Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

А аз на кого трябва да направя мили очички и да премигвам изкущаващо за това?

Малори 10

На англе е, в три възможни формата.

А познай и мини веднаги на скайп.

• Отговори 2k
  • Прегледи 267k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Наистина е съвременна (да се чудиш какво прави при историческите романи). Главната се представяше за сестра си пред един италианец и той я отвлече в дома си. Не е лоша книжка, само дето главният беше голям гад, от тези, които ти идва да ги цапнеш хубаво по кратуната.

Ясно, то имаше и още една съвременна - Ангелът и грехът на Стела Камерън. А може и да се окажат не само тези две... Благодаря ти kiss.gif

Благодаря ви момичета за милите похвали и благодарности. Няма да ви лъжа, че понякога има купон, друг път не. Но резултата си струва. Ети естествено се измъчи най-много и сега ви готви още една страхотна изненада, но няма да я издам.

Искам само да спомена още един човек, без който сме като ято без водач :eek: - т.е. Съни. Никъде не виждам да се споменава името й / тя си е скромна/ но без нейното участие нищо не стига до вас. Тя е навсякъде - в преводи, в редакции, в съвети.

Така че, тук е мястото да й благодаря, защото блъгодарение на нея си открих редакторското призвание и го превърнах в хоби.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Момичета благодаря за прекрасния превод на книгата на Карен Хоукинс!Сигурна съм че и другите книжки от поредицата са също толкова интересни!Дали някоя от преводачките би могла да постне във форума резюметата на другите книги но да са преведени на български че съм скарана с английския!Предварително благодаря!

Готови с резюметата, мила - Карен Хоукинс

Благодаря ви момичета за милите похвали и благодарности. Няма да ви лъжа, че понякога има купон, друг път не. Но резултата си струва. Ети естествено се измъчи най-много и сега ви готви още една страхотна изненада, но няма да я издам.

Искам само да спомена още един човек, без който сме като ято без водач :rolleyes: - т.е. Съни. Никъде не виждам да се споменава името й / тя си е скромна/ но без нейното участие нищо не стига до вас. Тя е навсякъде - в преводи, в редакции, в съвети.

Така че, тук е мястото да й благодаря, защото блъгодарение на нея си открих редакторското призвание и го превърнах в хоби.

Слънчице, трогната съм от думите ти, но аз още вчера го написах че помолих и тори да го постне в темата с редакциите. Не вие без мен аз без вас нищо не мога да направя. Няма нужда да го има името ми но не защото съм скромна а защо знам, че вашия талант роди тези прекрасни книги. Аз само помагах с опита си. И ще продължа да го правя. Е ся си взех нещо и за мене си, което пак няма мине без вас, но там обещавам да си се окича с лаврите хихи.

Искам само да спомена още един човек, без който сме като ято без водач :) - т.е. Съни. Никъде не виждам да се споменава името й / тя си е скромна/ но без нейното участие нищо не стига до вас. Тя е навсякъде - в преводи, в редакции, в съвети.

Аз искам напълно да подкрепя коментара на Крис! Ако не беше Съни, нямаше да видите нищо от това, с което сме Ви зарадвали до сега. Или почти нищо. Обичаме те, Съни! Продължавай да ни подкрепяш и помагаш! :cool:

ехее какво става тука ;) Ври и кипи от всякъде :) :) Страхотни сте момичета, невероятен екип сте :wors:

Ехххххххх, момичета, сърцето ми стоплихте с всичките тези книги.... И само като сипомисля, че нямам време да седна да прочета поне една, направо душата ми плаче. Но... какво да се прави. Трябва да се събират парички за зимата, че не се знае каква ще е. Така че, много благодаря и аз за новите попълнения. От резюметата съдя, че ще са много интересни.

Страхотни сте всички!!!!!!

Ех, какъв ден, какви книжки! laugh.gif Мерси много! kiss.gif

А с коя програма се опитваш да ги отваряш?

Ами с адаб ридъра се опитах,с wordpad,с всичко де кво имаше на компа.Нищо не разбирам до сега не съм имала

проблеми с отварянето на коя да е книга.УФФ :P

Искам да чета за шотландцитеее :)

Редактирано от viks (преглед на промените)

Ами с адаб ридъра се опитах,с wordpad,с всичко де кво имаше на компа.Нищо не разбирам до сега не съм имала

проблеми с отварянето на коя да е книга.УФФ :ph34r:

Искам да чета за шотландцитеее :P

Опита ли с някоя програмка за четене на е-книги (cool reader, foxit reader и др.) Ако имаш достъп и до друг комп, пробвай да го отвориш на него. Засега това ми идва наум. Ще го мислим докато стане ;)

Ще опитам,дано да стане.... :P

Ще опитам,дано да стане.... :)

Опитай с Word, или ако не си с такъв офис пакет, с някой негов заместител - Open office примерно.

Опитай с Word, или ако не си с такъв офис пакет, с някой негов заместител - Open office примерно.

:) Точно с това стана.Един разбирач ми помогна.А на вас благодаря за

отзивчивостта :wors::clap::clap::clap:

Огромно, грамаданско благодаря за преведените романи, които иначе щяхме само да сънуваме да ги четем на БГ и то в един друг, по-прекрасен живот.dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

А пък като дойдат и херцозите и маркизите на Джулия Куин, ще друсна танца на радостта в чест на една от най-брилянтните, с най-чаровен стил авторка на ИЛР49ec874d4d743181dc0a15973c5e41fa.gif

П.С. Благодарности на всички момичета за новокачените книжки kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Огромно, грамаданско благодаря за преведените романи, които иначе щяхме само да сънуваме да ги четем на БГ и то в един друг, по-прекрасен живот.dcc7e68bd2f2edbd8ce3904a30561223.gif

А пък като дойдат и херцозите и маркизите на Джулия Куин, ще друсна танца на радостта в чест на една от най-брилянтните, с най-чаровен стил авторка на ИЛР49ec874d4d743181dc0a15973c5e41fa.gif

П.С. Благодарности на всички момичета за новокачените книжки kiss.gif

За Джулия Куин си права. Струва ми се, че тя ще е откритието на годината. Чудесна авторка, невероятен стил, за чувството й за хумор да не говорим. С малко повече търпение и скоро ще я споделим.

Е ся си взех нещо и за мене си, което пак няма мине без вас, но там обещавам да си се окича с лаврите хихи.

..скромна била :Д :D:clap:

Благодаря за преведените книжки, момичета! Невероятни са - напоследък съм захванала хиляда неща и почти не ми остава време да почета, но като ги видях тези "топлички" преведени романи, лигите ми потекоха :mark: Започнах ги и двечките, да видя за какво иде реч - превода е супер, чете се гладко, просто нямам думи за огромния труд, който сте положили!!! Мога да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!!! :clap::D

Благодаря за новите книжки,момичета :speak:

Дами,

една книжка, предоставена от Гери за вас. Тъй като фанагория днес е в профилактика, съм я качила в мастерс, а когато свърши "профилактиката", ще бъде пусната и в нашия тракер.

Заповядайте!

Сюзън Кайл - Диамантената шпора

Мерси за новата книжка, Ели kiss.gif

Няма защо, аз ги сканирам за всички вас.

Ето я във фанагория, заедно с още две, пак от Гери.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7307

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7304

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7294

Няма защо, аз ги сканирам за всички вас.

Ето я във фанагория, заедно с още две, пак от Гери.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7307

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7304

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7294

Мерси имного за книжките и на двете ви :)

Мерси за книжките, момичета. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.