Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

първият тест на нвидия гтх 480

Featured Replies

Днеска се рових и видях че има първия тест на уж "чудовището" на нвидия гтх480. Още не е излезнал тест от игри , но във вътрешния тест нвидия неуспя да надмине ати радеонката 5870 , която беше пусната преди година :whist: . Гтх 480 харчи максимално до 300в . И за тази видео карта е нужно 2 допълнителни конекора за захранване 6 и 8 пинов

http://store.picbg.net/pubpic/1F/46/f7970ce4c5841f46.jpg ето снимка

Редактирано от sakuraki (преглед на промените)

Днеска се рових и видях че има първия тест на уж "чудовището" на нвидия гтх480. Още не е излезнал тест от игри , но във вътрешния тест нвидия неуспя да надмине ати радеонката 5870 , която беше пусната преди година :) . Гтх 480 харчи максимално до 300в . И за тази видео карта е нужно 2 допълнителни конекора за захранване 6 и 8 пинов

Дам, четох някъде такива неща, че GTX0480 е на нивото или леко зад 5870, а GTX470 съответно леко зад 5850. Все пак нека изчакаме официални резултати и читави драйвери, но логичното се случва - както винаги конкурентите са на приблизително еднакво ниво с леки залитания в едната или другата посока. И ние пак сме прее..цаканите. :eek:

Тестовете излезнаха още преди седмица и повече.Събирам информация и ще напиша нещо за тези видеокарти , само да дадат нещо.Иначе с нетърпение чакам сравнения и тестове на новите фермита! :)

• Автор

и аз и аз :mad: аз съм си ати фенче ама искам да я видя как се ще се представи

Днеска се рових и видях че има първия тест на уж "чудовището" на нвидия гтх480. Още не е излезнал тест от игри , но във вътрешния тест нвидия неуспя да надмине ати радеонката 5870 , която беше пусната преди година :mad: . Гтх 480 харчи максимално до 300в . И за тази видео карта е нужно 2 допълнителни конекора за захранване 6 и 8 пинов

На пръв поглед от тази картинка ясно се вижда как ГТХ480 държи по-постоянно ниво на кадрите от 5870, което я прави доста по-добра. Както и в максималните кадри не изостава.

п.п. личните ми очаквания са да се спази традицията - АТИ бързат да пуснат продукт на пазара съпроводен с много реклами, но със скапани драйвери. нВидиа след известно забавяне пускат малко по-производителен продукт с малко по-висока цена и сравнително оптимизиран драйвер. Иначе казано е все тая коя марка ще избереш, въпросът е колко пари ти се дават (и нерви с драйвери, ако става въпрос за АТИ).

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Мда, информация за цената като излезе, тогава ще си говорим пак. Не само, че ще е скъпа, а и появата и ще доведе до спад в цената на HD5870 ... Аз очаквах повече от новото ядро. Доста го забавиха, а видимо не е кой знае какво.

ПП: Нека все пак изчакаме ревю с различни тестове .. може пък да греша.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

На пръв поглед от тази картинка ясно се вижда как ГТХ480 държи по-постоянно ниво на кадрите от 5870, което я прави доста по-добра. Както и в максималните кадри не изостава.

п.п. личните ми очаквания са да се спази традицията - АТИ бързат да пуснат продукт на пазара съпроводен с много реклами, но със скапани драйвери. нВидиа след известно забавяне пускат малко по-производителен продукт с малко по-висока цена и сравнително оптимизиран драйвер. Иначе казано е все тая коя марка ще избереш, въпросът е колко пари ти се дават (и нерви с драйвери, ако става въпрос за АТИ).

да , но нека да сравним гхт480 с 5970 тогава да видим къде отива търпението на нвидия ?

да , но нека да сравним гхт480 с 5970 тогава да видим къде отива търпението на нвидия ?

Не е задължително сравнението с 5970 и 5870 като тази на първо място е достатъчна! :yanim:

• Автор

Не е задължително сравнението с 5970 и 5870 като тази на първо място е достатъчна! :cool:

е да :) . Пък и предполагам нвидията няма да е толкова добра за клок като атито

е да :D . Пък и предполагам нвидията няма да е толкова добра за клок като атито

Да не споменаваме цената...

Докато не се видят реални тестове, доколкото може да се вярва на ревюта, нищо не е ясно... С тея тестове трябва да дойде на 700лв цена, иначе няма да си струва...

• Автор

Да не споменаваме цената...

Докато не се видят реални тестове, доколкото може да се вярва на ревюта, нищо не е ясно... С тея тестове трябва да дойде на 700лв цена, иначе няма да си струва...

ддз спорем мен ще е някъде към 1000 лв знам :/ ще разберем скоро

пффффффффф, цена от 1000лв за такова видео, при наличието на 5870 за под 700лв...

Гтх480 нали излиза като еквивалент на 5870, естествено, че с нея ще я сравняваме. Когато си покажат еквивалента на 5970, съм почти сигурен, че отново ще отнесат първото място. Което не е особено важно и не ме касае, пари за такива карти нЕмам :biggrin:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.