Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Локалните Дискове C: , D: .. ;x

Featured Replies

Здравейте .. имам проблем с локалните дискове, значи като цъкна на Локал Диск C: ( примерно ) и ми отваря едно прозорче през коя програма да го отвора .. този номер ми става и със Локал Диск D: , пробвах да сложа флаш памет в лаптопа, сложих я, отворих диска на флаша без проблеми .. но ми прави номера на диск C: , D: .. ето и картинка да се изясни за какво става дума :

1338585p.jpg

Здравейте .. имам проблем с локалните дискове, значи като цъкна на Локал Диск C: ( примерно ) и ми отваря едно прозорче през коя програма да го отвора .. този номер ми става и със Локал Диск D: , пробвах да сложа флаш памет в лаптопа, сложих я, отворих диска на флаша без проблеми .. но ми прави номера на диск C: , D: .. ето и картинка да се изясни за какво става дума :

1338585p.jpg

Влез в раздел на windows и там напиши проблема в темата за Windows XP!!!

Изтегли това инструментче, стартирай го. Посочи дял C: и избери Fix FixDrive.zip

Повторете процедурата за всички дялове.

След това направете една профилактична проверка с Malwarebytes:

Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware от тук

Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe за да инсталирате програмата.

• * Уверете се, че има отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware, след това кликнете на Finish.
    * Ако има намерени по-нови обновления, тя ще ги изтегли и инсталира.
    * Стартирайте програмата и изберете "Perform Quick Scan", след това кликнете на Scan.
    * Сканирането ще отнеме малко време, затова моля бъдете търпеливи.
    * Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата.
    * Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете Remove Selected.
    * Когато всичко бъде премахнато, логът ще бъде отворен в Notepad. Копирайте лога и го публикувайте в следващия си коментар в темата.

Бележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран.

• Автор

Благодаря на всички за бързите отговори .. :D , даже стана само със Malwarebytes' Anti-Malware програмата

Редактирано от frozen_bg (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се за 2-те мнения едно след друго , но вече ми писна и искам да видите какъв е 2-рия проблем :S :X ..

Като направих проверката със сканирането през Malwarebytes' Anti-Malware после ми се появи едно малко хиксче долу в дясно и ми отваря този прозорец :

http://prikachi.com/files/1340075E.jpg

Извинявам се за 2-те мнения едно след друго , но вече ми писна и искам да видите какъв е 2-рия проблем :S :X ..

Като направих проверката със сканирането през Malwarebytes' Anti-Malware после ми се появи едно малко хиксче долу в дясно и ми отваря този прозорец :

http://prikachi.com/files/1340075E.jpg

Ако ти е легален Windows-а, щракни Turn on automatic updates

• Автор

О боже .. аз съм бил голям карък .. проблем след проблем ! .. вижте сега какво ми излиза :

http://prikachi.com/files/1343068V.jpg

Който може да помага :) Мерси предварително !

О боже .. аз съм бил голям карък .. проблем след проблем ! .. вижте сега какво ми излиза :

http://prikachi.com/files/1343068V.jpg

Който може да помага :) Мерси предварително !

Това май е майтап, ако не ... явно много .............. (няма да кажа думата, за да няма пак незаслужено наказание, ама ....)

• Автор

Мислиш, че си прават майтап с мене или аз с вас ? хах .. невъзможно :), ти по - добре и не поствай мнения, защото изобщо не ми помогна ... правиш си услуга . :)

Това са упдеитите на виндовс това е нормално :)

Ако дадеш на 1-вото Express Install ще ти инсталира всички ъпдейти, а на Custom можеш да избираш кои от тях да инсталираш. Не виждам в това никакъв проблем.

Мислиш, че си прават майтап с мене или аз с вас ? хах .. невъзможно :P, ти по - добре и не поствай мнения, защото изобщо не ми помогна ... правиш си услуга . :blink:

Е аз не съм изкал да помагам, на ****** като теб не помагам.

Мислиш, че си прават майтап с мене или аз с вас ? хах .. невъзможно :P, ти по - добре и не поствай мнения, защото изобщо не ми помогна ... правиш си услуга . :)

Имам чувството, че сядаш за първи път пред компютър или поне като такъв се държиш! За първия проблем си прав и помощ е нужна, но втория и третия посочени като проблем от теб въобще не са проблеми. Това са елементарни неща. След като не знаеш нито дума английски защо държиш ОС на английски? Направи я на български и ще разбираш какво те пита тя и какво ти предлага.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.