Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор

Дачи, луничко, ще хвърчи перушина :down:

слагам тенджерата :yanim:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 102,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

• Автор

Мисля си да Ви пожелая лека нощ :yanim::down:

къде, бре? Сега ще готвим :ph34r:

слагам тенджерата :yanim:

Отивам за подправки :ph34r:

Федора да даде някоя екзотична рецепта :down:

• Автор

Отивам за подправки :ph34r:

Федора да даде някоя екзотична рецепта :yanim:

пилешко варено :down:

пилешко варено :yanim:

Дали може да го опърлиме, да се мъчи повече :down:

• Автор

Дали може да го опърлиме, да се мъчи повече :yanim:

тооооооооооооо, не, че не можем........... ама много шъ мирише........ :down:

тооооооооооооо, не, че не можем........... ама много шъ мирише........ :down:

Ммм, сладка смърт, после и на шиш набоден :yanim:

Ммм, сладка смърт, после и на шиш набоден :cool:

ей много сатанистки тука бе :)

как ще колите пилето бре, и то душа носи

ей много сатанистки тука бе :D

Мога да го пратя да го обработиш ;)

Това пак ше ми достави удоволствие :D Важното е да се мъчи.

ей много сатанистки тука бе :D

Мерси за подкрепата! :D;)

Мога да го пратя да го обработиш ;)

Това пак ше ми достави удоволствие :D Важното е да се мъчи.

Ми ако при Линда му хареса и не се мъчи?????? Кой ще се мъчи тогава?????

Ми ако при Линда му хареса и не се мъчи?????? Кой ще се мъчи тогава?????

На кой му пука :whist:

• Автор

Пригответе се: днес е четвъртък :baby:

мисля си за топли ботуши

за изгорелия бушон на чистачките ми

за гнусното време

за това, че по всяка вероятност пролетта се отлага

Вчерашната сряда си показа рогата след привидно доброто начало - закъсах с колата насред пътя, бутахме, после ме теглиха, абе чудеса големи... Затова днес имам едно наум и никакъв кредит на доверие не му давам на тоя четвъртък! :baby:

• Автор

Вчерашната сряда си показа рогата след привидно доброто начало - закъсах с колата насред пътя, бутахме, после ме теглиха, абе чудеса големи... Затова днес имам едно наум и никакъв кредит на доверие не му давам на тоя четвъртък! :baby:

а аз вчера ходих пеша до офиса защото идеята да рина в края на деня отново кола ми се стори ужасяващо стресираща. Обаче днес идеята да ходя пеша в тази виелица ми се струва такава хахахахахахах

Е, ще карам по азимут, предвид липсата на чистачки хихихих

50 сантиметра сняг навън и продължава да вали. Вчера на гробищата виелицата щеше да ни издуха.

Сега поне няма вятър навън, но това не пречи да е върла зима.

Какво стана с приятелят ти, Emmi ?

Не се обади да кажеш.....

За първи път да прочета интервю със себе си и журналистът да не го е променил или доукрасил.Ще трябва да черпя явно.

Някой да знае дали само с удостоверението за смърт мога да закрия партидите в ЧЕЗ, ТЕЦ-а и бТК при положение, че съм собственик на имота, а покойният е бил ползвател ? Или ще трябва това да се направи от законните му наследници -баща ми и леля ми ? Баси колко работи трябва да се правят, а съм на работа.

Някой да знае дали само с удостоверението за смърт мога да закрия партидите в ЧЕЗ, ТЕЦ-а и бТК при положение, че съм собственик на имота, а покойният е бил ползвател ? Или ще трябва това да се направи от законните му наследници -баща ми и леля ми ? Баси колко работи трябва да се правят, а съм на работа.

за бтк удостоверението е достатъчно, стига да не са променили нещо

аз ще излизам в снега :eek:

от любов, нали? :eek:

Иначе и ние така. Даже си изкарах акъла в събота през нощта. После през час проверки, направо на пост си бях. Всичко се изроди - какви са тия болести, какво е това нещо. Като бях малка, не си спомням да сме боледували толкова в детските градини. Сега всичко живо или почти, се изпонатръшква.

Едно време имаше стабилен филтър на входа на детскит гради и яслите - имаше си лекар и сестра, които не допускаха болни деца въре.И нямаше кой над тях да им каже " Пусни го, защото ще загубим пари" .

Сега не е така.

• Автор

50 сантиметра сняг навън и продължава да вали. Вчера на гробищата виелицата щеше да ни издуха.

Сега поне няма вятър навън, но това не пречи да е върла зима.

Какво стана с приятелят ти, Emmi ?

Не се обади да кажеш.....

За първи път да прочета интервю със себе си и журналистът да не го е променил или доукрасил.Ще трябва да черпя явно.

партидите за тока, водата и тец-а /какъв тец?!/, ако имота е на твое име, а той е бил само ползвате, можеш да ги прехвърлиш ти със смъртния акт и нот.акт. БТК-то се закрива от наследниците.

И да не забравиш да промениш декларацията по чл.14 за деклариране на недв.имот в данъчното за имота. Т.е, че вече няма ползвател.

П.П. май прекалих със запетаите...

партидите за тока, водата и тец-а /какъв тец?!/, ако имота е на твое име, а той е бил само ползвате, можеш да ги прехвърлиш ти със смъртния акт и нот.акт. БТК-то се закрива от наследниците.

И да не забравиш да промениш декларацията по чл.14 за деклариране на недв.имот в данъчното за имота. Т.е, че вече няма ползвател.

П.П. май прекалих със запетаите...

Олеее :eek:

И в данъчното ли трябва да ходя ? !

Баси.За това не се бях сещал -мерси kiss.gif

За другото - ще видя дали утре ще мога да се измъкна по-рано от работа ( нали ще е петък) и да тръгна по тия места да оправям бакиите.

Лошото е, че на ЧЕЗ трябва да платя 248 лева за просрочени сметки, на ТЕЦ-а : 600 ( с лихвите) , на ВиК - 125, на бТК - 20. Отделно той не е бил плащал данъка на колата си за 5 години назад и не знам колко е ( а колата е Жигула, произведена през 1978 година) ......

Баси.

• Автор

Олеее :eek:

И в данъчното ли трябва да ходя ? !

Баси.За това не се бях сещал -мерси kiss.gif

За другото - ще видя дали утре ще мога да се измъкна по-рано от работа ( нали ще е петък) и да тръгна по тия места да оправям бакиите.

Лошото е, че на ЧЕЗ трябва да платя 248 лева за просрочени сметки, на ТЕЦ-а : 600 ( с лихвите) , на ВиК - 125, на бТК - 20. Отделно той не е бил плащал данъка на колата си за 5 години назад и не знам колко е ( а колата е Жигула, произведена през 1978 година) ......

Баси.

ако не е взел пенсията си за този месец трябва да я вземете

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.