Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

;)

:biggrin: Беше удоволствие най-накрая да се включа към труда ви!

А това е списък на книжки, които имам и до колкото видях не са сканирани:

Дама купа- Хедър Греъм

Часът на пепеляшка-Катрин Стоун

Да спечелиш всичко-Барбара Тейлър Бредфорд

Истинска любов-Елизабет Лоуел

Френска коприна-Сандра Браун

Съвършенство-Джудит Макнот

Всеки мой дъх-Джудит Макнот

Заливът на французина-Дафни Морие (книжката е историческа;аз лично много я харесвам, макар че си поплаках)

Чучулигата-Нури

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте ;)

Ще бъде чудесно, ако сканираш Съвършенство и Всеки мой дъх на Джудит Макнот, а също и Истинска любов на Елизабет Лоуел

За което предварително ти благодаря!

;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета,днес се сдобих с книгите Завръщането на Рейф на Нора Робъртс и На ръба на Линда Хауърд.Тъй като Завръщането на Рейф е с много лошо качество,ще я сканирам тези дни.

А ще можеш ли да сканираш и "Сенки от мрака"?Ако не можеш да я изпратя по пощата на Слава,че да си я сканира сама.

А ще можеш ли да сканираш и "Сенки от мрака"?Ако не можеш да я изпратя по пощата на Слава,че да си я сканира сама.

Сенки от мрака е сканирана и е с много добро качество,първата почти не се четеше но сега е добре

Най-вероятно е моят "шедьовър".На комп добре се чете като пдф,щото не е само черно с бяло,но за редакция не става.

Ган, багодаря за линка ,но точно него мъча от доста време с редакция и едвам дтигнах до средата ,просто е невъзможно .Другият вариант е да я преписвам почти дума по дума.Затова исках някой ,ако може да ми я прати ,да я сканирам наново и тогава да направя редакцията. А иначе страшно много ми харесва книжката, въпреки че е повече описания и по-рядко диалози между главните.

Ган, багодаря за линка ,но точно него мъча от доста време с редакция и едвам дтигнах до средата ,просто е невъзможно .Другият вариант е да я преписвам почти дума по дума.Затова исках някой ,ако може да ми я прати ,да я сканирам наново и тогава да направя редакцията. А иначе страшно много ми харесва книжката, въпреки че е повече описания и по-рядко диалози между главните.

Не знаех, че ти си се заела с редакцията й. Предполагам, geneviev няма да има нищо против да я сканира, тя милата сама предложи да я сканира наново, но понеже Пепи току-що я беше сканирала повторно, я помолих да изчака, за да видим какво ще излезе от скана на Пепи. Все пак беше редно да уважим труда й, поне според мен. Трябваше да свирнеш по-рано, мила, не да се мъчиш. sad.gif

Не знаех, че ти си се заела с редакцията й. Предполагам, geneviev няма да има нищо против да я сканира, тя милата сама предложи да я сканира наново, но понеже Пепи току-що я беше сканирала повторно, я помолих да изчака, за да видим какво ще излезе от скана на Пепи. Все пак беше редно да уважим труда й, поне според мен. Трябваше да свирнеш по-рано, мила, не да се мъчиш. sad.gif

Значи Слава говори с мен и предложи да й пратя книгата.Сетих се,че Geneviev предложи да я сканира(а тя наистина действа бързо),та за това питаме и двете.

Добре,момичета,ще я сканирам книгата в събота и ще я кача.

;)

:angry23: Беше удоволствие най-накрая да се включа към труда ви!

Дама купа- Хедър Греъм

Заливът на французина-Дафни Морие (книжката е историческа;аз лично много я харесвам, макар че си поплаках)

Чучулигата-Нури

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте :P

Здравей,

Мога ли да помоля да изтеглиш книгата на Елизабет Лоуел напред в списъка си за сканиране? Луда съм по тази авторка :) Мерси!!!

Редактирано от leprikon4e (преглед на промените)

;)

:) Беше удоволствие най-накрая да се включа към труда ви!

Дама купа- Хедър Греъм

Чучулигата-Нури

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте :)

И аз ще помоля за Елизабет Лоуел.

Досега тя и Линда Хауърд само са ме радвали :)

• Автор

Дами, публикувам отново списъка на абсолютно невъзможните за обработка книги. Ако някоя от вас има дадена книжка и може да я сканира.. :) Джейн Ан Кренц - Пиратът

Джейн Ан Кренц - Радост

Дженифър Грийн - Шеметен танц

Лидия Джойс - Нощта на изкусителя

Пат Далтън - Близо до изгрева

Тифани Уайт - Не си го помисляй дори

Пете, ти си ми обещала: Хедър Греъм - Постеля от рози, а peppinka - Джейн Ан Кренц - Кристален пламък :)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

:wors:

:) Беше удоволствие най-накрая да се включа към труда ви!

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте :wors:

Йони, аз ще се зарадвам много на Хедър Греъм - Дама купа, Както и на Елизабет Лоуел - Истинска любов. Благодаря ти! ;)

ПП: Можеш да си сложиш списъчето в темата Списъци за сканиране :wors:

П.С Предполагам, че ще изскочи и още някоя книга, която сега съм пропуснала!Ако нещо ви хареса- свиркайте :lol6:

Ще помоля за книжката на Сандра Браун, когато е удобно. :whist:

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

Добре,момичета,ще я сканирам книгата в събота и ще я кача.

geneviev, благодаря много.

Xesi, можеш ли да прибавиш към списъка на абсолютно невъзможните за обработка книги и Дяволско желание на Лори Макбейн, тъй като не успях да я намеря в моята домашна библиотека, явно съм я дала на някого. Ако може някой, който я има да ми я изпрати да я сканирам наново, ще е чудесно.

Xesi, можеш ли да прибавиш към списъка на абсолютно невъзможните за обработка книги и Дяволско желание на Лори Макбейн, тъй като не успях да я намеря в моята домашна библиотека, явно съм я дала на някого. Ако може някой, който я има да ми я изпрати да я сканирам наново, ще е чудесно.

Ще я имаш най-късно утре сканирана. Ще я пратя на Тори :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.