Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Както каза Йори подранихте с коледните подаръци!

а за коледа сме опандельосали друго. това е труда на верните ми десни ръце и днес ми иде всичките ги разцелувам. Не че не го правя всеки ден "с тази глава е готова", но когато видиш как едно нещо е завършено, някак друго е та да се наредя и аз. Благодаря Ети че ша я прочета пак накуп и няма са идосам хихи. Страхотен превод, а що се отнася до самата книжка- е всички пчелички сме любопитни за мнение, но има време. Първо я дръпнете, пък прочетете и ... тогаз.

• Отговори 2k
  • Прегледи 267k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря ви много момичета за новите книги!Прегръщам ви силно! :cool:

Я,имаме си още една книжка!Суууууууупер!Благодарско!

А сега и да питам нещо,провокирана,че някой не може да ги отвори пробвах и проблем няма,но не са ми активни стил,шрифт....,никакви поправки не мога да правя.Понеже не съм оправна,в такива случаи копирам файла и там си правя квот искам,ма сега и това не ми позволява.Някакви идеи,моля ако имате, напишете като за идиот.

Съвсем умишлено съм преработила файла, като съм спряла всички функции за промяна и за запис като..., за да не си видят момичетата превода утре в някой друг тракер, с други "редакторки", както всички знаем, че често се случва. Така че ако случайно въпреки това "краднат" превода, в него да пише - превод: mariet 13, редакция: kristi_34, Xesi, форуми калдата-любовни романи и фанагория и всички да знаят че вие, момичета, сте виновниците това чудо да го има, а не този и онзи да си приписват заслугите.

Май днес наистина е Коледа :cool: , отново да се повторя с благодарностите си. Много мерси на преводачката и редакторките, много ме зарадвахте :)

Съвсем умишлено съм преработила файла, като съм спряла всички функции за промяна и за запис като..., за да не си видят момичетата превода утре в някой друг тракер, с други "редакторки", както всички знаем, че често се случва. Така че ако случайно въпреки това "краднат" превода, в него да пише - превод: mariet 13, редакция: kristi_34, Xesi, форуми калдата-любовни романи и фанагория и всички да знаят че вие, момичета, сте виновниците това чудо да го има, а не този и онзи да си приписват заслугите.

В името на каузата съм ЗА,но на компа освен Times...с много напън преглъщам Arial.Както и да е, благодаря за отговора,поне да не се напъвам.

В името на каузата съм ЗА,но на компа освен Times...с много напън преглъщам Arial.Както и да е, благодаря за отговора,поне да не се напъвам.

Шрифта е Calibri ако го нямаш да ти го пратя да го инсталнеш. Според мен е много приятен.

Дами,

позволете анонса този път да е мой.

Dream Team нямат удържане. Този път чудото го сътвори Мариета, естествено не бих пропуснала и редакторските заслуги на Криси и Тори. Насладете му се докрай!

Заповядайте!

Джоана Линдзи - Ухажването на века

Абсолютно зашшеметена от кеф съм :biggrin:

БЛАГОДАРЯ :P за приятната изненада.

Аз мечтая за тази книга от както прочетох за скъпичките родители на Мелиса.

Та за мен е ясно -тая нощ няма да се спи -ще се чете :biggrin:

Благодаря ви, момичета, за новия превод! kiss.gif:withflowers:

Много благодаря на всички момичета за преводите на новите книжки.Страхотни сте!

А сега и да питам нещо,провокирана,че някой не може да ги отвори пробвах и проблем няма,но не са ми активни стил,шрифт....,никакви поправки не мога да правя.Понеже не съм оправна,в такива случаи копирам файла и там си правя квот искам,ма сега и това не ми позволява.Някакви идеи,моля ако имате, напишете като за идиот.

Предполагам,че момичетата се опитват да си защитят труда.И аз често правя промени(за да чета по-лесно),но и така не е болка за умиралка.

Да не забравя-благодаря за книжките.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Боже,това не го очаквах!Нямате идея колко много ме зарадвахте!Благодаря ви,мили дами,за всичкия труд,който сте положили!Златни сте!!! kiss.gif

Съжалявам че чак сега ще обясня,но сега се връщам от работа....Та така още не се отваря изписва ми:

unable to load graphics conversion filter.Continue with dokument conversion?пита да или не

и след това ако натисна не:

An unexpexted error occurred while reading.

Aко натисна да нищо не става....

и така в крайна сметка ми се затваря файла :baby:

Дами,

Dream Team нямат удържане. Този път чудото го сътвори Мариета, естествено не бих пропуснала и редакторските заслуги на Криси и Тори. Насладете му се докрай!

Заповядайте!

Нямам думи да изкажа огромните си благодарности на екипа,който сбъдна тази моя мечта kiss.gif

Откога си мечтая за тази книга,отново благодаря,момичета :baby:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Благодарим за благодарностите! :baby: Дано книжката ви хареса и задоволи очакванията ви. Насладете ѝ се и после ще очакваме отзиви.

:cool: Край отказвам се и тази на Джоана не ми се отваря sad.gif
  • Автор

Още една книжка от Слава:

Даяна Палмър - Някога в Париж

:cool: Край отказвам се и тази на Джоана не ми се отваря sad.gif

А с коя програма се опитваш да ги отваряш?

Момичета, днес явно е ден за книжки. Ето и един скан на galety_94 (благодаря, мила)

Нора Робъртс - Как ангелите плачат

Приятно четене! :cool:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Гане аз ще съм ти още по благодарна ако плеснеш авторката в блога си. От мен ще получиш резюметата естествено.

Сънчо, топката е в твоите ръце... Карен Хоукинс

А сега си лягам... :)

Момичета, защо ми се струва, че Игра на любов на Розмари Роджърс е съвременна. Само я попрегледах, ама се споменава за Ламборгини-та, дискотеки, тенис, спортен Мерцедес-Бенц ;) и т.н. Моля, ако сте я чели, дайте малко инфо. Благодаря. :yanim:

Момичета, защо ми се струва, че Игра на любов на Розмари Роджърс е съвременна. Само я попрегледах, ама се споменава за Ламборгини-та, дискотеки, тенис, спортен Мерцедес-Бенц ;) и т.н. Моля, ако сте я чели, дайте малко инфо. Благодаря. :yanim:

Наистина е съвременна (да се чудиш какво прави при историческите романи). Главната се представяше за сестра си пред един италианец и той я отвлече в дома си. Не е лоша книжка, само дето главният беше голям гад, от тези, които ти идва да ги цапнеш хубаво по кратуната.

Дами,

Заповядайте!

Мариет, браво мила. Като зная колко си заета, наистина е огромно постижение да преведеш цяла книжка.

С нетърпение чакам пак да се видим на кафенце.

Сънчо, топката е в твоите ръце... Карен Хоукинс

А сега си лягам... :yanim:

Аз пък сега ставам и се заемам със резюметата

Мариет, браво мила. Като зная колко си заета, наистина е огромно постижение да преведеш цяла книжка.

С нетърпение чакам пак да се видим на кафенце.

Никви кафета не позволявам. Треснала съм и нова за превод хихи.

А аз на кого трябва да направя мили очички и да премигвам изкущаващо за това?

Малори 10

На англе е, в три възможни формата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.