Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата Call of Duty Black Ops

Featured Replies

• Автор

Брей ... като чета кой ще озвучава играта ! Имената сред тях са тези на Гари Олдман , Ед Харис , Топър Грейс , Олег Тактаров и мн.други ... бреххх !

Рапъра Ice Cube ще oзвучава в SP и ще е анаунсър в някой мачове в MP. А Гари Олдман ще озвучава Резнов, както беше и в CODWAW!
  • Отговори 151
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Call of Duty Black Ops CLONEDVD-P2P ако се задържи, само крак чакаме , хм ;) ;) :nono:
  • Автор

Е казвайте дали работи и да джиткаме!!!

• Автор

Не знам, скоро получавам достъпа от Steam и нападам мултито!

За колко пари я пре-ордър-на??? Аз не мисля да си я купувам, защото ще се играе мулти и без да имам оригинална игра, но до колкото знам, май била по-евтина от MW2.

Кракове да искате, НО няма работещ :headphones:

Piratbay [Call_of_Duty_Black_Ops_PROPER_Crack-SKIDROW, Call_Of_Duty_Black_Ops_STEAM_Cracked-TRiViUM] .... :dancing18:

=> сиг. след 2,3 дни ще излезне нещо!?

П.п. Някой да има инф. за изискванията (освен минималните)?

За колко пари я пре-ордър-на??? Аз не мисля да си я купувам, защото ще се играе мулти и без да имам оригинална игра, но до колкото знам, май била по-евтина от MW2.

Аз си я купих от Стийм (49,99 евро), но ако ми хареса си купувам Collector's Edition.

http://www.youtube.com/watch?v=GusNSdk6qYE Мале гънъра е по-силен от MW2,макар че на втория клип изглежда ок. Ще видим. :headphones:http://www.youtube.com/watch?v=JHeg8-dhzgk

Редактирано от jamc (преглед на промените)

А, знаете ли горе-долу кога ще излезе, защото един приятел ми каза, че до 2-3 дни ще е излязла. Аз съм въртял 4,5 и Modern Warfare и с нетърпение чакам новата :)

Трябва да излезе в сряда.По тракерите не знам,но ако си с кашон може да я дръпнеш,защото вече е качена.

Трябва да излезе в сряда.По тракерите не знам,но ако си с кашон може да я дръпнеш,защото вече е качена.

Аз вече се дъня в Сингъл Плеъра, ти ми говориш за сряда... :)

Call Of Duty: Black Ops (2010), с eзик на интерфейсът : Руски, Аудио : Руско. (маймунда)

EDIT: По-късно вечерта чакаме Call.of.Duty.Black.Ops-SKIDROW, хм :ph34r:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

да и се сваля с 0,2кб. може и да я играя след седмица. вече е качен и скидроу на англйски.

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Очаквам alteriwnet и този път да кракнат мултито както направиха с MW 2 така че винаги ще се намери начин да се цъка мулти без проблем и без да плащаш :cool:

• Автор

Очаквам alteriwnet и този път да кракнат мултито както направиха с MW 2 така че винаги ще се намери начин да се цъка мулти без проблем и без да плащаш :clap:

Ти в час ли си бе, пич??? Трейарк ПРЕДИ МЕСЕЦИ сами си казаха, че ЕКСКЛУЗИВНО РС геймърите ще си играем мулти без да плащаме!

Ти в час ли си бе, пич??? Трейарк ПРЕДИ МЕСЕЦИ сами си казаха, че ЕКСКЛУЗИВНО РС геймърите ще си играем мулти без да плащаме!

Може би е само за тези които са си купили играта, а аз за игри, филми, музика винаги използвам торенти понеже не искам да плащам 100 лева за нещо което ще го играя 2-3 дена и после ще ми омръзне.

• Автор

Може би е само за тези които са си купили играта, а аз за игри, филми, музика винаги използвам торенти понеже не искам да плащам 100 лева за нещо което ще го играя 2-3 дена и после ще ми омръзне.

;) Значи не разбираш смисъла на думите EXCLUSIVE FOR PC - DEDICATED SERVERS???

На прост език ще рече, че САМО и ЕДИНСТВЕНО РС геймърите ще играят с пиратски сървъри без да дават пари за НИЩО. Това го бяхме обсъждали страници назад и си мислех, че е ясно вече . :P

Р.S.

Ако някога си играл мулти на MW2, трябва да ти е на ясно, че не омръзва за ден или два! Всъщност не омръзва хич, аз за това си я купих и не съжалявам (но това си е моя гледна точка). :)

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Автор

Колеги, искам да ви питам, защото така здраво лагва играта при условие, че съм с доста над минималните изисквания, а играя на минимални детайли??? В замунда пишат, че релийза е калпав, други казват, че самата игра е така, та последно какво да правя, да чакам ли нов релийз или ще пачват играта???

И аз мисля,че релийза е калпав.. НЕ МОЖЕ да е другия вариант тъй като на няк'ви перковци със слаби конфигурации им върви перфектно а на други с по мощни не става... явно ще се чака друг релийс :wub:

Колеги, искам да ви питам, защото така здраво лагва играта при условие, че съм с доста над минималните изисквания, а играя на минимални детайли??? В замунда пишат, че релийза е калпав, други казват, че самата игра е така, та последно какво да правя, да чакам ли нов релийз или ще пачват играта???

ами,аз не покривам изискването за процесор,и въпреки това не видях нещо за пипане по играта.

само малко бавно зареждаше между мисиите,за около 2минутки.

играта вървеше на максимални настройки на ати 5770.

наистина клока си струва.

а някой знаели какви са препоръчителните изисквания за играта?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.