Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ, конфигурация за граф. дизайн и 3D

Featured Replies

Здравейте, тези дни ще си купувам конфигурацийка за 3D най вече! за друго не ми трябва PC-то (е разбира се че не е така но си имам приоритети) както и да е няма да откажа помощ идеи и съвети тъй като аз сам няма да се справя. Бюджета ми е силно ограничен до 730лв. + - 15 ина лева ще се наложи да спестя от някои неща което значи че за сега машината няма да е балансирана но като захлебя ще се поправят нещата. Сега като RАМ може да е 1 плочка от 2GB да е бавна и качествена, четах че няма смисъл от малко и бърза памет, излизала нерентабилно така че искам и от това да спестя малко кинти после за харда, може би: "SEAGATE 320GB 7200 16МB САТА II" или: "SEAGATE 500GB 7200 32МB САТА II" или: "WD 250MB 7200 16МB SАТА II RAID EDITION" или: "WD 500GB 7200 32МB SАТА II Black Edition". За процесора искам с 4 ядра разбрах че много добре се справят с рендера така че може би "АМD Athlon II Х4 Quad Core 630, 2.80GHz, 2М, BOX, АМ3" или "АМD Феном II Х4 Quad Core 955, 3.20GHz, 2M (L2 Cashe), 6M (L3 Cashe), BOX, AM3 ". За видео картите си нямам идея, безкрайно разнообразие създадено по скоро да заблуди клиента човек не може само да разгледа всичко камо ли да сравни и избере нещо, оптично устройство и кутия си имам... Преди време писах в една от темите за конфигурации на друг колега но бюжета ми се увеличи а и прочетах почти всички теми за конфигурациите които ми бяха много полезни но специално за моите нужди не намерих почти нищо та реших да отворя нова тема. Благодаря предварително :P

В заглавието на темата ясно е написано предназначението на конфигурацията ! "конфигурация за граф. дизайн и 3D "

Вградено видео на компютър за ЗД ..... много несериозно ми звучи ..... както и само 2 ГБ памет :wors:

И друг път съм писал - колкото и невероятно да звучи, доста от компютрите се използват за работа, а не за игри !

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Бюджета ми е силно ограничен до 730лв. + - 15 ина лева ще се наложи да спестя от някои неща което значи че за сега машината няма да е балансирана но като захлебя ще се поправят нещата.

Не върви да поставяш ограничен бюджет с изисквания за мощен процесор и т.н. хубави и скъпи нещица. Леко нахално звучи така ?

Наименование Цена US $

Дънна платка ASUS M4A77TD PRO /AMD770 101,00

Процесор ATHLON II X4 630 /BOX 122,00

Тв.диск 500GB SEAGATE SATA2/7200/16MB 57,00

Памет 2GB DDR3 1600 HYPER X KINGSTON 65,00

Кутия FOXCONN ZL-142A /NO PSU 34,00

DVD LG GH22NS50 DVD RW SATA BLACK 26,00

Видео SAPPHIRE HD4550 1G H DDR3 BULK 49,00

Захранване PSU CM EXTREME 400W 46,00

Цена без ДДС: 500,00

Цена с ДДС: 600,00

Цена в лева с ДДС: 858,00

Цените са от мост, ако се поръча от скай ще струва около 809 лева към момента. Т.е. с леко превишение и с една плочка РАМ. Другата на първо опаричване. Или избери по-слаб проц или каквото решиш, може и без ДВД на първо време ако имаш нещо старо под ръка ? Успех в избора :speak:

• Автор

Имам си кутия и опти4но устройство от стария комп.

Дъно:Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://plesio.bg/motherboards-c-69977721/ga-ma770t-ud3p-sam3-ddr3-770-p-281284.html 160лв

Процесор:AMD Athlon II X4 620 2.6GHz 2MB L2 Box http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=38&products_id=915 180лв

Памет:KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX 105лв

Видеокарта:XFX 4770 SVGA (PCI-Express, 512 MB) http://plesio.bg/svga-c-69977735/4770-svga-pci-express-512-mb-p-281105.html 180лв

Хард диск:WD 320GB 7200 16MB SATA II http://sky.bg/Details.aspx?ID=8982 80лв

Захранване:FSP Fortron 400PNF http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=512 65лв

Около 770лв!А хард диска от стария ти компютър какъв е?Не може ли него да сложиш , за да спестим още някой лев и добавим още 2гб памет?

