Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Какво ли ми готвят за....вечеря :cool:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Ходи ми се някъде...

за разговора на двама мъже зад мен относно жените и парите хахаха

за разговора на двама мъже зад мен относно жените и парите хахаха

И до какъв извод стигнаха? :cool:

Дъждът ми развали плановете. :ph34r:

...напротив, благодарение на него караме на пълен релаксН...:)От това по-хубаво здраве му кажи!

И до какъв извод стигнаха? :cool:

E, не знам... те продължиха да си вярват, но аз добре се посмях под мустак. Общо взето се въртеше всичко около това колко жени били и могат да бъдат техни, какви скъпи питиета (не водка, само уиски, щото водката била евтина хахахах) поръчвали за себе си и мацките, какви подаръци... какви обувки за салса хахаха и такива ти ми работи, Санчо. fairy.gif Нещо като Митьо Пищова, но в по-млад вариант biggrincurtain.gif

Че съм ужасен тъпанар понякога .Не, по-скоро див тъпанар .

Редактирано от Скорцени (преглед на промените)

Трето кафе пия, ама не мога да се събудя както трябва.

И не знам спя ли още или съм буде, ама ми се стори, че прочетох, че Fеdоra имала мустаци ?!shock.gif

Какво утро бе хора, то обяд стана вече

:yanim: Аааа, утро си е..щом още пием кафе-е утро :(

:nono: Аааа, утро си е..щом още пием кафе-е утро :yanim:

Разбира се :)

Капитанът май е някъде из Казахстан, щом е обяд при него :(

Разходи се до Бърно

Чичо ми Гугъл ме води навсякъде където поискам! Обичам го...

Един приятел има джаджа за колата и ся, не може той да има пък ние - не. И понеже бях в Метро и понеже имаме две коли - купих две джаджи (вървят в комплект с microSD Card - 2GB). Мисля си, че прекалих и смятам едната джаджа да я подаря.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Разбира се :nono:

Капитанът май е някъде из Казахстан, щом е обяд при него :cool:

Бе не, просто вие сте мързели и поспаланковци :P

Имам същата.

Знаеш ли кое е лошото на покупката ти ? USB-порта и не е 2.0, ами от старите.Съответно когато тръгнеш да записваш музиката си на нея - правиш следното :

-включваш джаджата към компютъра

-маркираш си mp3-ките, мяташ ги в дадждата

-включваш печката и започваш да готвиш патица по пекински

Когато стане манджата - има вероятност и джаджата да е записвана е музика.

Друг минус и е , че имената на файловете не трябва да са на кирилица , или с много дълги имена.В такъв случай не разчита песните.В никакъв случай не записвай други файлове, освен mp3 на нея - просто блокирва.

За да и разбереш пинизите -запиши просто една песен на нея, а след това направете пробата в колата.

Бе не, просто вие сте мързели и поспаланковци :nono:

да ти мязам на индиец :cool:

да ти мязам на индиец :cool:

Не, ти не си глупав, още по-малко задаваш въпроси, чийто отговор се намира в документацията за концепцията. Или е част от принципа на работа. За другото не мога да съдя :nono:

Не засягай темата за индийците, в един форум си скъсвам нервите с тях.

Акъла ти е добре дошъл, ще се вслушам в патило.

Има един проблем обаче - не знам как се готви патица по пекински.

ПП: Реших да направя компилацийка за път, че другата седмица ще карам до Филибето и обратно.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Не засягай темата за индийците, в един форум си скъсвам нервите с тях.

Щоооо :cool:

В момента съм дежурен с един от тази порода - оставил съм го оттатък да преглежда и само от време на време отивам и проверявам да не направи някоя глупост - за сега се справя добре пичът.Най-вече има желание за работа, нали се сещаш.Интересно му е.

Хммм...тогава я направи "по варненски".

Важното е да имаш търпение - моята е с капацитет вътре 2 Gb и за да я напълня до край с mp3 отнема около 1 час - просто портът е бавен.

Големият кошмар започва, когато без да огледам някой от файловете е с име, което джаджата не може да разчете - отивам в колата, пъхам си я в запалката, а на дисплея седи "waiting...." . седиш, чакаш, пушиш цигара, чешеш се по задните части - нищо.

Псуваш лекичко, вадиш джаджата, а след това я носиш при компютъра и почваш да проверяваш файл по файл имената, за да откриеш виновникът.

Другият вариант е - триеш всичко и записваш наново.

виж това- идеално е за сутрешното кафе

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Щоооо :cool:

В момента съм дежурен с един от тази порода - оставил съм го оттатък да преглежда и само от време на време отивам и проверявам да не направи някоя глупост - за сега се справя добре пичът.Най-вече има желание за работа, нали се сещаш.Интересно му е.

Ти си късметлия че има желание. Иначе са мързеливи до бога. И все се опитват за минат по лесния начин, да изментят. Умират си да искат ръководство точка по точка. А знаеш че в моята професия в 99% от случаите има все нещо различно и няма начин да се напише такова ръководство. Вярно е че има единици, които са умни и работливи, ма при един милиард население все се намира някой свестен :nono:))

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.