Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с чифтосване на котки

Featured Replies

Имаме си женска котка на година и полувина, и постоянно е разгонена (поне така ми се струва), та сега съседите имат един голям мъжкар и искаме да ги "съберем"! Днес салихме мъжкара и ги затворихме в хола а ние бяхме в кухнята, обаче мъжкара се крие а наща котка като приближи ръмжи! Тва нормално ли е?

Искам да знам има някакви специални начини и техники за да се чивтосат! Кажета как става и как е по-добре да го направим! Благодаря предварително!

Отговарям с голямо закъснение, но се надявам да е от полза на някого. :wink12:

Котката се носи в дома, където живее котарака, а не обратното. Дали ще го приеме или не, проличава почти веднага.

В животинския свят избора прави женското животно.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

Котката се носи в дома, където живее котарака, а не обратното. Дали ще го приеме или не, проличава почти веднага.

В животинския свят избора прави женското животно.

Точно така.

Защото котарачо на чуждо място няма да свърши нищо-поради простата причина че не си е на негова територия.

И да - първата ми писанка Джеки така и не си хареса нито един,и си отиде мома.

Котка с характер.

• 4 месеца по-късно...

:) И защо трябва да си чифтосвате котките?

Това пък, че трябва задължително поне веднъж котката да роди ме уби.

Най-разумното решение е да я кастрирате, котката ви ще живее повече и ще си спести куп болести.

А, иначе котката ако наистина е била разгонена, мъжкият е щял да я надуши и да й нахалства.

аз имам проблем с котето ми вече месец и половина е разгонена какво да правя само на 8 месеца е?

аз имам проблем с котето ми вече месец и половина е разгонена какво да правя само на 8 месеца е?

fОбърни се към ветеринар, котките не са толкова дълго разгонени, най-вероятно й има нещо.

котето ми е разгонено вече месец и половина какво да правя тя е само на 8 месеца направо незнам за първи път гледам коте досега съм гледала кучета и там е по-различно тя спираше да е разгонена за ден два после пак около седмица се дупи и мяука особено и пак така през няколко дни та месец и половина

тя спираше да е разгонена за ден два после пак около седмица се дупи и мяука особено и пак така през няколко дни та месец и половина

А дразнител случайно да има ?

Миналата година и ангорката ми близо месец се измъчи - ама котарака отдолу я дразнеше до вратата по нощите. Добре че го закараха на село да мирнем.

Питала съм ветеринар - или хапчета, или кастрация - друго разрешение няма.

И тъй като хапчетата са смъртоносни, пък не искам да я кастрирам - си я търпя душичката.

котето ми е разгонено вече месец и половина какво да правя тя е само на 8 месеца направо незнам за първи път гледам коте досега съм гледала кучета и там е по-различно

тя спираше да е разгонена за ден два после пак около седмица се дупи и мяука особено и пак така през няколко дни та месец и половина

Котката е много мъничка за да ражда - трябва да стане на около две години, знам го от ветеринар.

А дотогава, както те съветва haidukpikaso или хапчета, или търпение.

Ако не искаш да ражда - кастрация.

Първата ми котка я пуснах при първото разгонване и умря при раждане. :rolleyes:

Едно добро решение е котаракът да се води при котката! Тъй като госпожицата се чувства по-добре на собствена територия.

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Едно добро решение е котаракът да се води при котката!

Тъй като госпожицата се чувства по-добре на собствена

територия.

Грешен отговор, Делон -

точно обратното -

котарака нищо не може да направи на чужда територия.

:no-no:

• 6 месеца по-късно...

Според мен, котаракът се води при котката, защото в моя случай котката ми :rolleyes: е много стеснителна и бавно се приспособява към чужда среда.

не е вярно, и точно в това е номера -

котката на чужда територия е безпомощна, а котарака си познава територията и знае къде да я заклещи

:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.