Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Български превод на Daum PotPlayer

Featured Replies

• Автор

Видях какъв е проблема, писах за него да се надяваме скоро да го оправят.

• Отговори 260
  • Прегледи 163,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Промени спрямо последната стабилна

-Fixed frame step problem of EVR Custom Present
-Added the ability to capture translucent windows
-Fixed OGG Stream playing problem

Публикувано изображениеDownload:

PotPlayer 1.5 build 29378 BG Beta

@georgi4a имаш да черпиш :speak:, проблема ти е решен в тази версия.

@jofena не, няма начин. Единствено можеш да ползваш WMP визуализации

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Промени спрямо последната стабилна

-Fixed frame step problem of EVR Custom Present
-Added the ability to capture translucent windows
-Fixed OGG Stream playing problem

PotPlayer 1.5 build 29378 BG Beta

@georgi4a имаш да черпиш :P, проблема ти е решен в тази версия.

Потвърждавам, бачка на шест! :baby:

Имам следния проблем. При няколко версии и при всички възможни инсталации, когато асоциирам автоматично плейване от ДВД, Пот Плеъра се стартира, и след това като почне да зарежда ДВД-то дава грешка в dll файла. Иначе при отворен плеър от менюто за отваряне на ДВД си тръгва нормално. В защитната стена даже съм дал разрешение специално и на dll-то. Unhandled exception occurred (0x...........) at PotPlayer.dll Additional exception information has been stored locally and this application will be terminated.

И на мен ми беше така и проблема се оказа,че антивирусната го блокира това dll Установих,че след като инсталирах същата версия само,че EN (с официалният инсталатор ) проблемът го няма. Това е и намек Marchiano да смени инсталатора.

• Автор

-Added the ability to skip the viewing screen of webcam broadcasting
-Fixed a problem that adding files to playlist takes a long time
-Some fixes in Thread Frame of H264 decoding 
-Fixed synchronization issue of a specific file
-Fixed a problem while a long subtitle shown
-Fixed sync problem of a specific MPEG1 file
-Fixed video capture problem while using H.263+ codec
-Fixed a problem while playing FLV files

PotPlayer 1.5 build 29528 BG Beta

Благодаря за старанието и упоритоста на Марчиано, но нужно ли е всеки да си прави нова регистрация в нов сайт или Форум само и само да може да си изтегли Програмата с твоя Превод на Български? Ще помоля за друг линк за теглене на тази и всички бъдещи версии ако не ви затруднявам много! Приятен ден на Всики Фенове на този плеър. Има накъде да се развива, но Видео Full HD все е още е голяма мъка за този плеър.

• Автор

Една тема не е достатъчна за плеъра и за това реших да направя форум.

Марчиано да те разбираме ли, че тук (kaldata) повече няма да се дават линкове за този плеър и няма да се обсъждат проблемите и новостите около него? т.е. Единственото Място за Това ще Бъде Новият Форум Който Си Направил? Айде внеси малко яснота де като кажеш "А" Кажи и "Б"! :ph34r:

Добре, тъй като темата за превод и нови версии на Daum PotPlayer ще се развива на друго място вече, утре ще изтрия настоящата тема. Пожелавам успех на новия форум.

• 11 месеца по-късно...

Някой да има информация какво става с този Marchiano? Дал е тук някакви сайтове от където да следим за Потплейъра, а те не се отварят изобщо...

Надявам се сайта временно да се е сринал и да бъде възстановен, ако няма от къде да се тегля новите версии на плейъра,ще трябва да минавам на друг, а не ми се иска.

Някой откри ли какво се случва с potplayer.eu. Откъде да сваляме новите версии на бг.

Надявам се сайта временно да се е сринал и да бъде възстановен, ако няма от къде да се тегля новите версии на плейъра,ще трябва да минавам на друг, а не ми се иска.

В http://www.softexia.com/ редовно обновявват новите версий.Ся, че не са на български голяма работа.До толкова мисля че можете да се справите :)

Някой откри ли какво се случва с potplayer.eu. Откъде да сваляме новите версии на бг.

Marchiano ще каже.Сега ще му пиша на лични и ще видим.

В http://www.softexia.com/ редовно обновявват новите версий.Ся, че не са на български голяма работа.До толкова мисля че можете да се справите :)

Да но идеята е че искаме да е на бг... :wink12: Защото си обичаме езика и ни е по лесно...мдааа...

Да но идеята е че искаме да е на бг... :wink12: Защото си обичаме езика и ни е по лесно...мдааа...

+1000 от мен за това мнение!:)

Марчиано,ще благоволи ли да излезне все пак с някакво становище по въпроса ,ще я бъде ли тая програма с бг. превод или не...да каже просто нищо сложно няма:)

Явно мандалото хлопна ...днес си изтеглих най-новата версия от http://www.softexia.com/ и съм доволен. Човек се примирява със всичко:)

• Автор

Спирам обновлението на програмата. Причината, че няма възвращаемост, времето което полагам.

Спирам обновлението на програмата. Причината, че няма възвращаемост, времето което полагам.

Респект от мен за труда ти също така и за решението ти,не ме разбирай погрешно но каква точно възвращаемост си очаквал???Повтарям отново -лично от мен с уважение!!

Респект от мен за труда ти също така и за решението ти,не ме разбирай погрешно но каква точно възвращаемост си очаквал???Повтарям отново -лично от мен с уважение!!

Аз също се присъединявам към това мнение, освен искрените благодарности на българите, изказани по форумите, друго не можеш да очакваш.Ако за теб това е малко, значи си напълно прав да се откажеш от превода!!!

Присъединявам се към мненията преди моето. Благодаря ти от сърце!!! Решението си е твое.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.