Дъно:Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://plesio.bg/mot...0-p-281284.html 160лв

Процесор:AMD Athlon II X4 620 2.6GHz 2MB L2 Box http://q-trade.bg/pr...products_id=915 180лв

Видеокарта:XFX 4770 SVGA (PCI-Express, 512 MB) http://plesio.bg/svg...b-p-281105.html 180лв

Захранване:FSP Fortron 400PNF http://q-trade.bg/pr...products_id=512 65лв

Около 770лв!А хард диска от стария ти компютър какъв е?Не може ли него да сложиш , за да спестим още някой лев и добавим още 2гб памет?

Само едно малко лирично отклонение. 4 всъщност...

1. Машинката ще се ползва да дизайн и 3Д, тъй че 4670 се свърши същата работа. Цена 120лв.

2. 30лв от останалите парички могат да се вкарат в по-голям хард, например WD 640 Black.

3. Останалите 30лв може да се спестят, като цената става 740лв.

4. Ако не искаш да ги спестиш - смяна на процесора с по-бързият вариант Athlon II Х4 630.

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Дъно:Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://plesio.bg/motherboards-c-69977721/ga-ma770t-ud3p-sam3-ddr3-770-p-281284.html 160лв

Процесор:AMD Athlon II X4 620 2.6GHz 2MB L2 Box http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=38&products_id=915 180лв

Видеокарта:XFX 4770 SVGA (PCI-Express, 512 MB) http://plesio.bg/svga-c-69977735/4770-svga-pci-express-512-mb-p-281105.html 180лв

Захранване:FSP Fortron 400PNF http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=25&products_id=512 65лв

+1

• Автор

ААА... м за стария ми хард няма да стане със сигурност :clap: срам ме е да кажа но хайде той е 30GB :ph34r: ,... и не не ми е необходим нов много голям хард може би по евтината карта 4670 и процесор Athlon II Х4 630 Така ще стане ли според вас

ААА... м за стария ми хард няма да стане със сигурност :clap: срам ме е да кажа но хайде той е 30GB :ph34r: ,... и не не ми е необходим нов много голям хард може би по евтината карта 4670 и процесор Athlon II Х4 630 Така ще стане ли според вас

Става!Но ако сложиш Athlon II Х4 620 с Радеон 4670 и отделиш още 20-30лв ще може да закупиш 4гб памет като тази OCZ DDR3 PC3-12800 Gold Low Voltage Dual Channel 4GB http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=26&products_id=929 195лв , което за теб ще бъде добре!

• Автор

Паметта със сигурност ще я удвоя скоро, нея винаги мога да я добавям обаче наистина като гледам срещу още 10 ина кинта дали да не взема "WD 500GB 7200 16MB SATA II" или пък този "WD 640GB 7200 32MB SATA II Black Edition" на psycho_666, аз искам по скоро да е безшумен и бърз

Паметта със сигурност ще я удвоя скоро, нея винаги мога да я добавям обаче наистина като гледам срещу още 10 ина кинта дали да не взема "WD 500GB 7200 16MB SATA II" или пък този "WD 640GB 7200 32MB SATA II Black Edition" на psycho_666, аз искам по скоро да е безшумен и бърз

Значи по-добре втория :)

• Автор

Добре чуха се много добри предложения но да питам тази Памет: "KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX 105лв" на Daredevil_666 бавна ли е? не че съм голям разбирач но прочетох една статия за паметта ето и нея :

("ползата от паметта, колкото повече - толкова повече.." и високата цена на памет с ниски латентности и високи мегахерци заслужава ли си инвестицията..

така.. ще обърна внимание на темата..

по принцип отговорът е НЕ!

