Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор

Дай да попълня и твойта и извади уискито от шкафа, дето ти го донесоха за рушвет вчера, та и него да го опишем ;):eek:

изпита бутилка брои ли се? :clap:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Усикито е в тумбака ми.ха опиши го де :ass:

...и да поискат да ти го вземат

Сам си го изпи значи :mad:

Заради този факт и кръщелното свидетелство бих ти взела, тъй да знеш :ph34r:

изпита бутилка брои ли се? :inlove1:

Всичко броя аз. Данъци трябва да се плащат. Бедни депутати да се хранят. То не е току так ми ти...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Кога най-после ще зареди проекта ми Adobe Premiere?КОГА?!:inlove1:

• Автор

След като се оказа, че ако си нямам БУЛСТАТ съдебната власт няма да ми преведе с толкова труд изкарания хонорар, от вчера вече съм горд собственик на личен БУЛСТАТ, който се препокрива с личното ми ЕГН и няма как да го забравя. Днес ще трябва да се афиширам пред НАП като самоосигуряващо се лице, но ако си мислят, че ще им рина едни пари всеки месец - жестоко се лъжат.

След като се оказа, че ако си нямам БУЛСТАТ съдебната власт няма да ми преведе с толкова труд изкарания хонорар, от вчера вече съм горд собственик на личен БУЛСТАТ, който се препокрива с личното ми ЕГН и няма как да го забравя. Днес ще трябва да се афиширам пред НАП като самоосигуряващо се лице, но ако си мислят, че ще им рина едни пари всеки месец - жестоко се лъжат.

:ph34r: не прочете ли какво написа shefkata преди малко - всичко ще ти описват и ще ти вземат вече :inlove1:

• Автор

:ass: не прочете ли какво написа shefkata преди малко - всичко ще ти описват и ще ти вземат вече :ph34r:

мисля да декларирам три дни дейност и надлежно да си платя каквото там трябва за тези три дни. През останалото време ще се водя мързелуваща и неплащаща :inlove1:

мисля да декларирам три дни дейност и надлежно да си платя каквото там трябва за тези три дни. През останалото време ще се водя мързелуваща и неплащаща :ph34r:

Вече съм те взела на мушка :ass:

И тортата ще ти опиша даже.... :inlove1:

в момента си мисля за "изпразвания на ръка", както и за две дами без сутиени, пуснали циците си на воля да пасат :inlove1:

p.s. :ph34r:

в момента си мисля за "изпразвания на ръка", както и за две дами без сутиени, пуснали циците си на воля да пасат :inlove1:

p.s. :ph34r:

пък аз се чудя какво значи да правиш "Декс" :ass:

• Автор

пък аз се чудя какво значи да правиш "Декс" :mad:

не е Декс - Кекс е :inlove1::ph34r::ass:

В декларацията ще опиша и факта, че си мислиш за цици :ph34r:

• Автор

В декларацията ще опиша и факта, че си мислиш за цици :ph34r:

и "изпразвания на ръка" да не забравиш :inlove1:

Край !Свърших най-после.

Това обръщение ми взе душичката тази сутрин, ама го написах де.

Оставям ви с най-голямо неудоволствие и отивам да се оправям, че трябва да взема малката костенурка, да я натъпча с обяда, да се обръсна, облека, че след час трябва да установя Бойко Борисов що за човек е, а след това се започва наново яденето и пиенето на така наречената конференция с "коктейл" .....

• Автор

върнаха ми гарджето, че било огладняло :)

айде, дай му една цица :)

Че, мъжът е като Windows-a, ако е заспал,като му размърдаш "мишката" и се събужда. :)

Една популярна фраза гласи "Ненормалните са на изчезване". Аз бих казал "Да бе, да. Нормалните са на изчезване."

• Автор

пак ги изгоних :yanim:

уреждачка

аз пък успях да отида до нотариуса, после до НАП и да изберем с дребния подарък /черна фланелка с голяма картинка на череп/ за ЧРД-то на което е канен в неделя

уреждачка

:yanim:

сега ще си обърна малко внимание и после ще си пусна филм за релакс

п.п.малеее, забравила съм, че съм си свалила последната серия на Лост и не съм я изгледала още, изчезвам да я гледам :yanim:

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.