев как може да няма по- вече място в отбора, в лигата той беше по- добрият ни разпределител. Жеков също играе добре, но в тазгодишното издание на лигата не се представи като друг път, може би е имал някаква причина поради, която не успя да разгърне потенцияла си, но въпреки това мисля че Мартин трябваше да пуска по- често в игра Иван Зарев. Когато Зарев беше на полето раиграваше всички състезатели и на противниците им беше по трудно, понеже на го познават и не са свикнали на стила му на игра И съм почти сигурна че ако в мача с Русия беще вкарал по рано Методи Ананиев и Зарев, развоят на мача щеше да е в наша плза.

Русия и Бразилия се срещат за втори път в Катовице

Публикувано изображение

Руснаците (в червено) преминаха и през България по пътя си към финала

Селесао разби домакините и ще играе на финал

Волейболистите на Русия и Бразилия се класираха за финала на Световната лига в Катовице (Полша).

Ден след като загубиха от Бразилия и отрязаха нашите за полуфиналите, руснаците победиха САЩ с 3:1 (25:22, 17:25, 25:13, 25:21) и вече са на финал, където чакат реванш от Бразилия. Селесао победиха домакините от Полша с 25:23, 23:25, 25:21, 25:23.

Главната причина за днешия успех на руснаците бе това, че пробиха добре представящата се досега американска блокада. Семон Полтавски реализира 19 точки за успеха на Русия, а за янките най-резултатен бе Уилям Приди.

@топспорт

------------------

Жалко за САЩ бяха ми фаворит, но явно когато на Русия и е важно играе с всички сили .... Интересно ми е какво ще стане на финала, лично аз бих пробвал с победа за Русия ;]

Младежите ни шести в света

Публикувано изображение

Мартин Иванов напада през центъра.

От Димитър Димитров, Топспорт.бг

Възпитаниците на Виктор Карагьозов загубиха от Аржентина с 0:3

Младежкият ни национален отбор по волейбол завърши участието си на Световното първенство в Мароко, като се нареди на шесто място. В спора за петата позиция в зала „Молай Абделах” в Рабат нашите отстъпиха с 0:3 гейма (-24, -15, -20) от младите волейболисти на Аржентина, които вчера надделяха над Куба с 3:0.

Напомняме, че националите ни не успяха да се класират за полуфинал, след като в решителния мач отстъпиха с 2:3 гейма именно от кубинците. От това по най-добрия начин се възползва отборът на Италия (въпреки, че отстъпи на България). „Адзурите” обаче претърпяха поражение от Бразилия на полуфинала и ще се борят за бронза със състава на Иран, който бе победен от Русия. Така на финала по-късно днес излизат Бразилия и Русия, за да повторят сблъсъка за златото при мъжете в Световната лига.

Най-резултатни в българския отбор бяха диагоналът Цветан Соколов, като 17-годишният волейболист на Марек Юнион Ивкони завърши срещата с 14 точки, колкото добави и капитанът Иван Колев.

Съставите на двата тима:

България: Иван Колев 14, Бойко Бонев 2, Георги Братоев 2, Цветан Соколов 14, Мартин Иванов 3, Живко Иванов 2, Добромир Иванов - л (Константин Михайлов, Емил Панайотов, Тодор Вълчев 1)

Аржентина: Федерико Перейра 14, Карлос Тишейра 10, Лусиано де Секо 1, Патрисио Вера 9, Родриго Куирога 8, Франко Джакета 4, Факундо Фатучи - л (Лукаш Фронтини, Максимилиано Кавана 4)

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.