по-добре да си купиш бавна памет - но два пъти повече, отколкото на същата цена да си купиш бърза памет но 2 пъти по-малко..

определено закупуването на супер бърза памет не е най-добрата инвестиция..

нарправих един бърз тест.

сложих на машина с и7 памет 6 гб 3х2 ГБ Корсейр ддр3 1600 7-7-7-20

ренднах сцена

цената на тази памет е около 120 евро без ддс - (дистрибуторска)

след това сложих на същата машина ОЦЗ 3х2 ГБ ддр3 1066 със същата латентност - 7-7-7-20 на цена от 85 евро без ддс - т.е. доста по-евтина..

релултатите бяха "умопомрачиелни"

машината със скъпата памет завърши сцената за около 55 минути - а другата с евтината памент свърши същия рендер за около 56 минути и половина..

естествено препоръчвам.. особено ако ще се прави "ексриймен клок" скъпа и бърза памет с ниски латенции, но ако ще се прави бюджетна конфигурация си вземете евтина (но маркова) памет.

имайте пред вид, че цените, които съм споменал евентуално са по-високи на крайния пазар - имайки пред вид факта, че тук говоря за дистрибуторски цени без ддс. които прогресивно се вдигат, когато търговците си сложи евентуалните проценти (които са еднакви за подобни компоненти - някой работят на +5% други на +10.. и т.н.) и след като се сложи и ДДС цената на гореспоменатия корсейр може да станде двойна..

т.е. добре си помислете, дали ви трябва подобна скъпа памет.. и дали не е по-добре да инвестирате разликата в два пъти повече памет.. или друг по-сериозен компонент.. Например по-сериозна видеокарта или процесор..")

Добре чуха се много добри предложения но да питам тази Памет: "KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX 105лв" на Daredevil_666 бавна ли е? не че съм голям разбирач но прочетох една статия за паметта ето и нея :

("ползата от паметта, колкото повече - толкова повече.." и високата цена на памет с ниски латентности и високи мегахерци заслужава ли си инвестицията..

така.. ще обърна внимание на темата..

по принцип отговорът е НЕ!

по-добре да си купиш бавна памет - но два пъти повече, отколкото на същата цена да си купиш бърза памет но 2 пъти по-малко..

определено закупуването на супер бърза памет не е най-добрата инвестиция..

нарправих един бърз тест.

сложих на машина с и7 памет 6 гб 3х2 ГБ Корсейр ддр3 1600 7-7-7-20

ренднах сцена

цената на тази памет е около 120 евро без ддс - (дистрибуторска)

след това сложих на същата машина ОЦЗ 3х2 ГБ ддр3 1066 със същата латентност - 7-7-7-20 на цена от 85 евро без ддс - т.е. доста по-евтина..

релултатите бяха "умопомрачиелни"

машината със скъпата памет завърши сцената за около 55 минути - а другата с евтината памент свърши същия рендер за около 56 минути и половина..

естествено препоръчвам.. особено ако ще се прави "ексриймен клок" скъпа и бърза памет с ниски латенции, но ако ще се прави бюджетна конфигурация си вземете евтина (но маркова) памет.

имайте пред вид, че цените, които съм споменал евентуално са по-високи на крайния пазар - имайки пред вид факта, че тук говоря за дистрибуторски цени без ддс. които прогресивно се вдигат, когато търговците си сложи евентуалните проценти (които са еднакви за подобни компоненти - някой работят на +5% други на +10.. и т.н.) и след като се сложи и ДДС цената на гореспоменатия корсейр може да станде двойна..

т.е. добре си помислете, дали ви трябва подобна скъпа памет.. и дали не е по-добре да инвестирате разликата в два пъти повече памет.. или друг по-сериозен компонент.. Например по-сериозна видеокарта или процесор..")

Уважаеми г-н kurare, този цитат ви върши работа по същия начин, все едно питате - почешете ме там, където ме сърби!

Относно тестера мога да кажа, че е направил меко кацане на луната и изводите му не струват 5 монголски тугрики. Изводът от неговата галимация и кубиците глупости е, че спестил една минута при рендера. Бас държа, че този се изрусява.

