Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

:wors: Точно с това стана.Един разбирач ми помогна.А на вас благодаря за

отзивчивостта :wors::);):P

благодаря за програмата сега и аз мога да прочета преведените книги,защото не ми ги отваряше :ph34r::clap:

• Отговори 2k
  • Прегледи 267k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Mомичета подхванала съм книжките на Даяна Палмър и искам да питам "Outsider" преведена ли е ,

ако да , има ли я сканирана? Просто тези поредици са ми голяма "краста" и сега не мога да спра

да ги чета. :lol6::eek::P

Mомичета подхванала съм книжките на Даяна Палмър и искам да питам "Outsider" преведена ли е ,

ако да , има ли я сканирана? Просто тези поредици са ми голяма "краста" и сега не мога да спра

да ги чета. :rolleyes::):wors:

Мдаа,и аз така.

Сега метнах и "Диаментената шпора" на Сюзън Кайл,

за коета много мерси и на теб и на Ели kiss.gif

Сега ще дебна за още някоя книжка от Даяна/Сюзън,

досега нито една не ме е разочаровала и всичките се четат на един дъх :)

Момичета искам да попитам за една книга -"Нежно очакване" на Сандра Браун на издателство "Дева" от 1994г. Това е книга издадена под друго заглавие или не ? Ако може и анотацията към нея :biggrin:

• Автор

От "Героят на Радли" на Нора Робъртс липсват стр. 126-127

Моля да ми ги метнете, че да се довърши редакцията.

От "Героят на Радли" на Нора Робъртс липсват стр. 126-127

Моля да ми ги метнете, че да се довърши редакцията.

След мъничко ще ти ги пусна на скайпа :cool:

Някой може ли д ами каже "Лилия в нощта" с кои други книги е в серия.Знам,че 3 от другите с еказват "Циганката","Сърце за продан" и "Среднощен маскарад".Чела съм сamo за маскарада и Циганката,освен "Лилия в нощта".Чудя се освен 4-те има ли и други.

Редактирано от Gioiella (преглед на промените)

Дами, някоя от вас може ли да ми помогне да си завърша редакцията като ми сканира/заснеме и изпрати 64 - 65 стр. на "Дар от огън" - Джейн Ан Кренц?

Мейла ми е: [email protected]

Благодаря предварително!

Някой може ли д ами каже "Лилия в нощта" с кои други книги е в серия.Знам,че 3 от другите с еказват "Циганката","Сърце за продан" и "Среднощен маскарад".Чела съм сamo за маскарада и Циганката,освен "Лилия в нощта".Чудя се освен 4-те има ли и други.

Доколкото знам поредицата се състои от следните книги /издадените на бг съм написала и с българските заглавия/:

Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester

1. Gypsy Lady (1977) Циганката

2. The Tiger Lily (1985) Лилия в нощта

3. Deceive Not My Heart (1984) Сърце за продан

4. Each Time We Love (1993)

5. Lady Vixen (1980) Червенокосата дева

6. Midnight Masquerade (1988) Среднощен маскарад

7. Whisper to Me of Love (1991)

8. While Passion Sleeps (1983)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Доколкото знам поредицата се състои от следните книги /издадените на бг съм написала и с българските заглавия/:

Savage/Blood/Drinker/Slade/Manchester

1. Gypsy Lady (1977) Циганката

2. The Tiger Lily (1985) Лилия в нощта

3. Deceive Not My Heart (1984) Сърце за продан

4. Each Time We Love (1993)

5. Lady Vixen (1980) Червенокосата дева

6. Midnight Masquerade (1988) Среднощен маскарад

7. Whisper to Me of Love (1991)

8. While Passion Sleeps (1983)

Мерси много :angry:

Мерси много :baby:

Джили, сори ако не ти харесва ника, ама аз нали така си ви кръщавам, та това е една моя любима поредица. Навървила съм непреведените, да видим га ша им доде реда, но чети каквото нямаш на бг.

Ами от преведените нямам само Сърце за продан и Червенокосата дева.Надявамс е да си ги открия на някоя сергия,но мисля да си ги изпринтирам.

А пък така като някоя серия не е преведена цялата направо..пъпки ми избиват от яд.Аз акос една..може за половин година и да изчета една книга на английски :) Но това е такъв тормоз за мен. :)

Преди време се опитахме с дружни усилия да съберем поредицата "Приказни романи" на издателство "Калпазанов". Но, уви,

4.Кой е спал в креватчето ми - Линда Джоунс

5 Принцесата и граховото зърно - Виктория Александър

6.Новите дрехи на царя - Виктория Александър

така и останаха неоткрити. 6817c53c915664a28cbf52511e2048fe.gif

Ох, т.к. съм си голяяям мрънкалник отново се връщам на тази поредица с огрооомна надежда, че може би все някое от момичетата ще ги има и ще ги сподели с нас dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif Дали случайно някъде няма да се изнамерят тези романчета? Малиии, само кат се сетя за таз поредица как я изпуснах преди време цялата, щото си мислех,че е само от съвременни романи, та ми иде да си оскубя рошавата перушина от яд 3531a34faafcd3d5ab8749a94f57319e.gif

Пак съм мома англичанка и се надявам да наваксам с редакция и четене на страхотните /сигурна съм/ фен книжки.Дано не ми мине котка път де,че много натопорчено на работа,ама вече съм ядосана,вие ги изчетохте и забравихте,а аз....Ядосана съм вече.

• Автор

Тъй като темата стана прекалено голяма, тази част се заключва и се отваря трета част: "Дискусии: Любовни романи (Част 3)"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.