Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Продължение на темата Дискусии: Любовни романи (Част 1)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Продължение на темата "Дискусии: Любовни романи"

хеси,това значи ли че само тук ще се пише,а първата тема вече е "запълнена"

• Автор

Точно така.

Предната тема е вече заключена и никой не може да пише вътре, но е свободна за четене - нищо не е изгубено.

малко съм зле със качването на торенти,така че ако някой друг може-да го качи

Браво, Хеси, малко трудно ми стана да следя мненията - все пак това са над 560 страници, и ти измисли генералното решение :huh: БЛАГОДАРЯ!!! :wors:

Приятели, Моята библиотекасе завърна!!! :yanim: Преди две минути влязох и побързах да споделя с вас ;)

Милички, след дълги перипетии и тършуване из Нета, най-сетне успях да се сдобия с романа на Елизабет Гаскел "Кранфорд" dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Мамооо, какво неистово ровене падна, направо не е истина f77f1dec9cf9d7222df988efb39ac239.gif За почитателките на английските класици, ще гледам да я изтупуркам през скенера, още тази неделя (само дано не съм на работа и в неделя, че както са ни подпалили гащите в работата, скоро-скоро няма да имаме нито един почивен ден в седмицата0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif)

Geneviev,имаш ли начин да сканираш "Сенки от миналото " на Линда Хауърд,че както се оказва моя вариант трудно се редактира?

Ще ти бъда много благодарна.

• Автор

...

Приятели, Моята библиотекасе завърна!!! :cool: Преди две минути влязох и побързах да споделя с вас :cool:

Не само, че се завърна, но и още онзи ден тупнах първата "партидка" от 17 книжки за валидиране.. преди малко видях, че вече са ги валидирали, което значи официално качване :)

Не само, че се завърна, но и още онзи ден тупнах първата "партидка" от 17 книжки за валидиране.. преди малко видях, че вече са ги валидирали, което значи официално качване ;)

Xesi, не се съмнявам в теб- направо си като стихия ;):ph34r:

Така..след известна поправка се получи това Някой бди над теб -Джудит Макнот; предварително се извинявам за размера на файла!

Така..след известна поправка се получи това Някой бди над теб -Джудит Макнот; предварително се извинявам за размера на файла!

Мила, би ли качила книгата в dox или bgshare, защото 4storing, поне за мен, не е опция за сваляне?

Не можах да се преборя с онзи пдф, да ме прощавате.

n0na, тъй като fanagoria-bg.net в момента е със свободен ъплоуд /иначе казано - не е необходимо да имаш ранг ъплоудер за да качваш торенти/, защо не опиташ там да я качиш. Ако се нуждаеш от помощ - екипа е насреща.

Момичета,днес се сдобих с книгите Завръщането на Рейф на Нора Робъртс и На ръба на Линда Хауърд.Тъй като Завръщането на Рейф е с много лошо качество,ще я сканирам тези дни.

Момичета,днес се сдобих с книгите Завръщането на Рейф на Нора Робъртс и На ръба на Линда Хауърд.Тъй като Завръщането на Рейф е с много лошо качество,ще я сканирам тези дни.

А На ръба на Линда интересна ли е,за какво става въпрос,дали си я чела

Направо си ангел:)

Точно на братята Макейд съм и са просто чудесни.

Вече минах Рейф ,но с удоволствие ще си го сваля с по-добро качество,

за да си го препрочитам безпроблемно след време .

А Линда досега само ме е очаровала, та ще чакам и "На ръба".

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5247 Това е първия ми опит да кача торент, надявам се всичко да е наред и най-накрая ви пожелавам приятно четене

Редактирано от n0na (преглед на промените)

Миличка, Завръщането на Рейф я сканирах повторно преди известно време и дадох на Тори за редакция. Предполагам със следващата партида редакции тя ще пусне списък с невъзможните за обработка сканове. А иначе още отсега се радвам на На ръба на Линда. :)

Здравейте,търся една книга. Случайно да ви се намира Хенри Джеймс-"Примката на призрака". Трябва да я прочета за домашна и я търся на български, иначе трябва на френски, а не ми се иска sad.gifНе съм в България в момента и няма как да се добера до библиотека. Имам и още две да чета на Мопасан и Балзак,но те май не са превеждани на български и трябва да се примиря с френския :) но английска книга нещо не ми се чете на френски.

Миличка, Завръщането на Рейф я сканирах повторно преди известно време и дадох на Тори за редакция.

Добре,тогава тя отпада.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5247 Това е първия ми опит да кача торент, надявам се всичко да е наред и най-накрая ви пожелавам приятно четене

Честито първи торент! :) И големи благодарности за книжката.

;)

Честито първи торент! ;) И големи благодарности за книжката.

:biggrin: Беше удоволствие най-накрая да се включа към труда ви!

А това е списък на книжки, които имам и до колкото видях не са сканирани:

Дама купа- Хедър Греъм

Часът на пепеляшка-Катрин Стоун

Да спечелиш всичко-Барбара Тейлър Бредфорд

Истинска любов-Елизабет Лоуел

Френска коприна-Сандра Браун

Съвършенство-Джудит Макнот

Всеки мой дъх-Джудит Макнот

Заливът на французина-Дафни Морие (книжката е историческа;аз лично много я харесвам, макар че си поплаках)

Чучулигата-Нури

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.