За каква помощ иде реч с подобно заглавие "конфигурация за граф. дизайн и 3D". Аз не съм екстрасенс, но име тази програма за граф. дизайн и 3D няма ли?

В подобни програми две неща са важни. Процесор и видеокартичка (но не от морето, а от nVidia). Всичко останало, изграждащо машината само се приветсва, ако е по-добро. Тук неразбираемо се набутва HD4550?! CAD/CAM програмите искат OpenGL библиотека! На тях DirectX не им върши работа.

Ето ви нещо много истинско. Това е симбиоза на CAD с CAM програма. SolidWorks и SolidCAM. И двете работят в 3D, като първата е дизайнерска. И двете ползват OpenGL за симулация на 3D, а това значи профи видео карта, която никак не евтина и върхови модели надхвърлят бюджета ви. Що се касае паметта аз все още съм с една гига нa WinXP.

• Автор

Щом не съм бил ясен за програмите пиша по подробно, за 3D програмите: 3ds MAX, Maya, Blender и продуктите на Adobe: Photoshop CS4, Illustrator CS4... а за останалото крайни заядливи менторски изказвания и мнения не бих искал да се пишат.

Щом не съм бил ясен за програмите пиша по подробно, за 3D програмите: 3ds MAX, Maya, Blender и продуктите на Adobe: Photoshop CS4, Illustrator CS4...

Предложенията до момента са много близки като конфигурация. Ограниченият лимит не позволява специализирана видео карта. От много години работя сред графични дизайнери, уеб мастъри, правя и им поддържам машинките, дори си имам и двама приятели, които пък си изкарват хляба само със СолидУоркс, други с аутокад и т.н. и си имам бегла представа за какво става дума и какво трябва да се сложи rolleyes.gif Но опитай да се вместиш в нашите варианти. Паметта за която си споменал - ддр3 1600 7-7-7-20 ако наистина е работила на тайминги 7 при 1600 би следвало да струва колкото процесора. По никакъв начин не можеш да я пуснеш в такъв режим ако са за споменатата цена освен ако не си изключителен късметлия. А и7 е доста чувствителен към паметта и дори с елементарни тестове се усеща разликата с различни памети. Да не говорим за АМД система. Като за предпоследно (rolleyes.gif ) аз бих дал при първа възможност и още около 30-40 лева за един качествен охладител на проца и бих го клокнал, поне леко. Има качествена разлика в работата на машината за споменатите от теб гимнастики. И споменатото от мен дъно е по-правилният избор в случая. Но това никак не фатално, кое ще се избере. Както и да е, отново успех в избора wink.gif

абе карай с вграденото видео, то видеото така или иначе не рендва нищо - всичко зависи от процесора... единсттвения + на външното видео е, че не хаби честотна лента от паметта... пък вече има и дъна с вградено видео дето позва собствена памет... повечето програми имат настройки за да се рендва графиката от видеото, но тя е спряна и трябва да се включи. а е спряна щото е зависима от драйверите на видеото - тоест като се изренди може да липсват текстури или да има някакви други ефекти... иначе няма спор, че мощно видео ренди в пъти по бързо от процесор... обаче цената на такова видео е колкото парите които си готов да дадеш за комп...

nvidia поддържа технологията куда която може да се използва за мачкане на филми и при еднакви настройки (битрейт, encoder...) видеокарта 8800 ренди около 6-10 пъти по бързо от процесора (q6600), обаче резултата е с доста по лошо качество, и отделно няма възможност(и никога няма да има) за дву и мултипасово кодиране...

колкото за таймингите на паметта - разликите са само в синтетични тестове (примерно мойта памет на 533mhz 4-4-4-12 прави 2900мб/с а на 5-5-5-18 прави 2400мб/с според мемтест (теста на евереста вади други, но същото съотношение), обаче на 3dmark 2006 и в игрите разлика в точките и кадрите няма по голяма от 0,5-1%), на практика не се усеща...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Като цяло съм съгласен. Имам само едно несъгласие.

Ти даваш пример с твоята рам, ама обърни внимание, че твоя процесор е Интел, а там таймингите наистина нямат значение. При АМД нещата са малко по-различни, и високите тайминги далеч не са толкова безубидни...

• Автор

Лудница тези седмици изчетох една малка книга докато се опитвам да проуча нещата и пак съм объркан, както и да е благодаря за мненията на всички, значи оказа се че паметта е добре да си е що годе същата "KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX 105лв"... процесора е ясен: ATHLON II X4 630 /BOX, дъното "Gigabyte GA-MA770T-UD3P" или "ASUS M4A77TD PRO, AMD770, DDR III" или "GIGABYTE MA785GT-UD3H, AMD785G, DDR III" отново ме хвърлихте в тъча с тези дъна и трите ми се струват много добри за което благодаря на kmvasilev, mrik, Daredevil_666 ... видео "SAPPHIRE 512M HD4670 DDR III PCI-E /BULK/" занранването знам ли вече "FSP Fortron 400PNF" или "PSU CM EXTREME 400W" по безшумно ми се иска да е защото PC то ще ми е на 2 педи от главата sad.gif

Аре стига глупости бе!

Събрали сте се голямите разбирачи тук, а истината е, че никой не може да помогне.

Adobe Photoshop CS4 не поддръжа 4-ядрен процесор!

Освен това, му трябва повече RAM памет и твърд диск!

Най-важното е монитора, поне 24 инча за графична работа. В конфигурацията съм включил два такива монитора, ако има повече пари да вземе професионалени.

1. AMD Athlon X2 7750 Dual-core 2.7Ghz processor

2. Foxconn A79A-S AM2+/AM2 790FX AMD Motherboard

3. Western Digital 1 terabyte SATA drives

4. Gigs G.Skill(4 X 2Gig) SDRAM DDR2 RAM

5. ATI Radeon X1950 Series graphics adaptor (за да включи два DVI монитора)

6. Dell Ultrasharp 2408WFP monitor (24" at 1920 X 1200)

7. ASUS MK241H monitor (24" at 1920 X 1200)

8. nMEDIAPC ZE-C128 internal card reader (за бързо ъплоудване на 16 гб CF карти)

9. DVD/CD R/W drive

10. Corsair Power supply (750W)

11. Arctic Cooler for the CPU (идва с ADM процесора)

12. APC UPS (за защита)

13. Chieftec tower (предпазва дъното от грешки).

Редактирано от d0ck (преглед на промените)

Аре стига глупости бе!

Събрали сте се голямите разбирачи тук, а истината е, че никой не може да помогне на човека!

Adobe Photoshop CS4 не поддръжа 4-ядрен процесор, за къде сте се разбързали?

Освен това, му трябва повече RAM памет и твърд диск!

Най-важното монитора, 24 инча за графична работа. В конфигурацията съм включил два такива монитора, ако има повече пари да вземе професионалени.

1. AMD Athlon X2 7750 Dual-core 2.7Ghz processor

2. Foxconn A79A-S AM2+/AM2 790FX AMD Motherboard

3. Western Digital 1 terabyte SATA drives

4. Gigs G.Skill(4 X 2Gig) SDRAM DDR2 RAM

5. ATI Radeon X1950 Series graphics adaptor (за да включи два DVI монитора)

6. Dell Ultrasharp 2408WFP monitor (24" at 1920 X 1200)

7. ASUS MK241H monitor (24" at 1920 X 1200)

8. nMEDIAPC ZE-C128 internal card reader (за бързло ъплоудване 16 гб CF карти)

9. DVD/CD R/W drive

10. Corsair Power supply (750W)

11. Arctic Cooler for the CPU (идва с ADM процесора)

12. APC UPS (за защита)

13. Chieftec tower (предпазва дъното от грешки).

Дори и да приемем, че си прав за някои неща в конфигурацията ти има толкова много "несериозни" компоненти, че 50% от нея е ... дакажем не на място...

1. Процесора - един Athlon X2 240 e доста по-бърз, че и по-евтин...

2. рамта няма нито тайминги, нито честота, а съм далеч от мисълта, че G.SKILL имат само един модел ДДР2 памет.

3. Остарялата и вероятно скъпа за възможностите си X1950, Pro или GT е? Щото разликата е голяма. Да не споменавам, че има и XT модели... И с колко памет е, че тея два 24" монитори няма да се захранят сами с картина...

4. За какво му е това 750 ватово захранване? Електроцентрала ли ще храни с него, или комп с двуядрен процесор и Х1950? С тея параметри - 400вата стигат...

5. Тук може и аз да греша, ама как точно кутията предпазва дъното от грешки?

6. Какъв е тоя арктик кулър, и защо му е, ако няма да клоква или ще направи лек клок в рамките на 300-400MHz?

7. Не на последно място колко пари струва това удоволствие?

"Разбирачо", и ние не сме телета (макар аз да съм от време на време).

ПП: И понеже мисля по-бавничко... Следващите версии на Photoshop като почнат да подържат 4 ядра човека ко ще прави? Нов процесор? А програмите, които подържат 4 ядра?

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Дори и да приемем, че си прав за някои неща в конфигурацията ти има толкова много "несериозни" компоненти, че 50% от нея е ... дакажем не на място...

1. Процесора - един Athlon X2 240 e доста по-бърз, че и по-евтин...

2. рамта няма нито тайминги, нито честота, а съм далеч от мисълта, че G.SKILL имат само един модел ДДР2 памет.

3. Остарялата и вероятно скъпа X1950 Pro или GT е? Щото разликата е голяма. Да не споменавам, че има и XT модели... И с колко памет е, че тея два 24" монитори няма да се захранят сами с картина...

4. За какво му е това 750 ватово захранване? Електроцентрала ли ще храни с него, или комп с двуядрен процесор и Х1950? С тея параметри - 400вата стигат...

5. Тук може и аз да греша, ама как точно кутията предпазва дъното от грешки?

6. Какъв е тоя арктик кулър, и защо му е, ако няма да клоква или ще направи лек клок в рамките на 300-400MHz?

7. Не на последно място колко пари струва това удоволствие?

"Разбирачо", и ние не сме телета (макар аз да съм от време на време).

Умишлено, заех по-стари части, които ще вършат работа, като процесора , рамта и графичния процесор .

Двата монитора, без проблем се включват и работят дорбе на тази видео карта.

Кулера идва с процесора, какво вече споменах!

Дъното се предпазва, чрез кутията. Попрочети малко повече тук.

Повече от няколко бона няма да излезе като крайна цена.

Умишлено, заех по-стари части, които ще вършат работа, като процесора , рамта и графичния процесор .

А видя ли, че бюджета е цитирам "Силно ограничен - 730 +- 15лв"?

Ако под предпазване на дъното имаш предвид това, което си мисля, то всяка кутия предпазва дъното...

За по-старите части - дай поне видеото по-новичко де, това 1950 (незнаен модел и производител) трудно ще се намери ново, а да се купува старо някак си не върви... И не е важно частите да са нови, а да са изгодни, и резултата да се вмести в цената... За "няколко бона" може да се вземе каде каде по-добра машина...

Да не наливам темата повече със спам, спирам се до тук...

Ако бюджета беше "няколко бона", то изборът щеше да е съвсем различен (i7 примерно), но тъй като е 730лв., а в твоята конфигурация само мониторите са 1000+лв. мисля, че не е уместно предложение. Да не говорим за старите компоненти.

Бе не знам що сте се хванали с тия AMD-та ако ще се ползва за Фотошоп. Една конфигурация с Е6300 ще върши доста по-добра работа от всяко AMD което се събира в тоя бюджет. 4GB RAM, WD Black и не знам до къде стигнаха nVidia с CUDA-та, ама последно четох за някакви addons които позволяват да се ползва CUDA във photoshop. Сега, който има време да направи една конфигурацийка с тия насоки, че аз трябва да бягам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.